Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *41*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Dana, am ratat eu sau n-ai pus poze de revelion?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Pai, in ordinea nr de pe tricou (a se citi oale:D) avem asa: ciorbica de pui, mancare de fasole cu carne afumata, salata de boeuf, carnati afumati si bonus un chec ( mama nu stia ca-s la regim:D).

de Natalia (03.09.09)

Eu nu stiu ce-i ala regim. Cel putin in seara asta. Trimite checul la mine. Te scap eu de el, ca sa nu pierzi bunatate de regim.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

eu merg sa-l spal pe Davidelu si daca mai prind ceva de la chef ar fi super, daca nu, strang eu masa

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:

Pai, in ordinea nr de pe tricou (a se citi oale:D) avem asa: ciorbica de pui, mancare de fasole cu carne afumata, salata de boeuf, carnati afumati si bonus un chec ( mama nu stia ca-s la regim:D).

de Natalia (03.09.09)

Eu nu stiu ce-i ala regim. Cel putin in seara asta. Trimite checul la mine. Te scap eu de el, ca sa nu pierzi bunatate de regim.

_

si eu tot la chec ma infigeam ..dar acum daca s-a dat ..asta e, raman la pumnul meu de nuci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluca mami, ce ma tenteaza pe mine mancarica aia cu fasole si carne afumata..yumii! yumii!! pun si eu niste boabe la apa pana maine dimineata

Bia nu inca nu am pus poze de la revelion..de fapt, inca nu le-am descarcat, dar o voi face maine neaparat si le veti gasi la semnatura, sub numele Anei

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Legat de diversificare...noi am inceput de aprox 2 sapt cu suc de morcovi apoi mar+morcov
Legat de pireuri,nush cum e mai bine...sa incep sa-i fac de morcov si inca un fruct( adica dulce) sau morcov si o leguma (aici ma gandeam intai la supita,cateva zile si apoi legumele facute la blender)

Monica,legat de cat papa Razvanel,zau ca nu pot sa-ti spun exactavea zile cand baga 210 aproape la fiecare masa,acu' mai recent nu baga mai mult de 150-180...si cu aproximatie,are 5-6 mese pe zi (aici mai intervin schimbarile noastre de program si automat si ale lui de masa,cum ar fi iesirile afara ,unde doarme bustean si mai mult de 3 ore daca e vreme faina)
M-am intins cat o placinta...sper ca ai inteles esentialul

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bia, trimite fata! Acum chem curierul:D!

Nu mai zic ca mi-a trimis mama si 2 tavi sa fac si eu

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

acum chiar plec dar nu inainte de a va pofti la dans:
www.youtube.com/watch?v=LX1fiE0U1qA" target="_blank">enjoy it

Mergi la inceput

Citat:

Bia, trimite fata! Acum chem curierul:D!

Nu mai zic ca mi-a trimis mama si 2 tavi sa fac si eu

de Natalia (03.09.09)

HA HA HA...tu de'asta nu faceai ca nu aveai tavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

hai ca pana impartiti voi mancarea eu mai comentez una alta( nu ca nu m-as baga si eu la o felie de chec,dar cica e 11 ceasul si eu dupa ora 7 nu mai pap nimic ca vreau sa devin fotomodeala)

Cristina,mi-a mers la suflet invitatia ta, se simte ca e facuta din inima,cu drag.Daca nu era distanta asta,zau ca veneam la o coffee la tine

Bia,de cand tot am in gand sa-ti spun ca ti-am admirat fecioriisunt foarte frumosi amandoi,dar cea in care e Darie in parc e extrem de frumoasasi te-am vazut si pe tine ,mami,esti exact asa cum reiese din randurile tale,frumoasa,calda si emani multa liniste

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput