Mamici cu 2 pitici (13)
Raspunsuri - Pagina 11
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Inca o chestie: eu am un grafic de calcul in functie de anul conceptiei parintilor si care arata in ce ani este cuplul respectiv capabil sa conceapa fetite si in care ani pot concepe baietei. NU am nici o explicatie rationala pentru acest grafic dar... pana acum am calculat la multe persoane, inclusiv la mine si inca n-am avut nici o eroare. Daca vreti, dati-mi anii in care ati fost CONCEPUTI (nu nascuti) voi si sotii vostri si eu pot sa va calculez. Inca o data subliniez ca nu am nici un argument stiintific in favoarea acestui grafic si ca poate da gres dar... asta e tot ce am. Eu insami nu cred in el dar... daca vreti pot sa calculez, nu e greu. mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Curiozitatea ma omoara, deci pune-te pe treaba!

eu -cca sept 1979 (nascuta mai 1980)
sotul: cca iunie 1974 (nascut feb 1975)
Mai trebuie ceva?
Ma chinui de vreo 40 minute sa-i culc pe atomicii mei, pana acum fara sorti de izbanda. Mai fac o incercare, asa ca fug la ei. Revin insa mai pe seara ptr ultimile noutati de pe aici!
tuturor!Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
MissJJ spune:
La Multi Ani
Maria Antonia sa cresti mare si sa fii cat mai fericita.
Claudia pai dupa socotelile mele la mine ian 1982 si la sot ian-feb 1976, mai mult feb cred.
Ms mult.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
valentina_22 spune:

La multi ani, Mariuca de mami albinutzza! Sa cresti mare,frumoasa, si ascultatoare de parinti! 

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ClaudiaH spune:
Oana, la tine se potriveste la ambii copii iar pe viitor reiese ca in 2010 puteti concepe fete iar din 2011 pana in 2014 inclusiv veti concepe baieti.
Valentina, la tine iese exact pe dos, adica in 2003 ar fi trebuit sa concepeti baieti dar voi ati conceput-o pe Alexandra iar in 2007 ar fi trebuit sa concepeti fetite iar voi l-ati conceput pe Andrei. Ori ceva e gresit, poate vreunul din voi e nascut prematur deci ati calculat gresit data conceptiei, ori... ce stiu eu, poate vecinul era simpatic.... Glumesc, nu ma lua in serios! Spuneam eu ca sigur are erori graficul meu. E bine sa le descopar.
Mada, la tine reiese ca in 2005 puteati concepe fetite deci coincide la Ari iar in 2007 cand ati conceput-o pe Ami ar fi trebuit sa concepeti un baietel deci ori ai fost si tu pe la vecinul, ori graficul meu nu-i bun de nimic. Inclin spre ultima varianta.
Acu' puteti vedea si voi ce credibilitate are graficul meu.
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Valentina, la tine iese exact pe dos, adica in 2003 ar fi trebuit sa concepeti baieti dar voi ati conceput-o pe Alexandra iar in 2007 ar fi trebuit sa concepeti fetite iar voi l-ati conceput pe Andrei. Ori ceva e gresit, poate vreunul din voi e nascut prematur deci ati calculat gresit data conceptiei, ori... ce stiu eu, poate vecinul era simpatic.... Glumesc, nu ma lua in serios! Spuneam eu ca sigur are erori graficul meu. E bine sa le descopar. |

Poate sunt eu exceptia care bate regula! Fii seriasa, cum sa ma supar ,tin la gluma.Sau poate am pacatuit eu cu gandul, in momentul cu pricina!(acum este randul meu sa glumesc). Eu stiu ca sunt nascuta la termen, nu stiu cum sta treaba la sot. Cu prima ocazie cand merg la soacra, o iau la intrebari si apoi te pun iar pe tine la treaba!Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
zsuzsu spune:
fetelor am avut o zi!

sa incepem ca Julia nu se simte mai bine de la viroza, ci mai rau
a inceput sa tuseasca,sa ii curga nasucul rau de tot
Dani la fel doar ca el nu mai tuseste asa de rau ci ii curge numa nasu

incerc sa dau de medic, nu reusesc imi zice sa sun la 3, bun
la 14.45 pun fata pe pat sa impatur niste haine, ea se rastoarna si isi suceste mana dar asa de prost ca am crezut ca si-a rupt-o
fata urla, nu reusesc sa o linistesc nicicum
bineinteles mai face si caca asa incat iese pe langa scutec si eu trebuie sa ii schimb toate hainele si body ul- ceea ce da din nou motive sa urle ca o doare manutza si eu o intorc pe toate partile sa ii schimb hainele

in fine reusesc sa io linistesc si dau din nou telef( ma intzeleg cu asistenta ca merg la 6, si ma vede dr- adica pe Julia si pe Dani)
si adorm apoi fata masand-o la manutza.
bineintzeles mi-am dat seama ca nu ii e rupta mana dar o durea rau ca nu si-o prea misca si daca ii miscam eu plangea si in somn.si cand am pus-o jos si s-a miscat un pic manutza a plans in somn- saraca de rupta ce era nu se putea trezi nici la durere

in fine, are putin rosu in gat dar ii coboara in jos asa ca ne-a dat amoxicilina si jumate de plic de acc
iar mana a zis sa-i dau cu fastum gel si e ok, probabil s-a intins un pic
acum a adormit in sfarsit, dar mana nu o mai doare asa de tare;
deja se intinde dupa jucarii , ridica cu manutza asa ca e ok
dar nu va spun ce m-am speriat

si Dani e mai bine, doar ca speram sa nu ajungen la antibiotic la Julia

alessia2005 spune:
Buna seara fetele...Da??/Claudia...eu stiam ca la ovulatie faci baiat...Doamne..nu mai inteleg nimic...ajutorrrrrrr!!!
Am inteles ca tu stii de un tabel ceva..uite...eu sunt nascuta pe 26.09.1980
05.03.1979- al meu..merci..si astept cat mai repede un raspuns..sunt in criza de timp..merci...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Ai Claudia..acum am inteles..deci eu am fost conceputa...habar n-am probabil undeva in dec1979, sau ian 1980..iar al meu...in 1978 clar...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Claudia.....daca stau sa ma gandesc bine...anul conceperii la mine cred ca e 1979...daca sunt nascuta in sept....
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Zsuzsu..multa sanatate Juliei si lui Dani...
Mami de doua printese: