Bazar pentru Alex!!
Raspunsuri - Pagina 3
Laura25 spune:
Am pus azi banii in contul lui Alex. Puteti confirma prin extrasul de cont, sau sa scanez chitanta, sa o trimit prin mail? Am pus azi 45RON cu mentiune 'donatie' (daca e sa verificati pe extras).
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valenita Kid, revin : poti adauga produsele si la celalalte bazaruri, asa sunt sanse mai mari sa se liciteze pentru ele |
Este o idee foarte buna!
La orice bazar se liciteaza, banutii sunt foarte bine veniti. Le adaug si la bazarul pt Alina. Multumim!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
alinamoro spune:
Am depus si eu azi 30 lei in cont pentru paltonul de la mamagiuliei. Unde trimit mail cu chitanta?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Laura25 spune:
Vreau sa pun si eu 4 produse la bazar. Sunt aici: http://picasaweb.google.com/LauraRsiB/Primavara2009#
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
kariguld spune:
aduc un mesaj de la Mihaela, care spune asa, azi a plecat din Bucuresti si duminica seara se intoarce, asa ca va trimite produsele, celor care au castigat lictiatiile, in cursul zilei de luni!
multumim!
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
crissandrada spune:
Mihaela77O melcul e in stare buna de functionare? Merge si partea muzicala? Merci.
Criss de Alessia si Andrada
anyvovcu spune:
draga mea laura au intrat cei 45 de ron mii de multumiriscuze ca nu am intrat mai devreme dar am fost cu alex si nu am putut ca daca vede calculatorul este teroare si el vrea sa tasteze si atunci ne certam pe comp si el de obicei castiga
mamica de galusca alexandru gabriel
anyvovcu spune:
draga mea alina cum miha a plecat la bucuresti mi-a lasat sarcina sa confirm intrarea banutilor
mii de multumiri si pupici dulci de la alex si de la mine. multa sanatate se aveti
mamica de galusca alexandru gabriel
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anyvovcu draga mea alina cum miha a plecat la bucuresti mi-a lasat sarcina sa confirm intrarea banutilor mii de multumiri si pupici dulci de la alex si de la mine. multa sanatate se aveti mamica de galusca alexandru gabriel |
Pupici si multa sanatate lui Alex!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
tania2 spune:
Buna ziua,
Am pus cateva poze la semnatura "bazar pentru Alex"
Sper sa se stranga banii cat mai repede
vanzare buna