Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Dana, trist, foarte trist! Imi pare rau.
Nici nu imi pot inchipui prin ce trece prietena ta. Sun-o, are mare nevoie sa te simta aproape. Sau sa te stie acolo, pentru ea. Cuvintele sunt de prisos.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Suede sa-ti traiasca dulceata de beietel! Mi-au placut tare mult pozele cu voi si petrecerea a fost super frumoasa (cu multi copii, ursitori si tort ursulet)

Cristina_Ana imi place cum gandesti! Suntem pe aceeasi lungime de unda. Si mie imi place sa fiu femeie din toate punctele de vedere. Si referitor la cicatricea de la cezariana sa stii ca am urmat sfatul tau si am facut rost de Contractubex (sper sa aiba efecte).

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci Santorini!
Asa am vrut sa fie,ca un party pentru copii...

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Suede sa-ti traiasca dulceata de beietel! Mi-au placut tare mult pozele cu voi si petrecerea a fost super frumoasa (cu multi copii, ursitori si tort ursulet)

Cristina_Ana imi place cum gandesti! Suntem pe aceeasi lungime de unda. Si mie imi place sa fiu femeie din toate punctele de vedere. Si referitor la cicatricea de la cezariana sa stii ca am urmat sfatul tau si am facut rost de Contractubex (sper sa aiba efecte).

de Andrei-Alexandru
BOTEZ

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci Santorini!
Asa am vrut sa fie,ca un party pentru copii...

Citat:
citat din mesajul lui santorini

de Andrei-Alexandru
BOTEZ

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Santorini, eu spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca nu m-am mai dat cu COntractubex, pentru ca imi pata lenjeria! Si pe urma ma mai plang ca cicatricea e inca rosie si urata!
Danuta, ai sunat-o pe prietena ta? Nu ii trimite mesaj, sun-o!!!! Nu mai amana! Pe mine prietenii mei m-au ajutat extraordinar de mult sa trec peste asa ceva. SI fetele de pe forum care trecusera si ele prin ceva asemanator.
Sper ca sotul ei o sa stie sa ii fie alaturi!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cristina dupa primul tau mesaj,i-am trimis un sms si i-am spus ca vreau sa plang cu ea si am intrebat-o daca ma lasa sa o sun..s-mi dea beep..nu mi-a raspuns..nu stiu ce sa fac
am sunat pe prietena noastra comuna si am plans amandoua la telefon..ea zicea ca incearca sa o sune mai pe seara..nu stiu ce sa fac..astept sa vina grig, sa ramana el cu Ana si eventual sa merg la spital..tu zici sa o sun totusi?
sotul ei este extraordinar..sigur ii este alaturi cum trebuie..sper sa fie el suficient de puternic

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Dana, eu zic sa incerci sa o suni mai tarziu. Daca nu o sa iti raspunda, nu mai insisti. Probabil acum este in stare de soc. Ceea ce mi se pare dificil este felul in care ar trebui sa te porti cu ea pe viitor. Probabil ca o sa te invidieze pentru fetita ta, oricat de prietene ati fi, sentimentul de invidie o sa existe in mod cert. Trebuie sa fii cat poti tu de delicata cu ea si cel putin un timp sa incerci sa nu ii mai vorbesti de Ana decat daca te intreaba ea ceva. Dar nu te indeparta de ea, chiar daca iti este greu si nu stii ce sa ii spui, o sa gasesti cuvintele potrivite, sunt sigura de asta.

POZE

Mergi la inceput

Fetelor, am trimis pe mailul comun un articol despre alimentele pe care le gasim in supermarketuri. Este foarte lung, nici eu nu am reusit sa-l citesc pe tot, dar macar aruncati-va un ochi peste el. Incredibil cate porcarii periculoase mancam zilnic. Eu sunt socata si ingrozita de ce scrie acolo. Sa vedeti ce contin toate dulciurile astea de care suntem toate asa de dependente. Si pe urma ne mai miram ca exista asa de multe cazuri de cancer.
Eu sunt cat se poate de hotarata sa schimb radical alimentatia mea. Mai greu o sa imi fie sa il conving pe sot si pe copii, dar uite, am o noua provocare.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

is pe jumate adormita,dar ma bag eu la cap nou daca nu se ofera altcineva.

dana imi pare nespus de rau pt prietena ta :((

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Dana, uite un articol care ar putea-o ajuta pe prietena ta dupa ce isi mai revine putin. Sa il citesti si tu, o sa te ajute sa intelegi prin ce trece:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=891

POZE

Mergi la inceput