Dieta Rina(3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alecsia

Citat:
citat din mesajul lui Inaf78

am pus vol.II cu mentinerea de la RINA pe adresa comuna de email.
vad ca a intrat in SPAM.

O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Am mutat eu emailul in Inbox. Si am adaugat si alte informatii pe care le-am primit eu, pe email, de la fete.

Se pare ca informatiile pe care vroiam sa le adaug nu s-au incarcat. Anunt aici cand reusesc sa le adaug pe email. Cine le doreste mai repede , sa-mi lase pe PM adresa de email si le trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonsoir fetelor, scuze ca am lipsit putin e nebunie mare aici ca au inceput deja reducerile si in forta asa ca am iesit putin prin magazine. Ca idee eu va spun ce stiu eu de la cele care au mai tinut dieta, cartea e cu idei de mancare nu e stricta ca numai asta se poate manca si in ordinea de acolo, se poate manca si ciorba de carnita cu legume la ziua de proteine se poate manca si fasole batuta, eu am mancat la pranz cu o felie de paine prajita si seara goala cu castraveti si a mers f bine . Se poate manca si varza calita cu legume, la spanac nu stiu ce sa zic daca combinatia de ulei cu faina la prajit ar fi ok dar ...poate merge la o pofta mare ( eu il fac tot reteta asta si cu smantana dar nu la dieta asta )
Va rog sa imi puneti sa imi dati si mie pe Pm daca puteti adresa comuna sa vad ce carte aveti voi , eu le am pe ambele si electronic si le trimit daca trebuie, ma gandesc ca poate aveti alta varianta.
Nu am observat nici eu cu apa, eu am baut mereu un pahar de apa minerala cu bicarbonat ( de care v-am zis ca iau la diete) dar fara otet sau ceva o sa citesc si fac si asta daca trebuie.
Am mancat ieri la ziua de legume mancare de linte va pun reteta http://bucataria-sylviei.ro/mancare-de-linte/ ai azi mi-am facut la carbohidrati niste paste bestiale cu legume reteta o aveti aici daca va intereseaza http://bucataria-sylviei.ro/paste-cu-legume/
O sa ma pun sa fac si din carte dar nu am avut timp zilele astea, maine la fructe...sa vedem cum o sa fie, deja am slabit un kg si eu

Multumiri fetelor care au pus meniuri super retete chiar vreau sa le incerc.
Felcitari pt slabit, sa vedeti ce bine o sa merga programul asta chiar si asa cu mici abateri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

Alecsia, le-am pus eu in Inbox ca erau in Trash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

eu cred ca e f. importanta combinatia dintre alimente. eu am mai tinut acum n-spe ani, montignac care e pe acelasi principiu. acum nu stiu de ce dar mi-a fost greu sa il respect pe ala. stiti cum e cu imboldul si cu pata de pe creier. acum, mi s-a pus pata pe dieta asta. iarasi e important ca dupa cele 3 luni sa se respecte principiile de baza si combinatiile.

Mergi la inceput

Multumesc mumt pt carte
Anca vad ca tu ai recordul cred la kg date jos super cred ca esti f inacantata.
Eu am ceva dvd cu pilates si ma gandesc sa incep sa fac cate 10-15 min pe zi dar stau sa treaca primul ciclu ed 4 zile sa imi intru in mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza_tania spune:

vreau si eu cartea a doua

iarinca_luiza@yahoo.com

eu am mancat un pic de sunculita cu o felie de paine si niste ciorbita cu legume. iar acuma, seara, un pic de carnita de pui fiarta cu castraveti murati.

maine ma gandesc la o fasole scazuta cu muraturi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza_tania spune:

terry, multumesc am primit
sylvi, extraordinar blogul tau. ma faci sa vreau sa gatesc. multumesc

Mergi la inceput

Luiza merci de aprecieri o sa pun retete cu dieta ca sa nu te tenteze altceva . ca idee seaar trebuie lamananci la cina exact acelasi lucru ca la pranz la ziua cu carne si la cea de legume, o sa vezi tu in carte mai exact . spor la dat jos kg Bun meniu pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetelor...eu am tinut dieta rina acum un an si am slabit 13kg, din pacate le-am pus inapoi,caci dupa aceea am inceput munca si nu am stiut cum sa gestionez si nici nu am mancat corect,deci dieta e f ok,o sa va obisnuiti si cu ziua de fructe....nu trebuie sa mancati ecxat ce zice in carte,ci cum zice,adik dupa principii...va faceti propriile retete...

am si o intrebare...cum faceti cu mancarea la munk?eu nu pot sa pap mancare rece,si nici posibilitate la munk nu am cum sa o incalzesc?

as vrea sa ma reapuc de dieta!

va pup si bafta!
as vrea si eu cartea partea a IIa! quita18br@yahoo.com
multumesc

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Voi ce papati azi pana la urma?Dati-mi si mie ceva idei.
Va rog frumos!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput