Bazar pentru Alex!!
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
alex_andra spune:
ionik , masuratorile sunt cam asa:
Talie fusta - 70
Lungime -50, ea este oricum un picut mai lunga, pentru ca are chestia aia pe dedesubt, care nu stiu cum se cheama acum, am un lapsus
Lungime maieu - in fata, de la decolteu - 30
- sptae -45.
Dimensiunile pieptului nu sunt relevante, ca are sireturi la spate.
M-am uitat sa vad compozitia, dar nu am gasit nicio eticheta. Dar ti-am zis e un fel de satin.
Poza o s-o pun cam intr-o ora pe linkul pe care am pus si pozele cu produsele, o sa te anunt
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Am o intrebare pentru alex_andra: blugii oferiti, cei marimea 30 sunt cam pentru ce greutate? Nu prea le am cu marimile la blugi ![]() |
Asa...deci...eu am 172cm si 65-66 kg, la pantaloni port 40-42, depinde de tesatura, daca sunt mai elastici port 40, daca sunt tari, port 42, iar blugii astia imi sunt buni, stramtuti, dar nu mici.
Blugii de la pozitia 15 : Talie 80- oricum talia vine pe la bazin, fund, am masurat exact unde se unesc picioarele - 100, lungime pe interior, de unde incepe un crac - 82-83.
Blugii de la pozitia 16, au in talie 3-5 cm mai putin. In rest aceleasi dimensiuni.
Acum, daca am mai gresit cu 1-2 cm....speri sa nu ma injuri.
![](floare.gif)
ionik spune:
citat din mesajul lui alex_andra ionik , masuratorile sunt cam asa: Talie fusta - 70 Lungime -50, ea este oricum un picut mai lunga, pentru ca are chestia aia pe dedesubt, care nu stiu cum se cheama acum, am un lapsus ![]() Lungime maieu - in fata, de la decolteu - 30 - sptae -45. Dimensiunile pieptului nu sunt relevante, ca are sireturi la spate. M-am uitat sa vad compozitia, dar nu am gasit nicio eticheta. Dar ti-am zis e un fel de satin. Poza o s-o pun cam intr-o ora pe linkul pe care am pus si pozele cu produsele, o sa te anunt ![]() Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
corsetul,adik maieutul,are vreun fermoar ceva sau este fix?
fusta ar fi un pic cam mica in talie dar cred sa ma descurc sa o modific un pic.astept un semn de la tine cand pui poza
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionik
corsetul,adik maieutul,are vreun fermoar ceva sau este fix? fusta ar fi un pic cam mica in talie dar cred sa ma descurc sa o modific un pic.astept un semn de la tine cand pui poza |
E reglabil maieul prin faptul ca are sireturile alea la spate. eu cand am purtat-o aveam in piept in jur de 90 -92
ionik spune:
ok m-am hotarat,licitez 20 de lei pt costumul de dama pozitia 14.mai astept ink pozik cu costumasul"la purtator"
alex_andra spune:
Am pus poza. e denumita "poza pentru ionik" . intra pe unul din produsele mele si da cu next la poze pana o gasesti. din pacate nu am gasit o poza intreaga din cap pana in picioare, e doar bust. au trecut 4 ani de-atunci, nu mai stiam exact cum erau pozele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andru_mami/andru_mami.jpg)
andru_mami spune:
citat din mesajul lui @pop@ Buna dimineata, Licitez si eu pentru pantofiori,mar 21,noi-25 ron(andru_mami) - 30ron. Multumesc http://bd.lilypie.com/Zl1Cp3.png |
am ajuns acasa,asa ca daca fetele confirma plata iti pot pune coletul la posta oricand
![](icon_smile.gif)
![](floare.gif)
astept PM cu adresa ta
![](icon_smile.gif)
![](floare.gif)
POZE
BAZAR pentru Alina Donescu
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
avem produse noi aici,oferite de ancadragoman.
anca,multumim!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!