M-am hotarat............adoptie(68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

manuelita- FELICITARI SI SA AVETI O VIATA FRUMOASA ALATURI DE PUIUTA VOASTRA!!!

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Manuelita, felicitari! sa aveti parte de multa fericire si implinire cu boboaca voastra, sa fie sanatoasa si, cat se poate, cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicholetea spune:

sa va aduca fetelor puii vostri numai satisfactie, sunt convinsa c ao sa fiti niste mame de exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Manuelita felicitari,sa va bucurati de floricica voastra scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Manuelita ia uite cum m-ai scos tu din birlog
Felicitari si o viata frumoasa si plina de bucurii va doresc din toata inima!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzak spune:

Manuelita, ce ma bucur!Felicitari!Sa fiti fericiti langa puiul minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuelita

Buna ziuuuuuuuuaaaaaa,
ma bag si eu in seama printre bishonei si lupusori si motanei, ca sa va rog sa up-datati info la listuta pentru mine: miercuri am avut incuviintarea si gataaaaaa, Violeta a trecut "din proprietatea de stat in cea privata" cum glumeste sotul meu :))))
Va puuuup

....SI nervi de otel cui e in asteptare, merita!

Manuelita

Felicitari, Manuelitaaaaaa! O viata plina de bucurii impreuna!! Sunteti niste papusi amandoua

M-am uitat astazi iarasi peste pozele voastre de pe mail...sunteti tare frumosi cu totii si ma tot minunez cum le aranjeaza DD pe toate si cum fiecare are un copil asemeni lui/ei...

dpluhovici, sunteti minunati iar Antonia a inflorit langa voi

fetelor aflate in asteptare, multa rabdare si multa putere de a crede in visul lor...ce urmeaza dupa intregirea familiei e dincolo de orice cuvinte si orice am incerca noi sa va spunem nu poate reda feeling-ul toate gandurirle bune spre voi si asteptare cat mai scurta

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Citat:
citat din mesajul lui luci_miru

Manuelita sa-ti traiasca puisorul sa o vezi mare si sa va bucurati de ea tu si sotul tau si de Florii sa. Imi pare bine ca cistesc si despre lucruri frumoase. Acum fetelor sincera sa fiu eu cred ca voi emanati un fel de energie pozitiva pentru ca si eu m-am molipsit de la voi, si sunt mai optimista.
O sa incerc sa intru mai des sa vb cu voi.

Va imbratisez pe toate!

Acesta+i doar inceputul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Manuelita felicitari. Sa aveti o fetita sanatoasa, desteapta care sa va umple casa cu bucuria ei. Norocoasa cu siguranta este pentru ca v-a intilnit pe voi.
acuma sa va transmit si din fericirea noastra, ca poate se ia si se transmite si la voi.
Noi ieri ne-am vazut pentru a doua oara fetitele. Deja intilnirea a fost mult mai degajata. Au fost doua lucruri care m-au impresionat. In primul rind ca nu au vrut sa manince decat daca mergem si noi cu ele. Al doilea a fost la plecare. Andreuta a inceput sa plinga ca ea vrea sa mearga cu noi. Mi se rupea sufletul, imi venea sa le iau sa le bag in masina si sa plec...
Ma bucur foarte mult ca s=au atasat de noi. Aici este meritul AM care i-a explicat fiecare pas si ele stiu in principiu ce se va intimpla. bineinteles la cat pot ele la cei 4 anisori sa inteleaga.
Oricum asteptam cu nerabdare sa le luam acasica. Stiu ca mai este cel putin o luna, dar o sa treaca repede. Acuma imi imaginez ca sunt in vacanta la bunici.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

Manuelita , felicitari si sa fiti mereu fericiti ,acum ca visul vi s-a implinit si emotiile au trecut!
Danaionela, v-ati decis deci ,la voi fericirea se inmulteste cu doi.Sa dea D-zeu ca totul sa decurga lin si fara probleme.

Mergi la inceput