Reduceri de iarna la Viena
Ne gandeam ca saptamana viitoare sa mergem in weekend pana la Viena la o tura de cumparaturi.
ce stiti au inceput reducerile? in mod normal acum ar fi perioada, dar nu stiu daca criza in fluenteaza sau nu perioada reducerilor.
cele care locuiti in Austria sau poate deja a-ti fost la o sesiune de shopping spuneti-mi si mie daca are rost sa batem drumul pana acolo sau nu
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Raspunsuri
CorinaDani spune:
nu se merita, stai linistita, o mare parte din produse le gasesti si pe la noi, un pic mai ieftine chiar
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
theo_2004 spune:
reducerile in Viena au inceput pe 2 ian (eram noi acolo). sunt substantiale si e super frumos orasul. atentie inca ca programul magazinelor nu e ca in Ro. Sambata programul e pana la 18 iar duminica totul e inchis.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
ooana spune:
Merci Theo...asa stiam si eu ca reducerile incep la inceputul lui ianuarie...sau cel putin asa era in Germania acum 2 ani cand eram eu acolo....oricum ma gandeam eu ca gasesc pe cineva aici care a fost deja la Viena
orasul e superb o sa stam 2 nopti, de fapt e un weekend prelungit si o sesiune de shopping
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
alinkav spune:
Merita atat la shopping, cat si doar pentru a vizita!!!
Noi am fost pe 24 dec si unele magazine afisasera deja reducerile, iar la Munchen pe 29 dec, reducerile erau in toi! Cu siguranta de sapt viitoare vor fi si mai mari!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
ooana spune:
merci de info Alina
am facut deja rezervarile, joi seara plecam si ne intoarcem dumninica
dupa ce ne intoarcem o sa va scriu cu ce am venit in bagaje si cum erau preturile, vremea etc
Noi 2...
ooana spune:
Gata am sosit cu plasele pline
reducerile erau intre 50-60% si era plin de romani
oricum, cred ca in primul rand o excursie la Viena merita oricand in orice anotimp ...orasul e superb...si daca pe langa asta se poate face si shopping, atunci e perfect
Noi 2...