Bazar pentru Alex!!
Raspunsuri - Pagina 16
alex_andra spune:
ionik , masuratorile sunt cam asa:
Talie fusta - 70
Lungime -50, ea este oricum un picut mai lunga, pentru ca are chestia aia pe dedesubt, care nu stiu cum se cheama acum, am un lapsus
Lungime maieu - in fata, de la decolteu - 30
- sptae -45.
Dimensiunile pieptului nu sunt relevante, ca are sireturi la spate.
M-am uitat sa vad compozitia, dar nu am gasit nicio eticheta. Dar ti-am zis e un fel de satin.
Poza o s-o pun cam intr-o ora pe linkul pe care am pus si pozele cu produsele, o sa te anunt
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Am o intrebare pentru alex_andra: blugii oferiti, cei marimea 30 sunt cam pentru ce greutate? Nu prea le am cu marimile la blugi . Si sunt doua perechi, am remarcat bine? |
Asa...deci...eu am 172cm si 65-66 kg, la pantaloni port 40-42, depinde de tesatura, daca sunt mai elastici port 40, daca sunt tari, port 42, iar blugii astia imi sunt buni, stramtuti, dar nu mici.
Blugii de la pozitia 15 : Talie 80- oricum talia vine pe la bazin, fund, am masurat exact unde se unesc picioarele - 100, lungime pe interior, de unde incepe un crac - 82-83.
Blugii de la pozitia 16, au in talie 3-5 cm mai putin. In rest aceleasi dimensiuni.
Acum, daca am mai gresit cu 1-2 cm....speri sa nu ma injuri.
ionik spune:
citat din mesajul lui alex_andra ionik , masuratorile sunt cam asa: Talie fusta - 70 Lungime -50, ea este oricum un picut mai lunga, pentru ca are chestia aia pe dedesubt, care nu stiu cum se cheama acum, am un lapsus Lungime maieu - in fata, de la decolteu - 30 - sptae -45. Dimensiunile pieptului nu sunt relevante, ca are sireturi la spate. M-am uitat sa vad compozitia, dar nu am gasit nicio eticheta. Dar ti-am zis e un fel de satin. Poza o s-o pun cam intr-o ora pe linkul pe care am pus si pozele cu produsele, o sa te anunt Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
corsetul,adik maieutul,are vreun fermoar ceva sau este fix?
fusta ar fi un pic cam mica in talie dar cred sa ma descurc sa o modific un pic.astept un semn de la tine cand pui poza
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionik
corsetul,adik maieutul,are vreun fermoar ceva sau este fix? fusta ar fi un pic cam mica in talie dar cred sa ma descurc sa o modific un pic.astept un semn de la tine cand pui poza |
E reglabil maieul prin faptul ca are sireturile alea la spate. eu cand am purtat-o aveam in piept in jur de 90 -92
ionik spune:
ok m-am hotarat,licitez 20 de lei pt costumul de dama pozitia 14.mai astept ink pozik cu costumasul"la purtator"
alex_andra spune:
Am pus poza. e denumita "poza pentru ionik" . intra pe unul din produsele mele si da cu next la poze pana o gasesti. din pacate nu am gasit o poza intreaga din cap pana in picioare, e doar bust. au trecut 4 ani de-atunci, nu mai stiam exact cum erau pozele
andru_mami spune:
citat din mesajul lui @pop@ Buna dimineata, Licitez si eu pentru pantofiori,mar 21,noi-25 ron(andru_mami) - 30ron. Multumesc http://bd.lilypie.com/Zl1Cp3.png |
am ajuns acasa,asa ca daca fetele confirma plata iti pot pune coletul la posta oricand
astept PM cu adresa ta
POZE
BAZAR pentru Alina Donescu
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan
mihaela77O spune:
avem produse noi aici,oferite de ancadragoman.
anca,multumim!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!