Club chic (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

geniest, te rog sa incerci in Italia parfumul acesta: http://www.fragrantica.com/perfume/Cioccolato-Mon-Amour/Fondente-Extra-3655.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

[maroon]alinam, am prmit mostra de CHOCOLOVERS!

clarisss, daca pana la Chocolovers am crezut ca stim ce inseamna parfum gurmand,inseamna ca am trait degeaba!

bine, recunosc( si mi place) ca alina m-a lucrat psihologic putin, pt ca a ales o bucata de esarfa ghici in ce culori?
maron si crem...apoi, cand ai o bucata cu aceste culori care te fac sa te gandesti la ciocolata cu crema alba( sau invers) si mai miroase si ....
asadar: seamana fffff bine cu L, daca as fi mirosit legata la ochi as fi zis L de Lolita.
un pic m-am dus cu gandul si la crema cu lamaie din napolitanele de pe vremuri( erau unele asa, rulouri,le mai stiti?) .
si un pic la savoarea de inceput din BALONKA sau TIPI TIP ....guma de mestecat, precizez pt generatia PRO!

dulce dulce dulce dulce si tineti cont ca TEO a zis ca pe piele e si mai dulce.
miros de cioco nu simt deocamdata, sunt prea bulversata de asemanarea cu L-ul, asta cred ca va fi singura chestie care cred ca ma retine sa-l iau numaidecat! desi avand atomizorul de L stricat, s-ar putea sa ma dezinhib pt Chocolovers...

ma bucur ca v-am gadilat in mod placut urechile ( si sufletele chiar) cu Giana ! [/maroon]
clarisss, special am ales-o, dupa ce ai pomenit de revederea din liceu!
http://www.trilulilu.ro/romeo72roma/c053075693bb98

ah,imi miros mainile a Chocolovers, imi vine sa ma ling pe degete !
mi se pare f puternic, desi e EDT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am editat ce am scris anterior ca suna a altceva

si sa fim in pas de muzica italiana azi

http://www.trilulilu.ro/EduardLupu/2b930ebcc7a249

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

deci a ajuns si miroase!, sa stii ca am dat multe pufuri pana s-a udat esarfa sa fiu sigura ca ramane ceva de mirosit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaeladm

'Neata!
Sali, tot nu imi place Cartier-ul, ma tot gandeam sa iti trimit pm, dar s-ar parea ca sunt lenesa.
E al tau, daca il mai vrei, sta degeaba in cutia lui, pe masuta mea de toaleta.

l-as vrea eu, cum sa nu ( chiar daca nici acum nu am ajuns sa il miros) doar ca intre timp am facut cadou acel J Lo _ live luxe, singurul care prezenta cat de cat un interes pt tine.

sunt contrariata cum poate fi, este trecut la parf. barbatesti dar cand am auzit ca Ramona Badescu si Monica Tatoiu il folosesc....

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Carmena

Ca barfa - ati vazut-o aseara pe Elena Udrea care zicea ca ii place Jasmin Noir de la Bulgari??? Ori mintea, ori m-a dezamagit total. Mi-o inchipuiam mai stilata in materie de parfumuri, oare de ce Ma asteptam sa spuna ceva case de parfumuri de care nu am auzit macar, cand colo... In fine, se vede ca nu da pe aici pe la club

quote]

va spun un maaaaaare secret: pssssssssst!
cu riscul asumat de a va schimba impresia despre mine( in cazul in care era buna cat decat).
aseara am dat SMS la OTV si am intrebat : ce parfum foloseste d-na udrea? dupa aceea nu m-am mai uitat !
acum nu stiu daca o fi intrat SMS ul ( desi sunt sanse, ca diaconescu accepta es-em-es-uri de la toti ratacitii )sau o fi fost pura intamplare.

nu stiam ca a spus parfumul preferat.
Bvulgari asadar?

si cand te gandesti ca octavian coifan la el pe blog o vedea purtand NARCOTIC VENUS de la Nasomatto! ce surpriza iti ofera viata asta!
http://www.fragrantica.com/perfume/Nasomatto/Narcotic-Venus-4292.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tumpi
si sa fim in pas de muzica italiana azi

http://www.trilulilu.ro/EduardLupu/2b930ebcc7a249

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

tumpi, gand la gand, ca mai devreme am pus un eros!

matia bazar , remember? doo degete sus cine si aminteste! http://www.trilulilu.ro/2PEU/2919f0f6402dae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

intreba cineva de Kenzo Jungle, il are Carmena,poate il pune la bursa si isi ia in schimb elixirul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

na ca nu am visat degeaba asta noapte ca mi-au venit parfumurile mostrele ca azi mi-a dat fiica mea telefon ca a ajuns avizul !

ma duc la posttttttttaaaaaaaa ! o sa miros soir de lune si caron !

da ma enerveaza iar forumul asta ca merge ca melcul ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

[maroon]alinam, am prmit mostra de CHOCOLOVERS!

clarisss, daca pana la Chocolovers am crezut ca stim ce inseamna parfum gurmand,inseamna ca am trait degeaba!

numai eu stiu cat mi-a lipsit in iarna asta ...cand erau gerurile alea imi venea sa plang dupa el ! am zis ca nu mai dau in viata mea parfumuri ...

Citat:
asadar: seamana fffff bine cu L, daca as fi mirosit legata la ochi as fi zis L de Lolita.
un pic m-am dus cu gandul si la crema cu lamaie din napolitanele de pe vremuri( erau unele asa, rulouri,le mai stiti?) .
si un pic la savoarea de inceput din BALONKA sau TIPI TIP ....guma de mestecat, precizez pt generatia PRO!

eu nu l gasesc atat de asemanator cu L ... poate la tine acum au ajuns notele finale cu f multa vanilie ...insa notele de inceput nu sunt asa subtiri, simti bine cacao in el .
si da iti vine sa l mananci ! cel mai bine a zis alina cand mi-a povestit ca sotul ei ii mirosea crezand ca au mancat praji fara el!

Citat:
dulce dulce dulce dulce si tineti cont ca TEO a zis ca pe piele e si mai dulce.

ma surprinde ca il simti asa dulce pe haine de ex. pe hartie e aspru si intunecos asa ...greu ajungi la dulce spre deosebire de piele ...

Citat:
ah,imi miros mainile a Chocolovers, imi vine sa ma ling pe degete !
mi se pare f puternic, desi e EDT.

si are o persistenta .....

Mergi la inceput