Taxa pe prostie inca nu a fost pusa!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui anuscha2009

Ce hazliu referitor la topicul de fata.....Am vazut o reclama la televizor cu ieftinirea meniurilor la Mec Donald's. De la 15 lei cat era acu o saptamana acum s-a facut 10 lei per meniu.

ANNA

Ce fain! Oricum nu-mi placea la McDonald's. De KFC nu stii nimic?
Cel putin alcoolul e ieftin. Cautam o sticla de vin pentru ziua tatalui meu, rare erau cele care treceau de 12 lei. Are romanul ce bea.
Cu fumatul, sunt pentru mentinerea dreptului fumatorilor, nu e corect sa-i arunci afara din orice restaurant. Sunt spatii amenajate sau sa scrie in restaurant ca e pentru fumatori. Nici eu nu mai fumez.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nici eu nu mai fumez si-mi amintesc cat ma enervam ca nu gaseam locuri sa fumez. Iaca ca am gasit solutia: m-am lasat de fumat si nu mai sufar deloc.

Ar fi ok ca localurile sa fie impartite intre localuri pentru fumatori si cele pentru nefumatori, insa localurile pentru fumatori ar trebui sa aiba taxe de 3 ori mai mari pentru ca incurajeaza fumatul.

La fel si bautura, eu nu inteleg cum o sticla de vin poate sa coste 3-4 lei. 3 lei? Pe tigari stiam ca au crescut taxele, dar pe bautura nu au de gand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Vinul e trecut la alimente, numai taria e accizata ca bautura. Nu?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

La fel si bautura, eu nu inteleg cum o sticla de vin poate sa coste 3-4 lei.

Ce, ala-i vin? Orice, dar nu-i vin.
D-aia costa atat.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

on topic
Ce ziceti de impozitarea drepturilor de autor?? Cata grija de pensiiloe celor care lucreaza in media?? Si din nou ma intreb de ce acum? Sunt sigura ca exista persoane care or sa spuna ca este foarte bine asa, sa aiba si jurnalistii si artistii o pensie la batranete. Dar eu ma intreb iar si iar - de ce acum?
Daca cei care apara sanatatea si sunt pro scumpire fast food si alte alimente de ,,moft'' sa vedem ce comentarii or sa fie cand o sa platim 10 lei pe un ziar. Chiar o sa mor daca cineva o sa zica ,,ne informam pe net''
Eu sunt foarte indignata la propriu, cand vad cum nivelul de trai al meu, al familiei mele, al copilului meu, al tau, al lui scade si iar scade. Poate sunt subiectiva, egoista...dar nu vreau sa mai vad oameni gri prin metrou. Eu nu vreau sa spun copilului nu ai voie asta si asta ca nu am bani, altele as vrea sa fie motivele pentru care sa nu aiba voie sa manance, sa citeasca,u sa acceseze ceva - as vrea sa poata sa aleaga sa discearna. Dar acum? Daca va vrea sa fumeze va fuma pe ascuns tigari de contrabanda si exemplele pot continua.
Oare sunt doar patetica? Chiar nu stiu, dar chiar a inceput sa ma doara sociaetatea in care traiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

D-aia costa atat.

Bunicul meu, la tara, cu atat vinde vinul in sat. Si e bun, bun. Are si alb, tamaios, pastrat de zeci de ani, e nemaipomenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

D-aia costa atat.

Bunicul meu, la tara, cu atat vinde vinul in sat. Si e bun, bun. Are si alb, tamaios, pastrat de zeci de ani, e nemaipomenit

Ei...asta e alta poveste. Eu, desi nu beau, cateodata, cand ma duc la cineva la tara imi place sa beau un pahar de vin rosu, adevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Stiu, stiu...aia-i altceva...
Cand vorbim de o sticla din magazin de 3-4 lei, ala-i clar vin de Dealurile Chimiei...
Despre vinul din magazin e vorba, ala-i supus taxelor.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Lasa ca intre timp au descoperit taxarea viciului care ne afecteaza pe toti, mai ceva ca fumatul- TAXA PE COTZAIT!
Daca reusesc sa reduca asta, reusesc sa reduca 90% din problemele umanitatii! Ce fumat, ala-i floare la ureche, hatza-hatza se lasa cu urmari ireversibile ce ne strica karma la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

ham, bine ai revenit caci ne cocoseaza postacele!

Mergi la inceput