M-am hotarat............adoptie(68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adenuti, te rog frumos sa nu abuzezi de majuscule, conform regulamentului forumului, punctul 10

In alta ordine de idei ... sunt aici zeci de fete care au trecut prin toate astea si s-au sustinut de ani de zile, insa discutile s-au purtat cu mult calm si mai ales, mult, mult optimism !
Pacat ca nu mai scriu decat cateva

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui asi

Acum chiar serios oare un reportaj care sa sublineze doar partea negativa a adoptiei e ceva bun?Efectul va fii dezastruos zic eu.

Ideea era ca NU se expuneau numai partiile negative.Am mai spus-o si o repet.
De ex cei de la DPC au vorbit cu reporterul si i-au explicat ca ei au bunavointa insa legea nu le permite prea mult...so...toata treaba consta in faptul sa-i impinga pe astia de la ORA sa faca ceva pentru acesti copii..
De aceea rugam sa se vorbeasca cu Carmen Moise sau Paula Herlo...doar si prin email...ca prin acesta campanie/reportaj sa faca Domnule ceva cu legea si sa incurajeze oamenii sa adopte acesti copii!!
Si eu sunt constienta ca nu e marea cu sarea insa o campanie de genul asta poate trezeste oamenii la realitate si poate determina sa faca ceva si ORA.Nu se stie niciodata....si atunci de ce nu?
Asta era ideea mea si nu cred ca facem ceva rau incat sa fiu catalogata rea si incrancenata.
Sa se vada si de ce sunt atatea familii care asteapta si ani de zile (ex MihaelaAnca )fara sa vada nici macar un copil.
Sunt situatii si situatii si atunci?Poate se misca ceva nu avem de unde stii...
Totul era optional,cine vroia sa-si spuna povestea o spunea si gata,eu nu am facut decat sa apelez la voi cele care suntem implicate in adoptie ca altii care au copiii lor nu ne vor ajuta niciodata din contra se uita la noi ca un paria.
Oare chiar sunt atat de rea ca ma gandesc sa incercam sa miscam ceva in legea asta??Sa ajutam acesti copilasi sa-si gaseasca mai repede familia?
Incerc,atata tot!Si mai ales acum cand ORA vrea sa aduca modificari.
Am dat email si celor de la ORA privind modificarile legii.Fac si eu ce cred de cuviinta...ca le va fii bine acestor copii blocati in sistem.
In fine,cum e vorba romaneasca-o-m trai si o-m vedea!

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

Fetelor, vad ca in ultimul timp parerile sunt tot mai impartite pe aici.In legatura cu reportajul, eu cred ca mass-media are o putere mare, doar ca oamenii care se implica ,ma refer la cei ce scriu sau ralizeaza reportaje, trebuie sa fie de calitate.Sa dea D-zeu sa se miste ceva cu aceasta campanie.
Felicitari danaionela pt primul termen, si iti tin pumnii si cu a doua fetita, va fi totul bine.Sigur ca urarea e valabila si pt adenuti, sa decurga totul bine pe 10. Sa fiti fericite alaturi de copii vostri si sa aveti puterea sa luptati pt ei.
O data cu primavara se dezgheata oare un pic si sistemul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

daca tot se pune problema de mass-media, de ce nu l-am sensibiliza pe Tatulici, la Realitatea? El face mese rotunde, sau cum s-or fi chemand, care tin si cate o dupa amiaza. Poate ca nu are ratingul de Antena sau PRotv, dar ofera suficient timp ca sa poata toata lumea sa-si spuna punctul de vedere.

e o parere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

mamicutelor stiu ca poate va pot supara pe citeva dar mai stiu o vorba ca cei mai buni prieteni pot deveni cei mai mari dusmani si invers.sper ca ciupelile sa se termine odata.am fost la carmen pt emisiune,este minunata pozitiva si doreste sa faca mai multe incercari pe aceasta problema.este o buna profesionista a reusit sa capteze atentia oamenilor din sistem si spera ca va reusi.nu ma ispitit cu nimic negativ in discutie.totul a decurs firesc intr-o atmosfera decenta a durat 15 min ,am preferat anonimatul de teama oamenilor diferiti din jur.am facut acest gest pentru viitoarele familii care vor dori un pui prin ac metoda si in special pt puii care din cauza sistmului ajung tirziu sau niciodata adoptabili.domnul fie cu noi si sa ne dea intelepciunea sa fim si mai buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

x

Mergi la inceput