Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
samaria spune:
Neatza...la amiaz'...![]()
LA MULTI ANI TOTUROR CELOR CE ISI SARBATORESC AZI ZIUA NUMELUI SAU ZIUA DE NASTERE!
Oana:felicitari pentru bebe grasunel,cu profil superb!Cadou mai special,nici nu-ti trebuia!Cum zicea cineva:"Daca ati bagat material de calitate..."![]()
Andira:
Ioana fota:la multi ani cu multa sanatate si bucurii,alaturi de cei dragi!!!
Camilecu:da,pe mine mereu ma urca pe masa aia a suspinelor,mi-e o groaza,dar ce sa fac...
Dayanara:esti o scumpa si o draguta,ca intotdeauna!Multi pupici!!!
Denisa:bravo pentru masina,e super,am condus Opel Frontera si eu de cateva ori,nu e tanc,dar e destul de mare,bineinteles ca e scumpa,dar ai si conditii in ea...La partea cu spalatul,si eu asa faceam,ca nu sunt genul sa ma catar,spre deosebire de tine...Pai tu umbli prin pod?!Te mai mirai de Ina ca e caprioara?(glumesc)
Ate:da-i inainte cu legea peste cap,ca merita!
Alina:pupici multi Ioanei,e ziua ei azi,multa sanatate,sa scape de dureri,si multa sanatate si verisoarei tale!Si pupici tie si burticii,bineinteles!
Riella:multi pupici!
Bebelinu:wow,asta chiar merita sarbatorit!Sa-ti traiasca finuta,sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!
Anca:te pup cu drag!
Corimami:pai daca e sa vorbim despre hibe,am si eu cu ce sa ma laud:am luat peste 15 kile,arat ca un balon,numai ca nu zbor,de vreo luna si ceva uterul imi preseaza ficatul si acum de vreo doua saptamani a trecut de ficat si imi apasa mai sus,asa ca am doar anumite pozitii in care pot respira,am acid care ma innebuneste de cap(mi-a prescris capsule de omeprazol),ma ustura pielea pe mine,vorba cuiva,parca simt ca plesneste...si,no,bineinteles,putea sa lipseasca celulita?!?!Asa ca ma primesti in club?![]()
Maria
29+
Mami de Sammy si de 
dayanara spune:
La multi ani Ioana fota si Irinabobe
linda bafta la doctor asteptam vesti bune
selina bafta si tie abia astept sa vad ce.ti face baiatul :) sigur vor fi vesti bune
si aici eco 3d e considerata moft, mai ales ca la ea nu se poate observa nici.o problema a copilului, daca tii mortis poate sa.ti treaca aparatul pe 3d la sfarsit....dar nu mereu
eu sincer ma interesez doar de parametrii si sa nu apara probleme
bebeblinu felicitari pt finuta ta!
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ramy77 spune:
Neata si de la noi,
LA MULTI ANI!SI MULTA SANATATE TUTUROR IONILOR SI IOANELOR,SI DERIVATELE AFERENTE, FIE EI AFARA SAU IN BURTICA!
Eu le-am mai urat o data ieri, am incurcat putin zilele
, dar la atata stat in casa nu e de mirare ca o mai iau pe aratura, na, ca m-am scos
SELINA, LINDAL, IRINA BOBE va asteptam cu vesti bune de la dr.
BEBELINU2010 sa ai noroc de finuta, sa-ti creasca mare si sanatoasa
GABY, acum inteleg de ce ai preferat sa mergi in alt oras la doctor, poate totusi te ajuta cu ceva cel de azi daca ti-a deschis cineva usa...ca asa e la noi. Bafta multa! Apropo de doctori, cand mergi la Brasov? sau ai fost deja? Un
mare.
RIELLA, vad ca esti din Bucuresti? Incearca sa intrebi si la farcmaciile HELP NET FARM, daca nu-ti aduce la comanda...nu stiu unde sunt in Bucuresti, poti afla de pe net cred. Pt mine e mai usor sa iau din Ungaria in caz de nevoie, se ajunge mai repede acolo decat in Bucuresti...
de la mine din oras. Totusi sper ca daca va fi nevoie sa-l fac sa existe in spital cand nasc, ar fi ideal, dar daca nu..asta e, o sa-l cumpar.
Merg sa pap ceva si revin 
Ramona, 30+
Briana-Maria
castelanaC spune:
La multi ani fetelor!!!!!
Ioana - ioanact, 
oana
,
ioana_fota
,
ioana bobe
ioanaa28
,
ioana - stefimic
,
ioana - bluekido
,
ioana - rebiana
,
ioanap76
,
ioana-steropi
La multi ani tuturor sarbatoritilor ce poarta nume sfant!!
castelana fericita
27+ 
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CoriMami . Despre umflaturi, eu am degetele de la maini mai umflate ( sa fie apa sau gasime?). Si in ultima vreme am o criza de celulita pe picioare...s-a mai intamplat cuiva sa explodeze celulita in ultima vreme? Urat subiect, mi-e si jena ca l-am abordat. 29+ Elisa ValentinaMami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag! |
da si eu pot raporta acelasi lucru, pana la genunchi s-au facut picioarele mele (alta data de gazela) oribil, cred ca am retinut apa...acum cand am fost plecati de revelion am fost la piscina si nu-mi venea sa cred ca-s eu... asta e, le ducem noi, nu?
Sarcina usoara!

