Saltea atipica 75cm/145cm?

Saltea atipica 75cm/145cm? | Autor: matahut

Link direct la acest mesaj

Unde pot gasi o saltea atipica de 75 cm pe 145 cm? Am un patut veeeechi, dar bun, perfect pentru copila mea, dar vreau sa ii schimb salteaua. E gen canapeluta, cu salteaua tapitata si cu perne la spatar, in fine. Acum, accept si saltea netapitata, normala, numai sa gasesc pe masura si la un pret rezonabil.
Singura varianta am gasit-o pe un site de saltele (nu dau numele, sa nu se considere reclama), unde iti calcula si pretul pt masurile atipice si felul de saltea aleasa. O saltea superortopedica, cica, din spuma poliuretanica e la vreo 292 lei...Dar as vrea sa mai compar, sa nu ma pacalesc si sa aleg ce-i mai bun

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

La Domus flex fac saltele orice dimensiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Eu i-am facut fetitei mele saltea 112x202 cm la firma TED de pe Calea 13 Septembrie nr 75. Sunt saltele bulgaresti, au mai multe modele, eu am ales unul de mijloc (nici cel mai ieftin, nici cel mai scump) si m-a costat 370 lei (pretul este la fiecare model per metru patrat). Modelul se numeste pocket si este foarte confortabil. Fac saltele pe orice dimensiune, in pret intra si transportul acasa si sunt seriosi. Au zis ca dureaza 2 saptamani si nu a durat nicio zi in plus. Dimensiunile au corespuns perfect, nici un cm mai mult sau mai putin.
Ca sfat, trebuie sa masori la milimetru partea interioara a patului, ca sa se potriveasca exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui matahut

Unde pot gasi o saltea atipica de 75 cm pe 145 cm? Am un patut veeeechi, dar bun, perfect pentru copila mea, dar vreau sa ii schimb salteaua. E gen canapeluta, cu salteaua tapitata si cu perne la spatar, in fine. Acum, accept si saltea netapitata, normala, numai sa gasesc pe masura si la un pret rezonabil.
Singura varianta am gasit-o pe un site de saltele (nu dau numele, sa nu se considere reclama), unde iti calcula si pretul pt masurile atipice si felul de saltea aleasa. O saltea superortopedica, cica, din spuma poliuretanica e la vreo 292 lei...Dar as vrea sa mai compar, sa nu ma pacalesc si sa aleg ce-i mai bun

Intra pe site-urile celor care produc asa ceva (eu nu mai tin minte cu cine am facut pt patul copilului, aveau showroom pe iuliu maniu), dar acum 3 ani am platit 100lei. atentie, saltea superortopedica inseamna saltea f tare si in general cei cu probleme medicale au nevoie de asa ceva.

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Multumesc pentru sfaturi. Voi pleca in cautari!
Tala, pe siteul lor scrie ca acea saltea e recomandata copiilor (ca nu se sufoca daca stau cu nasul in ea), deci probabil nu e beton
Mai am o varianta, mi-a propus cineva saltea de burete cu invelis de latex, ma duce la vreo 280 lei, hm, zic ca e rezonabil. Om vedea, cautam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Eu am in dormitor saltea ortopedica (deci mai 'moale') si copilul a avut le fel, nici o sansa sa se sufoce, insa iti recomand sa incerci, sa probezi una superortopedica si ai sa intelegi despre ce vorbesc (eu nu am putut sa dorm pe asa ceva)

mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!

Mergi la inceput