Olga Imi pare tare rau de ce s-a intamplat... Multa putere si tie si sotului. Si condoleante familiei verilor vostri!
Delphin cand inchriezi ai optiune legata de asigurarea masinii. Chalet-uri mai gasesti de inchiriat si pe www.homeaway.com
OLGA-ma rog pt voi si pt soacra ta, multa putere, dc ai nevoie de ajutor, sunt aici, incerc sa te sun mai incolo ca vad ca acuma nu esti acasa
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
Olga, imi pare tare rau, avem si noi prieteni care si-au pierdut parinti sau frati. De multe ori te gandesti ca nu ai fructificat cum trebuie momentele bune din viata, insa din pacate nu putem da timpul inapoi. Fii tare.
Oanagrabriela, nu e nici o suparare, bine ca ai gasit la cine sa dai scaunul de masina si acea persoana o sa-l foloseasca.
Eu azi sunt acasa, mi-am luat liber, mai fac din ce nu reusesc in timpul saptamanii.
O zi buna,
Carmencita
bebe Cristian 2 ani si 8 luni si Alex 13 ani.
Am intrat sa-i spun Olgai condoleante...sper ca tu si Stefan sa aveti multa putere sa treceti si peste asta, iar tu sa ai grija de Tony si Sofia
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.