Hai Danyelana!!! Pufuleti Ian-Feb (97)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit sa un capitol plin cu vesti despre pufuleti mancaciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluza66 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Baly, merci

Decenuela, bine ati venit acasa!

Oare Vikinga ce mai face, parca vad ca intra sa ne anunte ca a nascut!

INTREBARI:
*** Fetele cu egzberientza...in prima luna la bebe folosim shamponel sau sapunel? sau numai cu apa calda si ceiutz?
stiu ca s-a mai discutat asta dar...am uitat tot si din ce-am vb si din ce-am citit!

***Inca ceva...mie mi se desprind gingiile de pe dinti si sangerez cand ma periez sau cand musc chiar si dintr-un mar moale ...oare ce sa fac? e f nasol..
Ca parodontaxul vad ca nu face fatza..oare imi va trece dupa ce nasc?

PS: cred ca mi-am dat seama acum de ce am fost eu azi incoerenta...am consumat cam multe bomboane si acuma cand m-am uitat pe ambalaj vad ca contin alcool..
..mai bine ma duc sa ma culc..ce chestie..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

------------------------------
la prima intrebare nu stiu ce sa zic ...
la a 2a am experienta: incepand cu luna a 2a am avut si eu aceeasi problema - intai a inceput sa sangereze gingia apoi sa se desprinda de pe dinti; eram disperata ... asa ca in luna a 4a m-am dus la un dentist particular (a se citi cu aparatura moderna ) si mi-a facut un detartraj COMPLET (metoda moderna, cu jet da nu mai tin minte de cate- si sus si jos si pe int si pe ext ...
apoi m-a dat pe gingii cu gengigel baby - se gaseste in orice farmacie - cu care ma mai dau si eu din cand in cand ...
am mai folosit in pararel la inceput mai des, acum cam o data pe saptamana, o apa de gura solutie concentrata (30 ml) de la parodontax (e cu extract de salvie si se pun cateva picaturi intr-un pahar cu apa calda) ...
la mine astea au functionat - gingiile incet incet au aderat muuuuuuuuult mai bine la dintii curatati de tartru, iar sangerarea s-a redus simtitor

sper sa te ajute

39 ;)
AMR ....

Mergi la inceput