Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *131*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Buna dimineata!

La multi ani ghioceilor sarbatoriti!!!
Andrada Teona,bebe de Adirys
Bogdan,bebe de Petra Tudor
Maria,bebe de iulia_30
Mihnea,bebe de poohy
Vlad Ioan,bebe de Miki1979

Oare de ce mamicile lor nu ne mai scriu deloc?

La multi ani si multa sanatate mamicii tale, aris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Asa, acum intreb si eu:

-mai e vreo mamica asa ca mine care nu a decalotat deloc smecheria copilului?

-cum faceti mamaliguta? I-as da si eu azi. Ultima oara, in urma cu vreo doua luni, mi-a vomitat-o.

-ai vostri nu se uita in gura voastra cand mancati? Mie imi sta mancarea in gat, ca mesteca in rand cu mine. Si pt ca al meu nu mananca mancarea decat pasata bine bine, azi i-am intins cornul din care mancam eu, in ideea ca nefiind leguma, e total neinteresant pt el, dar macar nu mai pofteste. Ei bine, si-a infipt cei doi muguras de dinti in el si si-a smuls o bucata, dupa care a molfait-o tacticos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Kea eu mamaliga o fac mai moale. ioanei i-o dau cu branza si iaurt. le amestec impreuna ca un piure.
ioana nu numai ca se uita in gura noastra cand mancam, dar incepe sa se agite, sa bata in masa, sa ne spuna "a-da-da-da" numai sa-i dam si ei. cand nu putem sa-i dam din ce mancam noi, ii dam o coaja de paine. o molfaie cu multa placere. sa stii ca ei sunt foarte incantati sa manance cu adultii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, voi va vaccinati impotriva gripei porcine?Ca eu eram impotriva, dar am hotarat totusi sa ma mai documentez...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza la prinz !

Ma laud si eu cu iscai morcovior legat de subiectul gripei porcine. Deocamdata insa ramin tare pe pozitie si nu ma vaccinez, pt ca eu si Ilinca sintem practic numai impreuna peste tot, ei oricum nu pot sa ii fac vaccinul...

se mai lauda cineva cu 4 dinti intr-o saptamina...??

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pisigri, felicitari pt dinti. Macar ai scapat de balci. La noi se vad 4 si nu crapa niciunul... de 2 saptamani
Da' de ce ai morcov, s-a imbolnavit cineva apropiat?

Kea, fiindca mamaliga n-are niciun Dumnezeu fara sare eu i-o fac il lapte: fierb laptele (cam 150 ml) si in ce-mi ramane dupa ce da in foc pun malai, amestec si daca mai trebuie mai pun si a doua oara. Dupa ochi cam 4-5 linguri de malai. Apoi o rastorn in castronel peste putin unt, branzica si eventual galbenus de ou. Musteriul apreciaza. Si nu te speria ca n-are dinti, testeaza-i instinctul de a mesteca, da-i bucatele mici-mici si apoi ceva mai mari. Noi deja nu mai pasam nimic si abia de 2 sapt avem 4 dinti. Mint, ii pasez carnea de tzara, ca aia e atoasa, si mie imi vine greu sa o mestec.

Niko, Alexis e pediatrul lu' fiu-meu, iar soatza lui il are in evidenta pe Vitamina. Daca vrei sa ii contactezi uita-te pe pediasan.ro. Vine acasa, chiar daca stai in afara Bucurestiului. E cam scumputz, dar merita.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Poftiti la capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20
in premergator,si nici nu il tagart de manute toata ziua ,Mario calca numai pe varfuri,foarte rar pune toata talpa jos,iar cand o face,se dezechilibreaza,in sch cand sta pe varfuri,merge fara pb pe langa pat,mobile,etc...am impresia ca din aceasta cauza el nu isi da drumul la mers,ssa plece singurel,caci se dezechilibreaza si cade...l-as tine incaltat in casa ,dar am vazut ca nu este recomandat,asa k Simina

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009

Fa-i masaj in talpa si impingei degetelele si pernutele in sus *(spre partea externa a labutei) ca sa-i traga calcaiul in jos .Vezi sa nu aiba platfus(consulta un ortoped sau macar sa-l vada pedi)....daca are, iti trebuie incaltaminte speciala

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

I-a priviti aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=145097&REPLY_ID=5525637

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput