Taxa pe prostie inca nu a fost pusa!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Teodora, nu s-a inteles ce ai vrut sa spui, pentru ca nu se vrea. Pe forumul de mamici e si firesc ca sa se propovaduiasca mancarea sanatoasa, am si eu un copil si a mancat o singura data la McDonald's pentru ca nu agreeaza tipul de hrana. O mai duc lunar sau chiar o data la doua luni la KFC. Cola n-a baut in viata ei, bea doar sucuri naturale (facute in casa). Ciocolata ii dau. Deci, eu o educ in gandire. Sa ma educe si pe mine statul in gandire, sa-mi spuna toata ziua la tv ca nu-i bine sa bei carbogazoase si sa te indopi cu junk-food. Dar sa-mi lase libertatea de a alege, ca sunt satula de tatuci. Si da, scriu de comunism pentru ca m-a afectat direct. Nu e concurs care a patimit mai mult.
Daca v-ati fi uitat peste linkul pus de mine, ati fi vazut clar ca si ciocolata era trecuta pe lista, Rufus ar fi inteles de ce vorbeam de disponibilizari si de ce in general, masura asta e proasta raportata la criza.
Rufus, traiesti bine? ca eu nu. Chestia cu uite banii de pe taxe, nu sunt banii, o sa se mai repete, doar n-o fi Ridzi unica pe lume. Discutam mai incolo. Astept urmatoarele masuri pentru sanatatea noastra. Cata grija au, induiosator.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Oricum taxa aceasta este la nivel de proiect, inca si nu cred eu ca produsele vizate vor ajunge la un pret la care nu ne vom mai putea apropia de ele.
Si ca sa mai discutam de comunism: Ingrid, eu imi amintesc ca si atunci gaseam prajituri la cofetarie si ciocolata la alimentara si brifcor sau alte sucuri la sifonarie, asa ca nu stiu de ce tot dai inaite ca ai fost asa afectata.Cel putin nu din acest punct de vedere, dspre care se discuta aici. Si, oricum, mancam dulciuri mult mai bune si mai sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Daca v-ati fi uitat peste linkul pus de mine, ati fi vazut clar ca si ciocolata era trecuta pe lista,
Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

te rog sa-mi arati unde scrie cuvintul ciocolata in textul articolului.

si sarmalele, ce-i cu ele?

mie mi se pare una din taxele cu sens, am inteles exact ce ati vrut sa spuneti si tu, si Teodora.

ca sa fiu ontopic taxe - mai periculoase muuult mi se par scutirile de taxe pe care le capata concerne foarte mari, sau faptul ca sncfr nu plateste taxele pt angajati.
dar asta s-a intimplat in toate regimurile, nu-i asa, nu-i o stire de actualitate, este?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ha ha, Ingrid, ai vazut ce-ai patit? Se discuta despre starea stomacului tau, se presupune ca agresivitatea de la CocaCola se trage, esti trasa de urechi, mai lipseste sa se spuna ca esti angajat McDo si de aia circotesti!
Postac McDo .
A, si inca n-a aparut nimeni cu atit de rulatul spam despre cum gaureste CocaCola metalul si dizolva carnea de vita in 24 de ore :)).

Bineinteles ca e vorba doar de inca un truc de a scoate bani din piatra seaca, interesant ca exista oameni care suspecteaza guvernul de preocupare pentru "alimentatia rationala" (de ce imi suna cunoscuta formularea?:)) a neamului.

Yeps, guvernare democrat-liberala, de dreapta, nu zic nu! Care-si permite intruziuni in viata personala a cetatenilor! Care promoveaza masuri etatiste!
Asteptam birul pe fumarit.

Sa traiti bine sanatos!

P.S. Nu, pe mine nu m-ar atinge taxa, nu sint consumator al alimentelor incriminate, nu de-aia o consider o timpenie.

P.S.2. Sint totusi un bun cetatean, si particip la alimentarea buzunarului statului, intrucit fumez.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Buli, Kraft produce ciocolata. Iar in cuvintele dulciuri, produse de patiserie si cofetarie, intra si prajiturile, fornetti etc. E o stupizenie. Merg cu fata la cofetarie si o prajitura (nu glumesc) e 5 lei. Poate in urma scumpirii costa 7. Nu stiu. Scuza-ma, daca pana si astea le impoziteaza...apoi sa mergem numai in parcuri cu copiii, ca e mai sanatos si nu mananca nimic.
Sarmalele sunt tot nocive din punctul lor de vedere. Iote colea, ceafa de porc impozitata ca e plina de grasimi si cartofii, spune inteleptul Mencinicopschi. Na, eu chiar vreau sa impoziteze cartofii.
Alexandrueduard, eu sunt din Timisoara si aici era Kandia. Si cu toate acestea, nu abundam de ciocolata. Iar faptul ca tu crezi ca prajiturile alea, facute cu margarina (stii de care) erau mai bune, in fine. Am baut si cico, dar nu cat vroiam. Intelegi au ba esenta?

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Ileana: cei ce sunt de acord cu aceasta taxa nu sunt neaparat sustinatori PDL (eu una nu sunt).
Ideal ar fi sa creasca aceasta taxa si sa se micsoreze cele pt alimentele fara de care nu se poate.
Magda si Alex (6 ani si jumatate)

Mergi la inceput

Ingrid : nici eu nu imi luam ciocolata din abundenta. Mancam cu masura si asa am facut mereu. Iar tu acum crezi ca uleiul ala in care se prajesc cartofii si bucatile alea de pui de la fast fooduri, la cat de ars este nu face oare mai rau ca margarina de care zici tu?
Dar, ma rog, nu vreau sa mai intru in polemica. Fiecare este stapan pe stomacul lui si pe sanatatea lui.

Magda si Alex(6 ani si 6 luni)
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se īnsele! Nu folositi cuvinte cānd actiunea, faptul īnsusi sunt posibile!"

Mergi la inceput

Iileana, fumezi? Pai tu participi serios draga....eu am fost constiincioasa, pana acum 5 luni am fumat. Iti dai seama cat am bagat in buzunarele nu-stiu-cui?
Da, sunt postac galben-albastru de nervi.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Rufus, traiesti bine?

Multumitor. Anul trecut am avut de lucru ultimele 4 luni, 8 am stat degeaba...dar suntem cu totii sanatosi, ne impacam bine toti 5. Si ma doare in cot (pardon, mi se rupe) ca va creste pretul la lista aia de produse (cu ciocolata sau fara), m-ar interesa sa scada lactatele, carnea, fructele si legumele. Dar nu scad...poate or sa se scumpeasca. Acolo o sa ma doara cu adevarat.

A, sa nu uit...la toti (din familie) ne place mancarea aia blamata...si cola...si de ciocolata, ce sa mai zic? O sa dam ceva mai multi bani...sau poate nu. Mai vedem...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

Iileana, fumezi? Pai tu participi serios draga....eu am fost constiincioasa, pana acum 5 luni am fumat. Iti dai seama cat am bagat in buzunarele nu-stiu-cui?
Da, sunt postac galben-albastru de nervi.

Vezi? Eu sint postac galben-albastru-zen, sint calma tocmai pentru ca fumez .
Inca :(.
Va trebui evident sa fac ceva, pentru ca, socotind cit dau pe tigari, imi vine sa... sa... sa-mi aprind o tigara.
Deocamdata, pentru salvarea bugetului familiei de la faliment, incerc sa-mi conving consortul sa se lase el, ca asa-i drept, daca s-a apucat de fumat cu nush-citi ani inaintea mea, sa renunte el primul .

Noroc ca nu maninc hamburgeri! Trebuia sa-mi iau un al doilea job!

P.S. Felicitari ca ai reusit sa te lasi de fumat .

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput