Bazar pentru Alex!!
Raspunsuri - Pagina 8
kid spune:
Regulile de la acest bazar sunt aceleasi ca la celelalte. In mod normal licitatia pentru un produs licitat de o singura persoana dureaza 3 zile. Daca liciteaza 2 sau mai multe persoane, licitatia se prelungeste automat cu inca o zi. Doar cu o zi.
(Iniatial se prelungea pe termen nelimitat, insa din cauza ca se prelungea f mult, s-a decis sa se prelungeasca doar cu o zi, mai ales cand e nevoie urgenta de bani sau cand persoana care liciteaza doreste produsul cat mai curand. A mai fost o varianta, aceea de a confirma fiecare participant la o licitatie ca nu mai doreste sa liciteze, dar s-a renuntat, pt ca nu toate persoanele intrau sa spuna ca renunta si ramanea la latitudinea initiatorului sa stabileasca cand se inchide, ceea ce iar nu a fost bine.)
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
crissandrada spune:
Kid multumesc pentru lamuriri. Dupa amiaza depun banii in cont.
liliana83 oaie cu suzeta super. Pai dupa cateva luni facem schimb
Criss de Alessia si Andrada
liliana83 spune:
oftipic:
Sa stii c-ar fi o idee Oaia are suzeta si daca i-o scoti din gura plange, de fapt behaie, si tremura . E bestiala!
ontopic:
E oarecum ok rationamentul , dar il gasesc total in dezavantajul initiatorului.Si cum am mai zis s-ar putea face speculatii, ceea ce iarasi nu este ok.
crissandrada spune:
Mihaela77O am depus banii in cont. Cum fac dovada ca am platit? Iti trimit un nr de chitanta, scanez chitanta sau cum? Sau confirma mama lui Alex ca au intrat banii?
Criss de Alessia si Andrada
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliana83 oftipic: Sa stii c-ar fi o idee Oaia are suzeta si daca i-o scoti din gura plange, de fapt behaie, si tremura . E bestiala! ontopic: E oarecum ok rationamentul , dar il gasesc total in dezavantajul initiatorului.Si cum am mai zis s-ar putea face speculatii, ceea ce iarasi nu este ok. |
nu cred ca persoanelor care intra la astfel de topicuri le sta mintea la speculatii,aici nu e loc de asa ceva,fara nicio suparare
de David
mihaela77O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
nu cred ca persoanelor care intra la astfel de topicuri le sta mintea la speculatii,aici nu e loc de asa ceva,fara nicio suparare de David |
multumesc,nushukica!ai pus punctul pe i!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
mihaela77O spune:
vad ca v-a lamurit kid,cum sta treaba cu bazarul(kid,care de altefl este cea de la care am invatat cum functioneaza bazarul)
fetelor,este o regula si trebuie respecata...haideti sa lasam deoparte speculatiile ca nu-si au rostul aici!
este foarte adevarat ca am gresit,mi-am cerut scuze si am crezu ca s-a rezolvat problema!
va mltumesc inca o data pt intelegere!
Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada Mihaela77O am depus banii in cont. Cum fac dovada ca am platit? Iti trimit un nr de chitanta, scanez chitanta sau cum? Sau confirma mama lui Alex ca au intrat banii? Criss de Alessia si Andrada |
crissandrada,a sa o rog pe any,mama lui alex sa-mi confirme,dar te rog trimite-mi pe pm,numele de pe care s-a facut depunerea!
Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
andru_mami spune:
vreau sa pun si eu ceva la bazar,imi da cineva user name si parola,va rog?
multumesc
POZE
kid spune:
Mihaela Trimite-mi si mie, te rog, datele. Si spune-mi cate piese are melcul
Teodora, de Vladut (15.05.2007)