Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
Ramy77 spune:
Seara buna fetele,
ASTEROPIPAN esti o dulce
mersi mult ca te-ai gandit, dar am rezolvat deja in caz de nevoie, adica daca n-o sa fie in spital cand nasc. Din Tg Mures facem 6 ore pana in Ungaria si poate merge sotul sau fratele meu sa-l aduca, oricum am inteles ca trebuie transportat in anumite conditii, adica la temperaturi sub 8 grade C, deci prin posta... mai greu. Plus ca trebuie administrat in maxim 72 ore de la nastere. Oricum apreciez grija. Un
mare si un buchet de
.
OANA, CAMILECU felicitari pt vestile bune de la eco.
IOANA FOTA felicitari si tie pt vesti, lasa ca are timp sa creasca, important e ca totul e ok...recupereaza ea, o sa vezi
Bebelina mea m-a bumbacit azi, cred ca mi-a mutat una alta prin burta..
sotul zice ca face muschi..
Ramona, 30+
Briana-Maria
briza_marii spune:
Hai ca am uitat
Camilecu bravo pt ai scapat de emotii! Sa stapanesti sanatoasa bluzita.
Da si eu am facut control pe scaun ieri dupa ce am facut ecografia pe burtica. A fost naspa sa ma catar cu burtoiu pe scaun, dar dr a zis ca vrea sa fie sigur ca e Ok colul, drept urmare am facut si eco vaginal si control obisnuit.
26+
Eric Mihai
dayanara spune:
miria am inteles ca nu e regula ca simptomele de preeclampsie sa apara toate odata
si eu ca si tine sunt cu nemancatul in general si acum profit de ocazie :) asa am facut si la ivan si sa stii ca dupa ce.am nascut nu mai simteam nevoia sa mananc asa mult deja parca mi se luase de toate
andira mie imi place numele alexandra mult de tot,de fapt mereu mi.am dorit sa ma cheme si alexandra :) habar n.am de ce
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
cristina30 spune:
Buna seara,
Hallo Miria,
eu am avut preemklamsie la prima sarcina, dar la mine a aparut cu tensiune ridicata, de asta am si fost in spital o data 10 zile cand am luat medikatie pentur tensiune... in prealabil pot sa spun ca am avut si 3 kg luate in 3 saptamani ceea ce l-a pus pe doctorul meu sa ma trimita in uniklinik... Apoi dupa circa 3 saptamani iar am ajuns in uniklinik pentru ca imi crestea tensiunea cu tot cu medicatie, si am mai stat acolo cam 3 saptamani inainte de nastere, cu medicatie suplimentara, control pentru albumina , tot asa cum a scris Dayanara, 24 ore adunata urina... si in momentul in care baiatul n-a mai crescut mi-au indus nasterea la 37 de saptamani, bebele fiind pozitionat corect; Magnus a avut doar 2540 g sia facut icter prelungit (3 zile sub lampa...), dar apoi a fost totul perfect.
Acum ca sunt si de 36 de ani am controale dese si saptamana viitoare merg iar la un doppler la care se vor masura toate cele in Uniklinik.
Sper ca am fost cat de cat coerenta.
Cristina
26+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
honeybaby spune:
Am masina !!!! AM masina !!!! Am masina!!!![pk]

Mi-am luat masinuta acasa. Yuhuuu ce ma bucur.
.
Partea a doua ca mi-a venit impozitul la ea azi aproape 500 Ron si ca asigurarea era anul trecut 700 Ron, care e expirata dupa 28 dec. Anul asta nici nu stiu cat e ,dar mai ieftin sigura nu e.
S-o manance mama pe ea de tanc cum ma baga in faliment
.
Ma duc sa citesc din urma. Acum am scris doar sa ma laud
.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
cristina30 spune:
... si cu Semnatura actualizata...
eu va citesc des, dar prea stiu sa povestesc...
Un mic tip e sa va faceti rost de pungute mici in care sa puneti pampersii cate unul dupa folosinta ca sa nu miroasa... faine sunt si galetile speciale de pampersi, eu am Diaper Champ si e f f fain... mia ales ca bebele va creste, nu-l poate deschide si nu miroase, e f ingenios...
Cristina
29+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
dayanara spune:
denisa bine ca ai luat masina 
ah da ca mi.a adus cristina aminte, de ce spunea sotul denisei cu pubela de pampersi, sunt o groaza pe aici, cu pungi frumos mirositoare...eu n.am avut si nici nu.mi iau ca deja se strang multe si n.am loc, dar pus fiecare in cate.o punguta e o varianta buna
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bordeancavio spune:
briza, mie mi-a dat cateva poze, 3-4 din care in 2 se vede bebe foarte bine in profil, e asa de scump. nu am scaner sa le pun, le am doar pe hartie. mie mi-a zis ca poate sa-mi dea si pe cd niste poze, cred si filmulet, dar trebuia sa am cd la mine si n-am avut. pana la urma a gasit un cd la receptie asistenta, a copiat pe el mai greu insa acasa nu l-a citit calculatorul deloc-deloc, cred ca era zgariat sau ceva. data viitoare, la morfo de 32 sapt imi iau cd cu mine clar. eu tot la romar am facut cu doamna dr muntean. e f draguta. poate faci si tu la ea la morfo, sigur iti da poze si cd.

eu am pe 24 febr morfo de 32 sapt, abia astept, chiar de valantine's. mai ma duc si la dr meu luna asta mai spre sfarsit la control si eco, dar aia e 2d, nu se vede bine. oricum imp e sa fie bebe ok,
eu tot racita cu gatul, tusesc de nu mai pot, am fost iar la dr de familie, ca mi-era frica sa nu fie ceva mai grav, a zis ca e ok si daca nu fac febra sau alte chestii nu imi da antibiotic, bine ca nici eu nu vreau, si sa asteptam sa treaca. of.... dar nu mai trece odata. mi-am facut si ceai azi, ca nu prea bausem. 

vio asteptand pe bebe
24+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
bordeancavio spune:
denisa, 500 lei impozitul la masina??? adica 5 milioane??? la mine e cateva sute de mii, la matiz e vreo 30 lei sa zic, iar la sotul la logan cam 70-80 lei, adica pana in 1 milion. la tine ce are de e asa scump?
m-ai facut curioasa ca si mie o sa-mi vina de plata in curand....
vio asteptand pe bebe
24+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
oanaiacovita spune:
Am pus si poza scanata.
Multumim tutror pentru complimente. se umfla cioara in pene.![]()
Ioana,Camilecu felicitari pentru vestile bune de la eco.
Miria si eu ma intreb cum pot sta asa in burtica, dar probabil pentru ei e ok. Dr-ul a zis sa pastram poza cu piciorul la cap sa i-o aratam peste ani sa vada si el ce putea face.![]()
Briza nici eu pana azi nu am avu poza clara, pentru ca nu statea la pozat. Oricum pana la sfarsitul ecografiei s-a ascuns.![]()
Mai ai timp sa faci si tu poze artistice.
Denisa felicitari pentru tancul costisitor.![]()
Acum te poti plimba si tu. As fi curioasa cum arata o fata finuta ca tine intr-un tanc.![]()
Oana
32+
Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!