North America: Moarte Kilogramelor (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

caro, ai voie sa ai musafiri la gym? ca poate ne gasim, asa, o data pe saptamana sa ne scuturam suncutele impreuna, ce zici?

Gata, am terminat si grefa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

maru, stiu ca am voise sa aduc un prieten, one time. Da' ma interesez sa vad daca au ceva mai mult decat asta. Un pass d 3-5 vizite, ceva de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eh, ma sacrific o data pe saptamana si te motivez, ma motivezi, ce zici? plus ca ma laud apoi la jumate de popor ca am gymnalit la Eaton Center

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

MMai intai BRAVO...un mare bravo tuturor celor ce au pierdut kg!
Super sentimentul, nu-i asa!
La mai multe pierute!

Eu nu pot sa ma laud daca am pierdut sau nu...continui cu alergatul, 50'un jour sur deux si cu mancatul...sa zicem relativ bine, ca mai dau si cu bata in balta grav cand ma enervez. Mananc pe fon nervos, fara sa-mi dau seama ce bag in gura!

Cu ochiul liber observ o ameliorare a structurii...Muschiuleti mai saltareti...burtica parca s-a mai subtiat...ma simt bine in ritmul acesta.
Sper sa tina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai caro, pulsul nu e tot una cu heart rate. ce masoara aparatul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bineinteles ca pulsul este heart rate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

yup, Ramona, pulsul e totuna cu heart rate (Heart rate is the number of heartbeats per unit of time, typically expressed as beats per minute (BPM)). Ei, m-am enervat ca eu trebuia sa mentin heart rate-ul/pulsul la 120 si nu-mi iesea! sa cad de pe bitziclu sau sa o decolez si nu-mi iesea la socoteala 120.....
am mai maincat un mar intre timp. Si cred ca renunt la iaurtul cu fructe, ca m-am balonat ca un tzifoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Maru, nu am gasit Dancing pounds off! Erau altele, dar nu si asta si eu vreau dans. Fetele din Montreal, daca il gasiti pe la vreun Winners, sa-mi spuneti si mie, va rog.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

wow, super doamnelor, felicitari maxime pentru kilisoarele pierdute!

de cand am inceput si eu sa ma cantaresc, o fac seara, de ce oare? ca uit pana dimineata. asa ca aseara dupa workout imi arata cu 3lbs in plus. paranormal sau normal? intr-o singura zi poa sa fie fluctuatii dintr-astea? sau apa bauta in timp ce? am incercat sa urmez sfaturile de-aici sa nu beau apa, dar ma lesina setea...

caro, mai bine iaurt simplu si fructe separate, decat de-ala cumparat de-a gata cu fructe, ca are mai mult zahar si mai multe calorii.

nelia, n-am incercat Dancing pounds off, dar daca nu il gasesti, incearca un set cu dansuri pentru slabit, se numeste Core Rhythms - Dance exercise program, as seen on TV. :-) pe langa ca am invatat si eu salsa, etc, e antrenant, ti-l recomand cu caldura.

eniuei, mai recomand ceva super super super usor, dar super super super eficient pentru doamnele care se tem de workout:
- Lotte Berks' Method - pentru cele care nu-si doresc muschi de culturist, ci mai lean asa. este low impact, deci daca aveti ca mine membre dezmembrate sau dureri articulare si de oase, este excelent. amesteca yoga cu pilates.
- 5 day fit Yoga - are seturi pentru dimineata, la pranz si seara, plus pentru eliminarea stresului. este yoga pentru slabit, elongheaza muschii, este pentru orice categorie, incepatori sau avansati, nu conteaza. eu iubesc dvd-ul asta de-a dreptul.
- The Firm, Ultimate Fat-Burning Collections, asta e nitel mai spre cardio, dar e circuit training si are 4 seturi de workouts cu variante scurte sau pentru incepatori. garantat sa ridice heart rate unde ar trebui sa fie pentru fat burn
- 3-2-1 workout, scos de Prevention fitness, unul din marile mele favorite. sunt impartite pe grupe de muschi, cate 6 minute fiecare, cu warm up la inceput, cardio, strenght si abs.

am incercat mai multe, daca vreti va pot spune din experienta care cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hai c-am dat-o in bara, ma gandeam la blood pressure si pulse si-am scos altceva. da, aveti dreptate, bineinteles ca pulsul e heart rate. ramona

Mergi la inceput