M-am hotarat............adoptie(68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

Danaionela,wow ce repede va miscati! Deci nu ar mai fi mult si aveti printesele acasa.Speram ca si la noi sa decurga totul rapid...deja simtim ca ne fataim prin casa fara rost...suntem tare nerabdatori sa o avem acasa. De cand am cunoscut-o pe fetita noastra doar la ea ne gandim,doar despre ea vorbim...ce mai,,,suntem FERICITI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Buna
Belaiza, nu stiam ca trebuie sa vina si Asistentul Maternal. Am vorbit si cu cei de la Protectia Copilului si nimeni nu mi-a spus. Intradevar nu am primit citatiile ca astazi am aflat termenele. Oricum o sa vorbesc cu asistentul maternal si o sa-i spun.
Multumesc mult.
Criss toata ziua am stat pe capul celor de la DPC sa trimita dosarul in instanta. Cred ca l-au dus in 10 zile dupa ce le-am dat OK. Dar i-am pistonat odata la doua zile. Mai gaseam eu ceva de intrebat si ii intrebam si de dosar. Ce sa fac... Asta este
Astazi cind i-am sunat sa le spun de termen au inceput sa rada,,,,,
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaAnca spune:

Cris_85 felicitari si sa va vedeti cat mai curand familia intreaga. Spune-mi te rog cum ati procedat? Ai spus ca ai fost sunata din mai multe judete. Au sunt la al 3-lea atestat. Am trimis cereri in tara si am primit doar raspunsuri negative desi si noi suntem flexibili. In scrisorile primite se mentioneaza ca daca nu se gasesc cupluri pe raza teritoriala a judetului se identifica familia conform bazei de date de la ORA. Nu mai inteleg nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

MihaelaAnca, noi am procedat in felul urmator: la doar 2 zile dupa ce am primit atestatul am trimis mailuri la toate DGASPC-urile din tara.eram putin nesiguri ca nu am crezut ca mailurile se inregistreaza drept cerere si ne gandeam sa trimitem si fax-uri,dar nu am mai apucat ca tel a inceput sa sune. Am scanat atestatul, cererea si dispozitia si le-am trimis catre toate DPC-urile. In cerere am scris ca ne dorim un copil sanatos clinic si psihic, varsta 0-3 ani, indiferent de etnie si sex. Am fost sunata in total din 3 judete (stiti ca e confidential si nu avem voie sa spunem judetele, pe langa asta eu am si semnat, fiindca am mers si am vazut copiii respectivi. Probabil la mine a fost sansa, nu stiu ce sa zic...mana destinului...si mai stiu ca inainte sa ne chema sa vedem acesti copii, ei se interesau mai intai la judetul de care apartinem noi si cereau date despre familia noastra.Acum cred ca depinde si de profilul facut de catre AS in cadrul vizilelor.
Si noi am primit raspunsuri negative, si pe mail, si prin posta...sunt obligati in termen de 1 luna sa raspunda la cerere,indiferent de raspuns.
Eu asa am procedat, ba chiar NU am fortat deloc lucrurile, am lasat sa vina de la sine totul.
Inseamna ca suntem noi o familie NOROCOASA, daca am reusit atat de repede. Mult succes in continuare si doamne ajuta sa resiti cat mai repede sa va gasiti copilul!

Danaionela, multa bafta in continuare!Sa se termine totul repepde si bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaionela

Buna
Belaiza, nu stiam ca trebuie sa vina si Asistentul Maternal. Am vorbit si cu cei de la Protectia Copilului si nimeni nu mi-a spus. Intradevar nu am primit citatiile ca astazi am aflat termenele. Oricum o sa vorbesc cu asistentul maternal si o sa-i spun.
Multumesc mult.
Criss toata ziua am stat pe capul celor de la DPC sa trimita dosarul in instanta. Cred ca l-au dus in 10 zile dupa ce le-am dat OK. Dar i-am pistonat odata la doua zile. Mai gaseam eu ceva de intrebat si ii intrebam si de dosar. Ce sa fac... Asta este
Astazi cind i-am sunat sa le spun de termen au inceput sa rada,,,,,
va pup

Trebuie sa vina Asistenta maternala la procesul de incredintare?
Sunt doar curioasa, este parte din proces?

merci

criss, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

MIHAELA ANCA , dar voua ce v-au spus cei de la jud. Nu mi se pare normal ca timp de 3 ani de zile sa nu vedeti nici un copil, ca la urma urmei nu cereti sa vedeti un extraterestru. Ati pus conditii foarte stricte, sau care este cauza. Parerea mea este sa incerci sa faci memorii mai sus. Daca cu directorul nu merge, mergi la primar la ORA.
SUNNYDAY nici eu nu am stiut ca AM trebuie chemat. Daca aflu mai multe o sa-ti spun. fetele care au trecut prin asa ceva stiu mai bine decat noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Cu asistentul maternal trebuie sa fie procedura de citare indeplinita, nu sa vina la proces. Totusi, daca la dosar, nu s-a intors dovada ca asistentul maternal stie de proces, e de dorit sa se prezinte pentru a preintampina o amanare a incredintarii. Noua asa ni s-a spus si, culmea, am si fost in situatia data. Pe undeva este de inteles. Copilul fiind incredintat familiei in vederea adoptiei, asistentul trebuie sa stie de acest lucru, el intra in concediu de odihna sau fara plata etc. In plus are certitudinea, daca mai era cazul, ca de la o anumita data nu mai are raspunderea acelui copil si, ce este mai important, poate permite linistit familiei atestate sa plece ACASA cu puiutul

Mergi la inceput

merci, Bellaiza, am priceput acum si are sens.

PS Am inscris si eu fata la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Sunnyday07, pupam scolarita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bellaiza

Sunnyday07, pupam scolarita!

Multumim , si noi pe Stefan si cine stie - poate vom fi colegi!

Mergi la inceput