Bureti chinezesti.....de unde?

Bureti chinezesti.....de unde? | Autor: amalisimona

Link direct la acest mesaj

Sunt mare fana a bucatariei chinezesti si pana nu de mult mancam la un restaurant f fain. Raportul calitate pret era excelent, asa ca ori de cate ori imi era pofta de meniu chinezesc, mergeam acolo ca nu merita sa-mi bat capul gatind acasa. Partea proasta e ca restaurantul cu pricina a fost inchis, iar eu am ramas cu ochii in soare. Incerc sa prepar acasa legume la wok cu sos de soia, dar daca bambus si muguri de porumb mai gasesc din cand in cand, buretii chinezesti lipsesc cu desavarsire. Stie cineva de unde pot cumpara astfel de bureti?

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Eu am vazut in Real la un moment-dat, dar uscati, acolo unde tin ei "chinezismele"

Mami de Denis (17.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Daca gasiti uscati este excelent, se rehidrateaza in apa clolotita, eu ii pun 2 minute la microunde, gatesc des mancare chinezeasca si ii folosesc mereu.
In Romania am vazut ultima data la Metro dar erau din acelea negre, urechi de elefant.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

de la Mega Image am cumparat cand am fost acasa

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Monica vad ca nici tu nu ai somn

Mergi la inceput

la noi abia acum e 23 si suntem in vacanta...ne trezim mai tarziu

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Eu n-am gasit nici in Metro, nici in Real. Mereu ma uit la congelate, la legume proaspete si la "chinezisme". Am gasit amestec chinezesc de legume congelate si scria pe eticheta ca includ si minunatiile de bureti. Acasa m-am pus bucuroasa pe preparat, dar mi-a pierit repede entuziasmul cand am vazut usoare urme de bureti, mai exact 2 fasii minuscule .

Cu prima ocazie, voi intreba la raioanele respective daca mai are rost sa sper ca voi gasi.

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Mergi la inceput

multe produse dispar in ultima vreme de pe rafturi fiindca nu se cumpara si atunci magazinele nu le mai aduc...

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Trec zilnic pe sos. Colentina si mi-a sarit in ochi un mag .chinezesc unde banuiesc ca poti gasi si bureti.

ca punct de reper - in perimetrul de la intersectia cu sos. andronache si carffour pe dreapta .

Ma pot uita mai bine cand plec acasa ,doar sa-mi spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

In DRAGONUL ROSU e un magazin cu tot felul de produse pt preparat mancare chinezeasca. Spaghete de orez, bureti uscati, sosuri... multe , multe chestii, chiar si dulciuri... e un stand destul de maricel.

LILIANA 35+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Teolinda super informaie ai dat tu, sa zic la mai multe prietene care ma intrebau ca vroiau sa faca mancare chinezeasca si nu gaseau.

Mergi la inceput