Urat!!!

Urat!!! | Autor: Lilia80

Link direct la acest mesaj

Ma "bucur" ca Gabi3604 a avut privilegiul sa isi schimbe nickul, fara a renunta la nr de mesaje si celelalte caracteristici atribuite nickului vechi. Asta in conditiile in care nici macar nu avea nume si prenume in nick, asa cum chipurile cer adminii. IN schimb eu, desi am avut si nume si prenume in nick, am avut vechime de cativa ani pe forum, le-am scris si nenumarate mailuri, am fost ignorata. Poate pentru ca nu am intrat in detalii, sa povestesc care imi sunt problemele aparute ca urmare a utilizarii numelui si prenumelui direct... poate pentru ca nu am stiut sa " plang " mai zgomotos, cu lacrimi amare...

Asta ma face sa ma hotarasc a mia oara sa nu mai intru pe acest forum... Sunt sigura ca voi gasi multe alte forumuri unde toti membrii sunt tratati in mod egal.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Lilia, nu poti sa stii ce problema a avut gabi ca sa o judeci.
Desigur, ramane la latutudinea ta ce forum vizitezi si pentru a-ti inchide contul - scri-mi un pm.

un an nou fericit

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lilia, pentru atata nu merita sa pleci, parerea mea.
Stiu si eu doua cazuri: unul in care s-a schimbat de moft si a ramas totul cum a fost si unul cand un user si-a schimbat numele in urma unui divort si nu s-a justificat pastrarea stelutelor.

DAR nu e motiv sa pleci, noi te stim

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Probabil depinde si de gravitatea situatiei si de motivele pe care ea le-a avut sa isi schimbe nickul.E pacat sa renunti la un forum asa de frumos cum este DC.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Dar ce s0a intamplat cu topicul lui gabi??? Muream de curiozitate sa stiu care era motivul tacerii sotului ei -- si dintr-o data s-a inchis topicul...

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu m-am uitat sa vad daca s-a inchis dar nu e corect fatza de noi! Dupa ce o sapt am stat toti cu ochii mariti in comp sa vedem care-i cauza schimbarii de atitudine a sotului, acum ne inchide subiectul fara sa ne lamureasca? Trebuie sa existe un raspuns, nu e corect!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa ne lasam coplesiti de curiozitate si sa intelegem ca sunt oameni carora nu le place sa-si expuna problemele personale in public, chiar daca initial au parut dornici sa o faca.
Este posibil ca problema lui Gabi sa fie legata de forum.
Nu mai desconspirati noul nick, cele care il cunoasteti.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Maraki, Freedelia, chiar nu o puteti lasa in pace pe Gabi? :(
Daca ea a hotarat sa inchida o usa, apai lasati-o inchisa, indiferent de cat de curioase sunteti.
Si, foarte corect fata de lipsa voastra de delicatete ar fi sa se inchida odata topicul asta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Deh, Denizel, ce sa-i faci, nu suntem toate asa de sensibile la nevoile celorlalti ca tine... Eu daca ii consum timpul si nervii cuiva cerandu-i un sfat, am bunul simt la sfarsitul respectivei probleme sa ii multumesc de sfat si sa ii spun cum s-a rezolvat problema. De aia ma gandeam ca poate s-a deschis alt topic pe undeva si nu l-am gasit, in care sa le zica si Gabi un multumesc fetelor care s-au strofocat sa ii fie alaturi si sa le zica ce a facut, ca e bine, ca nu se arunca de pe un pod, etc.

Bininteles, asta e doar parerea mea, total lipsita de empatie si sensibilitate.

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput