Mamici cu 2 pitici (13)
Raspunsuri - Pagina 6
alessia2005 spune:
Buna seara fetele..
Ce mai faceti?
Da Julax,..m-am apucat din timp..c-am o groaza..ist.rom..ist.univ..si metodica...o groaza..de metodica mi-e cam frica..dar...sper sa fie bine...si sa scoata posturi...sper..
Voi ..ce mai faceti?
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
zsuzsu spune:
buna ziua
Mada am vazut papusile- foarte frumoase amandoua 
Alessia si eu trebuie sa ma apuc de invatat doar ca nu ma pot mobiliza inca din pacate
desi ar cam trebuuuuuuiiiiii

de
Julia Petra(29.03.2009) si de
Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Sa stiti ca mai traim. N-am mai dat nici un semn de viata caci am avut o ocupatie suplimentara. A venit mama mea la noi. Toate bune si frumoase, Stefan in al noualea cer de bucurie iar Lucia disperata de teama. Ea n-o mai tinea minte pe mama asa ca pentru ea mama a fost un intrus a carei prezenta n-a inteles-o asa ca in primele zile n-a dormit de grija mamei, a stat lipita de mine, o noapte intreaga a plans prin somn din ora in ora, ziua a dormit cate juma' de ora, a miorlait intr-una... ce sa mai, a fost cosmar. Se temea sa nu ma ia mama pe mine sau sa n-o ia mama. Acu' s-a mai obinsuit, programul a revenit la normal. A inteles ca mama e un prieten si nu un dusman, se joaca acum frumos, fara probleme. Dar... primele 3 zile am crezut ca o sa-mi iau campii.
Stefan a inceput cursurile de innot. De la prima sedinta a reusit sa ia apa la bord caci tot sarind pe acolo a sarit la un moment dat in apa adanca si pana l-au scos din apa a durat cateva secunde. Dar cu toate ca a intrat la apa si ca ii este frica sa bage capul in apa a zis acasa ca abia asteapta sa se duca din nou.
La sfarsitul saptamanii plecam la munte impreuna cu niste prieteni. Sotul meu vrea sa ia lectii de ski impreuna cu Stefan. Eu cu Lucia o sa ramanem inca la categoria saniuta pana cand o sa se tina si Lucia mai bine pe picioare. Asa ca pentru Stefan e o perioada grea incercata, invata multe in perioada asta. Sper sa faca fata provocarilor la care il supun parintii.
Va pup pe toate si va urez numai bine!!!!
ClaudiaH spune:
Hei, ce-i cu pustiul asta pe aici????
Ce mai fac minunile voastre de pitici?
Nimic deosebit?
Sunt sanatosi toti?
alinuk spune:
scumpe mamici cu doi pitici,
in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si micutzilor vostri
sunt o mamica fericita, cu copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare
iat-o
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!
va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin
poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat
sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)
sau orice alta idee de sprijin e binevenita
s'auzim de bine,
Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
MissJJ spune:
Buna fetele!
Multumim mult de complimente si ca ne-ati vizionat pozele.
Noi suntem binisor, fetele iar au racit.
Si abia astept sincer primavara ca is satula de zilele astea gri si triste si intunecate, vreme de taiat venele serios.
Ami in sf incearca sa se ridice singura in picioare
a inceput aseara sta cu picioarele mai departate da a reusit de vreo 4-5 ori, deci suntem pe drumul cel bun.
Mai nasol stam cu somnul ca e tare fornaita si se tot trezeste si foieste creca si dintii o chinuie ca e tare nervoasase tot trezeste si vrea numai lapte bea trei guri si se culca la loc sau tipa.
Si eu is chioara de somn of course.
Ari tuseste ne tratam si speram sa treaca repede sa nu fie nimic mai grav decat o simpla viroza.
Azi e zi importanta e prima ei vizita la dentist.
Is curioasa cum o sa reactioneze are o carte despre mersul la dentist si a zis ca merge sa verifice daca are dinti curati, sper sa fie la fel de happy si acolo.
A primit de la scoala carti si trebuie sa le citim impreuna si sa scriem in jurnal ei de citire cum stam si ce i-a placut la cartile respective, i le schimba in fiecare joi si timp de o sapt le are acasa si trebuiesc citite. A avut primele doua sapt asta azi le-am dus inapoi la scoala una despre un baietel numai cu poze si una despre ingeri si cum vegheaza ei asupra oamenilor si animalelor, si recunoaste literel l, w, o si a recunoscut cuvantul angels de cate ori l-a vazut in carte.
Deci na ii place sa vedem cum evolueaza.
Eu pe 1 feb am reusit sa fac o programare cu un career advisor de la colegiu abia astept sa merg sa vad ce si cum, ca sper pana in 2013 cand merg amandoua full time sa reusesc sa termin studiatul, well asta ar fi ideal, sa vedem ce iese.
Claudia ce frumos ca invata sa schieze, distractie placuta la munte.
Pupici la toata lumea si un weekend placut, mai revin cand reusesc ca azi si netul face figuri de numa.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
valentina_22 spune:
Buna fetelor, iata si noi scoatem capul dupa canapea!
In primul rand si cu scuzele de rigoare uram numai sanatate si clipe minunate alaturi de parinti si frati pentru dragii nostrii Tudor, Ileana de mami IrinaL, Maria de mami Danybv, Andrei de mami tonylexa, Adrian de mami Madina71 si Matei de mami khrisu. Sa cresteti toti mari si sanatosi!
La multi ani si indeplinirea tuturor dorintelor si pentru o mamica fericita Olga!
Claudia, Lucia cum se mai simte? Ar trebui sa-i iasa vreun dintisor, in special canini? Andrei mi-a facut de la canini si 41 febra de nu mai steam ce sa-i fac!
Cand se joaca impreuna ai mei copilasi,primele 10-15 minute sunt cuminti,apoi trebuie sa se ia ei la harta din ceva. Si atunci sa te tii ca se lasa cu palme, imbranceli si tipete. Mereu trebuie sa fiu cu ochii pe ei. Mai nou Alexandra ii aplica corectii de genul, tras de par sau de urechi sau palme peste fata, spre disperarea mea. In casa nu vede violenta, cel mult le-am mai dat cate o plama la fund cand chiar se impunea si nu stiu de unde vine violenta asta. Insa dupa seria de lupte dintre ei,urmeaza pupaturi si mangaieli.
Sarcina usoara amicei tale.
Sa stii ca mare drepate ai,chiar daca ma plang uneori in stanga si in dreapta ce obosita sunt si ca nu ma itelege nimeni, daca ar fi s-o iau de la inceput as alege acelas drum. Jobul de mamica cu tot ce implica meseria asta mi-a adus pana acum cele mai mari satisfactii. Iar pana oi iesi la pensie, mai este cale lunga!![]()
Oana,sper ca si la voi sa fie totul bine acum!
Alessia,spor la bb3. Eu va dau cuvantul de onoare, daca situatia materiala mi-ar fi permis si in special starea de sanatate l-as fi facut si pe al trei-lea! Nici nu stiu cand au trecut in zbor 2 ani. Acum il nasteam pe Andrei, acum mergea in picioaruse etc. Nu mi-a fost greu sa ma trezesc noaptea sau cand am inceput diversificarea. Este ireal de frumos sa fii inconjurata numai de zambete nevinovate, mai putin momentele cand te ignora pur si simplu si nu se lasa pana nu isi arunca cu cate ceva in cap, sau se stamba la tine pe furis etc.![]()
Spor la invatat si bafta la gasirea unui post.
Iulia, de multe ori si eu ma intorc in timp la anii de liceu. Ce frumos era pe atunci... In cartierul in care locuiesc, mai sunt vreo 2 colege, una dintre ele chiar fosta mea colega de banca si de cate ori ne intalnim depanam amintiri. Succes la organizarea petrecerii. La noi nu s-a mai tinut din pacate.
Acum am citit despre problemele de sanatate ale mamei tale. Refacere rapida si multa, multa sanatate.
Cami, pupam fetita sa-i treca repede vanataia!
Mada,la ultima sedinta de la logo, tipa m-a luat deoparte si mi-a spus scut, Alexandra poate dar nu vrea.
Imi tot cerea sa-i cumpar un ceas cu Barbie si i-am promis ca il vom cumpara numai daca este atenta la logo si spune poezia corect(avea o poezie de invatat). Am lasat-o la gradinita joi dupa amiaza si seara cand am venit sa o iau stia poezia fara cusur, iar vineri la sedinta de la scoala a fost foarte atenta si a vorbit corect. Drept urmare a primit ceasul, dar nu vreau sa se invete asa. Mi-e ciuda ca peste o luna face 6 anisori si tot se prosteste.
Danybv, zsuzsu,mada, sa va traiasca copilasii ca tare dulcinei mai sunt!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Claudia,succes lui Stefi la innot si ski si petrecere frumoasa la munte. Zilele astea am iesit si noi la sanius. Insa Andrei nici nu a vrut sa auda de plimbari cu sania, a preferat sa alerge pe langa mine si sa ma certe pe limba lui ca nu il las sa o traga singur pe Alex.
Mada , sanatate multa printeselor si refacere rapida. Felicitari micutei pentru progresele facute. Cum a fost vizita la dentist?
Bafta multa la colegiu si sa iasa totul asa cum iti doresti tu!
Eu va las acum ,trebuie sa-l imbrac pe Andrei si apoi sa mergem sa o luam pe Alex de la gradi. Probabil vom mai zabovi in curtea gradinitei o vreme pentru o bataie cu bulgari. Va pupicesc si va doresc o zi cat mai placuta in continaure atat cat a mai ramas din ea!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Mada, succes la dentist! Stefan a fost prima data la 2 ani si ceva la dentist si a fost foarte bine. I-a aratat intai instrumentele, oglinjoara cu care vede dintii, apoi l-a rugat sa deschida gura, s-a uitat putin pe la dinti apoi l-a laudat pentru ca are dinti frumosi si i-a dat o jucarie. Asa ca e normal ca aceasta experienta sa fie pozitiva. Ulterior a mers de fiecare data la dentist fara probleme (de la doi ani de doua ori pe an e obligatoriu). Deci os a fie bien si la voi. Felicitari Amirei pentru progrese! Cand o sa poata sa umble peste tot n-o sa fii fericita.
Oana, ce mai faceti? cum merge cu gradinita, cu problemele respiratorii? Sunteti bine?
Iulia, Gabi, cum merge cu gradinaritul?
Alessia, bravo tie ca reusesti sa te mobilizezi sa inveti, eu nu prea reusesc. Seara dupa ce culc cei doi pitici sunt epuizata psihic, parca nu mai am energie de nimic.
Noi suntem ok. Ne pregatim sa plecam la munte. Yupiii!!!
Lucia e o zgatie de fata: neastamparata si plina de viata asa ca nu stiu cum ne vom descurca. Stefan vorbeste non-stop. Nu mai reusim sa tinem pasul. I-am spus de atatea ori "taci!" incat a inceput sa zica si Lucia "taci!". Stiu ca nu e bine sa-i spui copilului sa taca dar el nu tace nici cand mananca si chiar cand e la toaleta vorbeste singur in baie. In cursul saptamanii ne toaca doar o ora dimineata si 3 ore dupa-amiaza dar in week-end suntem tehui. Probabil e normal si ar trebui sa ma obisnuiesc insa din cand in cand simt nevoia sa ma vait. Gata, v-am pupat pe toate. Week-end placut va urez!!!
ClaudiaH spune:
Valentina, nu stiu daca-i ies dintii. Mai are de iesit caninii si ultimul set de masele (alea de 2 ani). NU se vede nimic la canini. Oricum nici acum nu stiu exact de ce a facut febra peste week-end si apoi gata. O fi fost vreun virusel pentru ca a trecut de la sine. M-am linistit oricum in ceea ce priveste disputele dintre frati. NU stiu daca pot sa fac ceva ca ele sa dispara. Eu sper ca in timp sa-i pot invata sa-si rezolve conflictele cu intelepciune. La varsta asta insa nu poate fi vorba de intelepciune. Astept sa mai creasca, ce sa fac.