M-am hotarat............adoptie(68)
Raspunsuri - Pagina 13
MihaelaAnca spune:
danaionela, nu stiu ce se intampla. nu am pus conditii stricte. vrem un baietel, pana in 4 ani, ba chiar am mentionat ca dorim frati (fratii se adopta impreuna). suntem atat de dezamagiti de tot sistemul si de oamenii lui incat ne gandim serios sa renuntam. pur si simplu nu intelegem cum DPC din judete raspund pozitiv si rapid unor cereri din exterior si negativ altora.
danaionela spune:
Mihaela , cred ca la voi in jud este problema. In general cei din alte jud. unde sunt copii, cere mai intii dosarul sau informatii despre familii de la AS de la tine din jud. Daca timp de atitia ani nu ti-a fost prezentat un copil , mai ales ca carinta nu este exagerata, ar trebui sa ceri mai multe detalii. Intradevar fratii se adopta impreuna.
danaionela spune:
Buna
As avea si eu o intrebare la fetele care au adoptat din alt jud. La procesul de incredintare a fost citata ca si parte in proces DPC-ul din jud vostru?
danaionela spune:
Asa am vazut si eu ca , dar nu stiu de ce la noi nu a fost trecuta ca si parte DPC-ul . Of, sper sa fie OK... si sa nu avem probleme
danaionela spune:
Si daca ei nu sunt citati ca si parte ce pot sa fac... Eu am vorbit cu AS de la mine de la sector si mi-au spus ca nu este nici o problema. As vrea sa evit toate problemele... si nu stiu ce sa fac
Bellaiza spune:
Danaionela, iei legatura telefonic cu serviciul juridic al directiei de care apartin fetele, le rogi sa faca o precizare la actiune in sensul de a cita si directia care v-a atestat pe voi si sa mearga fuguta cu ea la tribunal sa insiste sa citeze si aceasta directie pentru termenul fixat. Altfel, se amana incredintarea. Este normal ca directia care v-a atestat sa fie citata, practic preia dosarul copiilor. Insista, nu te lasa. Si noi am patit treaba asta.Si am rezolvat.
gabidaniela spune:
Buna fetelor
Tocmai am vazut o stire la tv, cum ca in bistrita si in cluj au fost abandonati de la inceputul anului pana in prezent in medie 1 nou nascut/zi de femei care au dat date false.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu postul meu dar poate va gasiti copilasul sau copilasii acolo, pe mine m-a luat plansul cand am vazut cati erau...
KoraPop spune:
Criss_85 felicitari! Sa aveti o viata frumoasa alaturi de fetita voastra! As vrea sa te rog sa imi trimiti si mie adresele de e-mail ale tuturor centrelor de adoptii din tara pentru ca si eu voi trimite la fel ca si tine mail-uri/fax-uri peste tot. Multumesc!
MihaelaAnca in Baia Mare asa de greu merg lucrurile? Am sa ma interesez si eu...., dar uite iti spun ca stiu din sursa sigura ca e o fata de vreo 15 ani in Baia Mare ( mama ei e o prietena de-a mea) care a ramas gravida, e in 4,5 luni si vrea sa dea copilul spre adoptie....e baietel....eu l-as lua cu mare drag, insa nu pot, pentru ca sunt prietena cu "bunica" de 35 de ani micutului care se va naste asa ca nu pot risca sa avem complicatii si probleme in viata....Nu prea cred ca se vor razgandi asa ca incearca sa ii pistonezi pe cei de la adoptii,cine stie...? De un lucru sunt sigura: copilasul va fi frumos foc daca seamana in partea mamei. Mult succes!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
simi75 spune:
Imi plac stirile de la tv, ne tot spun ce de copii sunt , si cand vrei sa adopti autoritatile iti spun ca de fapt nu sunt deloc!!!ce dragut, parca ar fi doua stst paralele:Romānia de la tv si Romānia reala.Pai acum intreb si eu ca simo, unde sunt domnule copii aia???stiu de fapt, nu au actele in regula.Ok, hai ca nu are rost sa mi se urce tensiunea.Un sf de sapt frumos sa aveti.