Sezatoarea canadiana (167) Bun venit Yann Edward!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ange, voi nu aveti cartier chinezesc in Montreal? curios1
au astia niste preturi la alimente de zici ca esti pe Luna, unde sunt toate mai usoare de 6 ori!
eu la peste sunt moarta, as manca continuu, afumat, sarat, proaspat. Astia aveau crapustenii ca Tilapia, adica aveau 2 feluri de tilapia, dar cei ce i-am luat eu sunt crap toata ziua! abia astept sa fac sambata o ciobar de peste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetili, sa va spun si voua ca sa sau sa ca mine-numai ce am inchsi cu astai de la consulatul romaniei, imi vine sa le dau cu ceva in cap,tpic romanesc defapt, nu accepta cereri de pasaport(eu incerc sa fac la copii certificatele roman si am constat ca mi-a expirat pasaportul de 2 sapt)-cica ne anunta ei pe site(care e oricum varza si nu pricepi din el mai nimic, tb mereu sa suni sa fii sigur ca mergi cu ce trebuie acolo)cand reiau procesul
Cand am intrebat dar asa prox cat dureaza 2 sapt sau luni, iarasi,nu se stie, va vom anunta-adica verificati zilnic, ca ce alta treaba aveti- apoi am intrebat d epoze, unde recomanda sa le fac avand in vedere ca nu sunt dimensiuni standard-pai stati ca cu noua aparatura(care e la consulat, e instalata dar inca o testeaza)-se vor face poze electronice aici si luam amprente,deci nu va treb poze-sa mori nu alta..deci dc nu suni, nu aflii nimci, ba ma mai duceam si ca prostul pina acolo si cred ca muream cu ei de gat..offf...

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

ange erai data la disparuti.
Mai terminat cu prajitura aia, balosesc deja dar e tare mult de lucru la ea si eu nu ma incumet.

Demential faza cu directorul si mai ales raspunsul sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Despre istoricul prajiturii data de ange:
"Petre Roman" a devenit Orhideea

La cofetaria "Rusalca" din Turda, unde a s-a nascut prajitura "Basescu", īn urma cu cinci ani a fost lansata o alta prajitura celebra, "Petre Roman", cu crema de vanilie, aluat foetaj si nuca de cocos. "Nu stiu daca s-a īntāmplat din cauza scaderii simpatiei romānilor pentru Petre Roman, dar denumirea prajiturii a fost schimbata īn Orhideea. Cu acest nume se vinde si acum la cofetaria Rusalca, si chiar foarte bine", mentioneaza Dana Deac.

Mai multe aici.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Denisam, cum adica iti iau amprentele pt pasaportul romanesc? De ce? Ce porcarie.

pitilache, cu intirziere LMA sotului.

maru, pe tine te intereseaza prajiturile, de ce vorbiti de funie in casa spinzuratului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

ange merci si eu de reteta, eu le salvez doar , poate vreodata ma si apuc de ele.

Eu te-am intrebat de denumire , la ultima intilnire (unde Nelia nu a fost).Roxana , merci de lamurire.

Cu zilele alea cum e de fapt? Te plateste guvernul sau cum? Ca eu am inteles ca esti ca si mine pe cont propriu, adicatelea cind am fost in Ro tot in concediu se numeste (dar am luat un mare zero la bani)

Maru avem si noi un intreg cartier chinezesc, cum sa nu. Om avea si peste de toate felurile, dar poate nu a ajuns ange pina acolo. Crap a mincat si al meu sotz la Caru cu bere, si tot asa l-a laudat. Eu am infulecat niste ficatei de pui trasi la tigaie cu ciuperci si vin

Denisa, dar copiii tai nu sunt cetateni canadieni? De ce vrei sa le mai faci pasapoarte romanesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

deci am voie sa visez, da?

ca eu Ange, n-am pirceput: aluatul de blat in repet de 3 ori, ori cantitatea aia o impart la 3?
Si crede-ma, ca e dieta de vina, de foame nu mai iinteleg ce scriu, si stiu si citesc...opriti-ma ca delireeeezzz!!!

