Hai Vikinga!! Hai ale1212xa!! Pufuleti 2010(98)
Raspunsuri - Pagina 14
blue_rain spune:
Da' ma gandesc ca daca ar fi contractii adevarate, ar tine mai mult... da' asa cam dupa vreo 10 minute... nu mai simt nimic... O sa incerc sa dorm, sa vad daca trec
tzontzo manager 38+
poze
poze Tzontzo
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bAly Haircut, dar tu de ce nu faci nani? mersic de urari! sper sa auda si bb si sa nu se grabeasca. Vine Surpriza Alina 35+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005) |
Daca ma culc la o ora normala(pana in 12 noaptea) ma trezesc pt shushu si nu mai pot adormi, asa ca prefer sa ma obosesc bine si cand ma asez in pat sa stiu ca dorm. Ma culc tarziu, dar dorm mult dimineata per total adun orele de somn
Blue_rain, asteptam vesti, sa stim daca scoatem agitatele
35+ Maia Ilinca
blue_rain spune:
Haircut, nu le scoate inca, ca ma duc la culcare Bebe tre sa vina doar prin 20. Sa speram ca nu se grabeste prea tare.
tzontzo manager 38+
poze
poze Tzontzo
ale1212xa spune:
s-a rupt apa, sunt sotul, detalii maine dimineata
-----------------------------------------
37+ cu Dragos-Andrei
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa s-a rupt apa, sunt sotul, detalii maine dimineata ----------------------------------------- 37+ cu Dragos-Andrei |
Mai vine un pufulete
HAI ALE1212XA!!! NASTERE USOARA!!!HAI BB DRAGOS-ANDREI!!!!
BLUE RAIN, somnic usor!!!
35+ Maia Ilinca
amiss_zip spune:
ale1212xa mult succes si nastere usoara!
Se simte ceva tensiune in cuvintele sotului. Mi se par tare haiosi taticii astia, cum se panicheaza si isi fac tot felul de scheme, ce cum, cand. Am ras si cand am citit de sotul tau alexutzzza.
Bine...noua ni se par amuzanti, dar cu siguranta lor nu li se pare amuzant . Cred ca oarecum noua ne este, din punct de vedere psihic, mai usor decat lor. Suntem in miezul problemei, stim si simtim ce ni se intampla, avem lucrurile sub control...pe cand ei sunt absolut in plop si isi fac tot felul de ganduri si scenarii de groaza etc...
Cand ii vezi in ziua nasterii, cat timp ea este in operatie/travaliu, zici ca sunt adevarate stafii . Unii cel putin.
Mie mi s-a rupt apa intr-o duminica la Petra. Duminica la ora 9 dimineata dupa ce am fost la baie sa fac shusu. Va dati seama ce soc a fost pe capul sotului meu, dimineata, sub plapumica, soarele intra vesel pe geam, cu somnul inca la mustati:"hei, mi s-a rupt apa" - dar i-am zis in soapta si a sarit ca ars. Mergea din colt in colt nu stia ce sa faca . A fost de datoria mea sa il linistesc.
Acuma imi mai spune ca a visat ca mi s-a rupt apa. Deci a fost totusi marcat .
beatrice1982 asa observatii, cum ca ti-au crescut sanii, vreau si eu . Oricum vom fi daruite bine cateva luni bune dar oricum ...e bine.
alexutzzza mult succes cu nasterea. Nu iti fa griji de cat de mare/micm sau dezvoltat mult/mai putin e bebe. In ultimile zile ei recupereaza super bine.
Si foarte bine a zis cris.dogarel ca este un pericol pt noi tentatia comparatiei . Si pe mine ma incearca destul de des.
Aveti grija de voi.
Pupici!
35+
alicredo spune:
cu multe intarzieri un sincer La multi ani! tuturor celor care poarta numele Sf Ion.mii de ptr voi!
Danyelana felicitari!
floricel79 pe urmatorul bb il fac la cluj.acum sunt plecata din tara.tu unde nasti?
ale1212xa nastere ushoara!
35+
amiss_zip spune:
as dori si eu parola de la pufuleti sa pot actualiza profilul meu pe prima pagina, dar sa va pot ajuta si cu altele daca se poate .
35+