castelana fericita
27+
camilecu spune:
BUNA FETELOR ,
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA
Azi am fost la spital pentru ca concediul meu medical trebuia vizat de o comisie . Nu va imaginati cate nesimtire exista in sistemul sanitar . Am stat 3 ore !!!!!! am disperat . Am stat 1 1/2 h sa vb. dr. la telefon (cel care aproba concediile ), dupa ce m-a primit in birou , s-a uitat la adresa mea de pe buletin si a zis ca nu el acorda vize pt. strada unde stau . Dar inainte am intrebat la informatii unde este comisia de expertiza si acolo m-am dus .
Dupa care a trebuit sa merg in alta parte la etaj 2 unde dr. nu era , am mai stat 1 ora sa vina dr. care era in cabinetul alaturat probabil la tigara , ca atunci cand a deschis usa se vedea un fum de il taiai cu cutitul . Mi-a pus cateva intrebari si apoi mi-a acordat viza . Dute cu hartia aia dinou in spital unde dr. mea intrase in operatie offf...... Imi venea sa iau de gat pe toata lumea . Dar dupa lupte seculare am ajuns acasa .
Ma bag la un somnic ca azi noapte m prins fluturi pe intuneric
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul .
va pup
25+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
miria_cristina spune:
LA MULTI ANI, DE SF. IOAN TUTUROR FETELOR, BEBEILOR, PARINTILOR, RUDELOR SI PRIETENILOR VOSTRII!

Cristina +23
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
camilecu spune:
Si stai sa vezi ca nu am terminat azi trebuie SA ma duc si la dr. de familie sa-mi vizeze medicalul si sa intreb de prenatal . si dr meu este la fel de destept ca a lui ATE ,

25+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
bebelinu2010 spune:
Va multumesc din suflet fetelor pentru urari si sa dea d-zeu sa fim toate sanatoase si bebelani nostri! O sa plec azi mai devreme de la servici sa ma duc sa vad si eu grasuna de finuta
.
27+
(08.04.2010)
miria_cristina spune:
Fetele, va tot citesc si nu-mi vine sa cred1
Medicii de familie sunt (unii dintre ei) complet aerieni. Prenatalul se ia asa cum au explicat fetele mai devreme si daca noi stim cum nu ar stii ei care cu legile astea lucreaza?
LINDAL - In orice concediu ai intra nu se da biletul inainte de data respectiva. Asa e legal.
CASTELANA - Multumesc pentru explicatiile legate de umflaturi.
Cristina +23
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/