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

Denisam, cum adica iti iau amprentele pt pasaportul romanesc? De ce? Ce porcarie.

pitilache, cu intirziere LMA sotului.

maru, pe tine te intereseaza prajiturile, de ce vorbiti de funie in casa spinzuratului?

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

of, ce zi lunga am avut... m-am trezit de la 5 ca St. plangea, nici nu s-a uitat la mine, doar m-am simtit in camera si a adormit. eu nu. si am fost la o prezentare in downtown (maru m-am gandit la tine), dar n-am rezistat decat pana pe la 2 cand am fugit acasa.
fi-miu a terminat aseara lectiile la 9! a avut 3 proiecte due azi, la care mai avea cate putin de facut ca parca eu vorbesc cu peretii cand ii zic sa si el termine cu cel putin 2 zile inainte; si a mai avut si un test azi; iar azi a terminat alt proiect sa-l duca maine sa-i dea 2 puncte in plus ca e terminat inainte de due date
chiar asa denisam cum adica iau amprentele? pe baza carei legi?? anyway, nu mai comentez ca deja ma doare capul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

cami, merci pt reteta de praji si pt indicatiile cu fondantul. cred ca am sa fac swiss meringue buttercream icing pt ornat, merge bine pe blaturile ce le-am facut deja. nu am atita rabdare sa bibilesc fondant de data asta. uite ce vor: www.sugarcraft.com/catalog/novelties/princess/2105-1027.jpe" target="_blank">caleasca si castelul.

prajitura orhidee suna tare bine, am citeva intrebari. cit de mare e tava in care coc blaturile? caramelul il pun fierbinte peste blaturi? cit de tare ard zaharul? ca la dobos? bezeaua deasupra e coapta sau cruda? am numarat eu bine, cere 15 oua prajitura asta?

maru, eu am inteles ca fiecare blat e din 4 oua, nu prea ai cum sa imparti in 3 aluat din 4 oua pt ca e cam putin.

Denisa, i feel for you. eu am sunat la ambasada si nu m-au lamurit de nici o culoare cum e cu actele, ce trebuie si ce nu, etc. cel mai tare m-a enervat ca mi-au cerut pasaport valid (ceea ce nu am) pt certificatele fetelor de nastere. cum e posibi ca certificatul meu de nastere si pasaportul rom abia expirat sa nu fie dovada suficienta ca sint cetatean roman? sa ma pupe undeva...nu vreau sa mai am de-a-face (o fi scris corect?) cu ambasada. ma duc in romania curind si cu spaga de rigoare le fac fetelor actele acolo.

btw, am cumparat biletele. nici nu stiu daca sa ma bucur, ma duc in rom dupa 8 ani, cu tot cu copii.

dana, am vazut pozele de la Londra, sinteti super cu totii. m-am uitat cu rabdare la toate pozele. asteptam sa il vad pe Edi cu mina pe fundul vreunei celebrity cu craci lungi si tzitzele la inteval dar n-am avut noroc, a fost cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

OANAG-HELP-ai spus tu mai demult ca ai luat ceva de pe amazon-stii cumva dc au si pantofi si livreaza la noi,poti sa imi dai te rog si mie un link-saru'mina

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Zambeste, si maine e o zi!

Din pacate este cum ti-a mai raspuns cineva: se gasesc numai pe Amazon US. Noi am comandat 3 perechi pe adresa unui prieten care locuia in US si venea regulat la Montreal. As mai fii repetat povestea, dar din pacate prietenul s-a intors definitiv la Montreal. Cineva imi spunea ca poti sa-ti faci o casuta postala la granita US - Canada (dar in partea canadiana) si poti primi pachetele acolo. Costa ceva in jur de 20 de dolari pe luna. Probabil ca merita daca esti hotarit sa cumperi mai multe lucruri si mai des. Pe urma trebuie sa treci si de vama si sa nu platesti taxe

Mergi la inceput