North America: Moarte Kilogramelor (2)
Raspunsuri - Pagina 4
columbiana spune:
eu nu mai spun nimic, sunt nervoasa; totul bine, ma simt bine fizic si nu mi-e niciodata foame cu salatele mele combinate cu bailey de seara, dar imi suna stomacul mai fetelor, de mai mare rusinea ; cu asta ce sa fac, salata mea de legume ma aduce aici? azi parca intentionat toti sefii aveau ceva sa-mi spuna in salita noastra mica de intilniri unde numai matele mele se aud chioraind.
am mincat asa:
dimineata: doua linguri de orez fiert (in care am pus legume intregi si o lingura de ulei)
cafeaua cu lapte fara zahar
ora 10: amande+ o banana
ora 12: doua oua fierte+ o salata din 1/2 rosie, 1/2 ardei rosu, 4 ciuperci
pentru diseara am pilaful de orez.
apa la greu;
ce ma fac cu stomacul galagios?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
maru spune:
hahahaha Ana, nu te supara pe mine. Parca esti sefa mea, dar aia are problema asta ca nu mamanca nica niciodata si bea cocacola.
Stiu ca asta e o afectiune, dar sincer, habar n-am. Daca le dai apa la matze, se mai potolesc!
Lorelai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daiopri Raporteaza cineva pound pierdut? |
Btw, mie nu imi place lamiia in salate, balsamic vinegar e ok?
raportez ca azi e a patra zi fara dulciuri si fara piine si fara CIOCOLATA. am o ciocolata deschisa pe birou dar pina acum nu am cedat tentatiei. e amara si ar fi ok o bucatica dar it's a matter of principle. ma simt ca a tunci cind m-am lasat de fumat, cu ciocolata, I mean.
buflea spune:
OK - daca m-a bagat Ruxij in intervalul de calorii acceptabil, sa va spun ce am executat la pranz :
- O portie Lean Cuisine - scria 380 calorii ... dupa care mi-a fost foame si am completat-o cu 4 felii de sunca, 3 de branza, 8 rosii mici si dulci (grape) si 2 cepe verzi. Desert - 2 portocale.
Nu mai mi-e foame acum dar mai am loc in stomac, simt asta ...
Intentionez sa nu mai mananc pana maine - daca nu pot, jap, alte vene, poate cu vene mai putine, scad in greutate .
Daca nici asa nu slabesc, jap venele lui RuxiJ ca ea ma duce in greseala cu socotelile ei
Lorelai spune:
eu tocmai ce-mi facui curat in geanta si am gasit o eugenie. s-o maninc, sa n-o maninc? daca ling numai crema cite calorii se pun? pe ea scrie ca are 492 cal/100 g de produs dar pe pachet scrie ca are 36g. daca impart, ies numai 130cal pe pachet. cred ca o pot minca pe toata.
maru spune:
bufla, apa daca mai e loc in stomac, sau bete de telina, morcovi.
Dau si eu pe gratis un pound, mititel, nu ca l-as fi pierdut (Moarte cantarului!)
ruxij spune:
Salut! Eu is acasa, e aproape 7 si astept cu groaza foamea ce va sa vina:) Aseara era sa mor de foame Da' cantaru' zice ca nu:)
Acum imi fac planul ce sa mai scot din meniu. Nu voi renunta la mic dejun, dar il voi reduce ca si nr. de calorii. Si cred ca tb scoasa painea complet mama ei, of.
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea OK - daca m-a bagat Ruxij in intervalul de calorii acceptabil, sa va spun ce am executat la pranz : - O portie Lean Cuisine - scria 380 calorii ... dupa care mi-a fost foame si am completat-o cu 4 felii de sunca, 3 de branza, 8 rosii mici si dulci (grape) si 2 cepe verzi. Desert - 2 portocale. Nu mai mi-e foame acum dar mai am loc in stomac, simt asta ... Intentionez sa nu mai mananc pana maine - daca nu pot, jap, alte vene, poate cu vene mai putine, scad in greutate . Daca nici asa nu slabesc, jap venele lui RuxiJ ca ea ma duce in greseala cu socotelile ei |
Doua portocale=170 calorii
Feliile alea nu stiu ce inseamna, dar dc e branza portocalie e de rau Cam 100 calorii felia.
mimitete spune:
Pai ne cintarim in fiecare zi, nu o data pe saptamina? Inainte sau dupa ce ne taiem venele? ca eu sint ingineri si trebuie sa mi se spuna ordinea.
Lorelai, cum sa stai mai cu ciocolata la vedere, asta e masochism dar si o vointa de invidiat.
N-am facut deloc sport saptamina asta, nici macar zumba ca am avut in fiecare zi tele conferinte de la 7 seara pina hat... si asa as fi rontait ceva in timpul lor, nu de foame, de nervi.
Dar cu caloriile stau bine sau cel putin asa zice spark. Eu nu ma cintaresc sa nu-mi scada elanul, ar fii unrealistic expectations sa slabesc in 4 zile.
A fost cineva cu avionul decind cu teroristu' chilotar ca am inteles ca e jale, no carry-on, cu o geanta mica!! dar cica poti sa iei laptopul. Adica cum ca laptopul meu e intr-o geanta mare ca sa incapa, ce il tin in mina? Cica nici cu carti nu te lasa, culmea idiotenii desi idotu' ala isi bagase substanta in chiloti. Sint disperata ca plec peste citeva zile la NY si nu stiu ce sa fac iar aia de la aeroport ne dau raspunsuri diferite (am sunat separat eu si un coleg si ne-a spus lucruri diferite).
Daca pot las un lb la americance cind ma duc dar nu iau nimic la schimb.
Doamnele care alearga, bravo lor, dar voi sinteti pe meleaguri mai insorite, asa e? Ca aici la Polu Nord mai rar desi sint citiva dedicati rau, ma apuca tremuriciu numai sa-i vad.
lilidana spune:
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Daca da,nu ma intrebati cate kilograme am,ca nu stiu,mi-e frica sa ma cantaresc,dupa parerea sotului ar trebui sa mai pun cateva ,dar nu va luati dupa el.
Deci,am inceput o asa-zisa dieta la inceputul lui decembrie:
NU dulciuri(ca astea sunt "problema" mea nr.1)
NU paine(mai mancam cate o felie,dimineata)
NU unt si alte grasimi
NU mancat dupa ora 19(asta a fost cam greu )
DA exercitii(cam 15 min pe zi)
DA apa plata cu lamaie,cam 2 litri
Da crom ( ca cica stimuleaza metabolismul)
Rezultate foarte bune,am incaput in fusta cu 2 numere mai mica,cumparata ca 'element' de stimulare.
DAR,au urmat sarbatorile si...cred ca am pus la loc .
Inca n-am probat fusta-etalon,dar nici nu indraznesc,pur si simplu simt ca am ceva "in plus".
Asa ca,alaturi de voi,sper sa-mi iau inima in dinti si sa redevin...sirena .
Daca voi reusi,voi vedea.
Mai intai trebuie sa-mi stabilesc ziua de...start.Poate va fi maine,sa vad dimineata daca pot .
Bafta tuturor,astept sa slabesc alaturi de voi .
O seara buna,nu uitati sa ...nu mancati( ca e tarziu)