Hai Danyelana!!! Pufuleti Ian-Feb (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Nastere usoara Danyelana

tzontzo manager 38+
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Floricel79, Bine ai venit!!!!

Vine Surpriza

Alina 35+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Andrelina, ce mare e deja Tudor! Ce shcump trebuie sa fie el cu degetelul in gurita

tzontzo manager 38+
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

asa fetele...credeam ca bantui singurica pe aici si nu are cine ridica majoretele cu mine pentru danyelana.

CURAJ MAMICA

-----------------------------------------
36+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Am adormit pe la 11 jumate, pe la 1 noaptea m-am trezit cu o durere de masea ingrozitoare. Mi-a fost frica sa nu inceapa contractiile. Am luat pana la urma un algocalmin, ca nu mai puteam de durere.

Azi m-am rasfatat: am fost la coafor: tuns si aranjat, dupa aia la manichiura si pedichiura SPA. Ce bine a fost!

Floricel79 bine ai venit! Daca vrei conditii bune si preturi foarte decente iti recomand clinica privata Euromedica din Baia Mare. O nastere normala costa 1700 Ron si cezariana 2000 Ron. Tu trebuie sa vii doar cu buletinul, dosarul cu analize, lucruri personale (periuta de dinti etc), si hainute cu care il scoti pe bebe din spital. Conditiile sunt foarte bune si personalul exceptional.

tzontzo manager 38+
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Danyelana

bine ai venit floricel79

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

HAI DANYELANA!!! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!

Ratusca 37+

AMR 1 SAPTAMANA - 6 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

curaj danyelana

va invit la o
eu plec sa fac ultimile analize pe sarcina asta,sper sa apuc sa iau rez pana nasc
...si e asa urat afara

Mihaela 37+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

netza fetele..cine a fc cafelutza?

ia sa va povestesc...

pe 31 aveam pe masa toate bunatatile...ma cam muncisem..cand stand iun pat linistita si multumita....pe la 9 aud puff..ca un fell de...gaz dar pe fifi..si curge un lichid...am zis..s-a rupt apa..am sunat la dr mi-a zis sa merg sa ma vada cineva la spital...fac o precizare...nu ma durea nik..nicio contractie...

ajung acolo pe la 10...toti petreceau...nu avusese nik peste zi si na acusica era revul...colul nu era deloc dilatat si apa ioc..deci mi s-a spus ca cel mai bine ar fi cezariana ..sa nu sufere copilul...ca s-ar putea sa dureze f mult travaliliul...

l-au chemat pe dr meu...si a venit ...acu , nu stiu daca omul apucase sa bea ceva...( il adusese sotia)...nu mi-a dat amanunte..cert e ca au asteptat sa vada si ei artificiile dupa care..CURAJ GAINA CA TE TAI ..numai la plateea ma gandeam...:))...totul s-a intamplat f f repede...dr canta in sala de operatii..totul era destins...bb a iesti urland..repede..

eu eram pe alta lume..stit f bine ca nu-mi doream cezariana...si ...in continuare sutin ca cine o face de buna voie...nu e ok...

n-am ce s reprosez doctorilor si personalului..au fost f profi...cert e ca la 0.50 s-a nascut minunatul....vedeta spitalului...l-au dus la prematuri din cauza plamanilor...respira pre3a repede...

am prins o per proasta....multi erau liberi si...pt orice trebuia sa tusesti cate 10 si 5 ron...in fct de ceea ce tti se facea.

s-a trezit...

36+ LUCA

Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna pufuletelor!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat!
Am vesti importante...........
Danyelana e la maternitate cu deschidere 6 si cu epidurala montata! Spune ca nu doare tare si ca mai e putin!!! Doamne Ajuta!!!
Curaj Danyelana!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
39+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR oricand!!!!!!!!

Mergi la inceput