Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *131*
Raspunsuri - Pagina 2
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zsuzsu in rest suntem bine Julia are 8.300 kg, la 9 luni si 2 saptamani -deci categ pana, dar arata grasunica nu ma mai stresez pana e sanatoasa si nu pare slaba deloc dintisori nu avem nici acum-mai e cineva fara? |
Noi suntem fara dintishori.. Si cu calciul stam kiar bine, deci... nu e de-acolo.
8300g la 9 luni nu e "pana" e kiar super-ok!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Timi07 spune:
novus ce frumusete de fetita ai, zici ca-ipapusica s-o pui in vitrina nu alta.
Am mai vazut si un Stefan chipesh, pui de Ramona7575
Momentan e mai liniste la lucru asa ca ma delectez cu poze
, dar parca vad ca nu tine mult rasfatul asta. Sa vad poze tot apuc, asa printre picaturi dar e mai greu sa comentez ![]()
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Gianina34 spune:
venim si noi cu un La multi ani! intarziat pentru puzderia de sarbatoriti de astazi - bebici, mamici si tatici![]()

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
Gianina34 spune:
novus - multumim
paste ii dau cu :
branza+iaurt
br+dovleac turcesc
br+spanac
si cateodata si cu pireul de legume de la amiaza , cand am cateva zile de mofturele, ca sa-si revina![]()
pana acum am avut paste fara gluten (fie din orez, fie din porumb+cartof) , desi am introgus glutenul in cereale, cu pastele am luat-o mai incet
bine-nteles ca am luat paste bio din car4/gima
monnvas - multumesc pt ideea cu pastele din faina integrala; wk asta iil organizez pe tati sa cumpere
si vad cum reactioneaza micsunica
avem 8 luni
Gianina34 spune:
am nevoie de un sfat legat de spanac:
ii place fff mult spanacul insa pana acum i-am dat doar 1 data pe saptamana ca tot am citit controversele legate de el
oare daca ii dau mai des (2/sapt) fac rau?
nu am ajuns inca sa-i gatesc singura, folosesc borcanelele de la hipp sau holle pe care le amestec cu branza
avem 8 luni
Gianina34 spune:
aaaa, am uitat sa va spun de recordul nostru absolut: asta noapte/dimineata pe la 5 a baut 100 ml lapte

si daca mai aveam in sticla ar mai fi inghitit dar eu nu fac decat 100 in fiecare zi (ca sa nu arunc mai mult[:I, ca-i tare scump laptele nostru -80 lei/cutia)
nu stiu cum s-a intamplat minunea si nici nu ma astept sa se repete insa ma bucur pt ziua de astazi
poate i-o fi fost sete ca aseara am facut pt prima data cereale cu biscuiti si a inghitit 210 gr in 12 minute
; s-a vazut ca i-au placut ca le-am facut si mai grosute si tot le-a mancat desi in alte conditii ar fi
imediat
avem 8 luni
Nikoleta20 spune:
La multi ani tuturor!!!
si La multi ani mai ales Ioanelor,Ionilor si lui bb Cristian alias chiscuta ![]()
am revenit si noi acasa de cateva zile,dar mai am de recuperat ceva din urma,insa pana recuperez trece si Pastele si nu va salut.
am vazut o multime de craciunei si craciunite superbi
.
mai citesc din urma,si revin
noi suntem ok,fara probleme ,craciunul si rev l-am petrecut doar noi 3,fara nimic special,la casuta noastra de la tara...poze u punem,k nu avem
...am cumparat aparat numai dupa ce ne-am intors acasa,in bucuresti...dar am facut aici cateva poze,in parc la dr taberei.le pun pe acelea
.
mosul a fost destul d bogat la noi,caci ne-a adus amandoi caninii de sus,insotiti de
,dara acum a trecut.
va pup si revin
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009
simina_kin spune:
Spunem si noi La multi ani ghioceilor , mamcilor si tuturor celor ce isi serbeaza ziua numelui!!!!!
La multi ani Joanna , Pisik

Am o intrebare: Ca sa pot pleca cu fata la plimbare ce trebuie sa-mi cumpar pt masina?? scaun auto sau scoica????...nu stiu care-i diferenta intre ele. Vreau sa mai iesim la plimbare ca ne-am saturat sa iesim doar in jurul blocului
aaaaaa....si pt plimbarile din jurul blocului as vrea sa-mi iau un marsupiu ca mi-e greu cu caruciorul acum si sa o tin in brate ma rupee........am voie sa o pun in marsupui la 3 luni??? daca da...pt cat timp??
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Spunem si noi La multi ani ghioceilor , mamcilor si tuturor celor ce isi serbeaza ziua numelui!!!!! La multi ani Joanna , Pisik ![]() ![]() Am o intrebare: Ca sa pot pleca cu fata la plimbare ce trebuie sa-mi cumpar pt masina?? scaun auto sau scoica????...nu stiu care-i diferenta intre ele. Vreau sa mai iesim la plimbare ca ne-am saturat sa iesim doar in jurul blocului aaaaaa....si pt plimbarile din jurul blocului as vrea sa-mi iau un marsupiu ca mi-e greu cu caruciorul acum si sa o tin in brate ma rupee........am voie sa o pun in marsupui la 3 luni??? daca da...pt cat timp?? fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Poti sa ii cumperi scoica- merge pana la 13kg cica.
Mai exista si varianta de scaun de masina categoria0+1, dar cel mai bine este scoica acum. Are doar 3 luni si e micuta totusi, in scaun s-ar pierde.
Eu l-am pus Vladimir in wrap de la 2.5 luni. Isi tinea bine capul si era un bebelus mare. Folosesc wrap-ul si acum, Il recomand cu caldura.
Am avut si port-bebe/marsupiu dar nu mi s-a parut asa eficient. Vladimir fiind mare (la 3 luni avea 8 kg), iar marsupiul avand bretelele subtiri parca ma taiau pe umeri si pe spate (ca la ghiozdanul de scoala), sper ca m-am facut inteleasa.
Eu iti recomand wrap- parca stam si mai lippiti in el. De fiecare data cand il pun in wrap adoarme.
Bafta sa faci alegerea buna si potrivita tie,