Dieta Rina(3)
Raspunsuri - Pagina 2
terry spune:
melli, ti-am trimis-o eu.mai bag ceva apa in mine si ma culc.noapte buna!====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM
silvi_2005 spune:
Va multumesc tuturor pentru primire sunteti super dragute , pe mine m-a impresionat tare mult programul asta anul trecut, mi-a zis o prietena de el, prin iarna si l-am si inceput. Ea a slabit 15 kg mancand destul de relaxat, fasole frecata cu muraturi la ziua de legume ciorba de fasole cu carne la ziua de proteine ...bine nu ca regula evident dar daca i-a fost o data pofta a mancat.
Eu am mancat ca idee respectand reteta dar nu foarte sarac in calorii, la ziua de pizza puneam si cate un cerc de mozarella daca chiar vroiam, faceam adesea la carbohidrati mancarea chinezeasca cu legume, la ziua de fructe cand simteam ca nu o sa rezist faceam o supa diluata de legume si mai gustam, ca idee imi faceam o salata mare de fructe si o puneam in frigider si mancam din ea. Eu zic ca toate cele care tineti dieta asta o sa fiti super multumite .
Arriel ti-am vazut pozele si subscriu super bebelina si mamica
Luiza nu te necajii, nu sunt de incurajat ca idee abaterile dar sigur bucatica aia de carne nu va ruina visul tau de a scapa de kg, asta e o cursa lunga..de 90 de zile . Ca idee la ziua de fructe fierbe niste legume cat mai hipo posibile si tine-le la indemana . Eu am observat cand am mai tinut, mai ales dupa vreo 10 ture de repetat zilele ca abia dupa ziua de fructe scadeam din nou in greutate, cred ca ideea e sa ii lasi organismului atunci ragazul sa digere usor si sa consume din rezerve.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Inaf78 spune:
buna dimineata! succes astazi.
ia uitati ce au afisat cei de pe yahoo astazi:
Grapefruit
In a recent study, Louisiana State University scientists discovered that people who ate half a grapefruit three times a day lost 4 pounds in 12 weeks, even though they hadn’t deliberately altered any other part of their diets. Although the mechanism isn’t clear, the researchers speculate that grapefruit’s acidity may slow your rate of digestion, helping keep you full longer.
Beans
If you're not a legume lover, consider this: In the National Health and Nutrition Examination Survey, scientists found that people who consumed beans were 23 percent less likely to have large waists than those who said they never ate them. The bean eaters in the survey also tended to have lower systolic blood-pressure measurements, says research Victor Fulgoni III, Ph.D. Legumes are rich in belly-filling fiber as well as potassium, which helps fight hypertension. Aim for half a cup of cooked beans 3 or 4 days a week.
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
jasmi spune:
Neatza!
Bine v-am gasit intr-o noua si minunata zi a fructelor si legumelor, preferatele mele
Alecsia, eu is tare nervoasa cand sunt flamanda, de aia ziceam ca ma cert cu toti
Monica, sanatate multa fetei! O sa revii la dieta cand vei putea, desi sunt convinsa ca in conditiile astea nu vei pune nici un gram in plus, orice vei manca! Asteptam vesti bune!
Melli, trimis cartea!
mno...acu doar am vazut ca ti-a trimis-o si terry
pentru azi m-am inarmat cu niste caise uscate, smochine si compot fara prea mult zahar. sa vedem, ca mi-e cam foame de ieri.
bafta tuturor!
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
terry spune:
neata si de la mine!si mie imi place ziua asta. sa vedem ce-om face cand ajungem la ziua cu "doar apa". eu p-aia n-am putut s-o tin. parca e in ziua 29.azi m-am urcat pe cantar si dupa festinul de ieri a cam stagnat. era si normal.voi faceti si sport? eu sunt cam lenesa dar un masaj mi-ar prinde bine. dar deh...programul nu ma lasa.
Alecsia spune:
Neata,
Astazi suntem la ziua 4 si mancam din 2 in 2 ore.
Meniul meu :
dimineata : portocale
gustare: kiwi
pranz: compot de mere
gustare: mere
seara: mere coapte cu scortisoara
Stiu ca raportarea este saptamanala, dar ca sa va dau un impuls, va spun ca la mine dupa ziua de carbohidrati s-au dus 600 g. Deci in total 1,700 kg.
ancadragoman spune:
Neata
Eu am trisat aseara si pe 10 am nacat un mar si o portocala
Azi fructe ...legume merg?
O zi buna
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
ancadragoman spune:
Alex are nevoie de 3000 de euro pana la sf luni ianuarie -are bazar aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146943
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Bratu Monica spune:
Fetelor,m-am cantarit si eu acum am73.80kg.
E mare lucru!
Asta si datorita voua,suprtul vostru conteaza foarte mult si va multumesc ca sunteti aici!
Luni plec la Budimex cu Alex,vedem acolo exact cum a spus si doctorul daca trebuie operata sau nu?Eu totusi i-as face operatia pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot acolo ajungem si oricum se plange de dureri de cap,stari de greata,astazi a vomat inainte de a o duce la scoala etc.Vedem acolo exact ce va fi ,eu va tin la curent.
Scuze pt.out of topic.
Alecsia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bratu Monica Fetelor,m-am cantarit si eu acum am73.80kg. E mare lucru! Asta si datorita voua,suprtul vostru conteaza foarte mult si va multumesc ca sunteti aici! Luni plec la Budimex cu Alex,vedem acolo exact cum a spus si doctorul daca trebuie operata sau nu?Eu totusi i-as face operatia pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot acolo ajungem si oricum se plange de dureri de cap,stari de greata,astazi a vomat inainte de a o duce la scoala etc.Vedem acolo exact ce va fi ,eu va tin la curent. Scuze pt.out of topic. Monikka vacanta Moeciu 2008 |
Monica, inseamna ca ai slabit 3,200 kg? wow