Boboteaza si Sf Ioan in gradina cu pitici (58)
Raspunsuri - Pagina 19
luminita42 spune:
buna fetele,
e duminica linistita si pe aici pe la mine.
incep sa ma relaxez, intr-un fel viata pare mai putin solicitanta decat in bucuresti. chiar si cumparaturile de sambata le terminam mai repede. casa-i maricica, nu are nevoie de curatenie tot timpul, de strans nu am dupa cine, nu tu copil, nu tu caine, nu tu papagal, nu tu mers la serviciu. curat sanatoriu!!! :-))
Fata mea pare ok la bucuresti, se descurca, a inceput sa lucreze pt. sesiune, vorbim aproape zilnic. dupa sesiune vine aici vreo doua saptamani :-)))
singurul nor pe cer este de la sora mea mai mica. am o bombardea de emailuri de la ea ca e in pericol de divort. mama e si ea ingrijorata. s-a trezit masculul ei ca dupa 6 ani vrea sa divorteze, de ce n-o fi zis mai devreme tontul:-(( prostu'a facut si rate la greu si ea fraiera a fost de acord. primul meu sfat a fost sa consulte un avocat ca nu-i de gluma cu ratele. in rest sper sa iasa la liman, poate -i mai bine ca s-a intamplat acum, cat e tanara (relativ!)
Apropos de "umflat" si eu eram la fel acum o saptamana, luasem un kilogram jumate, mancam orice, dulciuri si saraturi, eram si ingrozitor de constipata.
am lasat dulciurile si alimentele sarate. noi oricum nu avem sare ca atare,in casa. incerc sa mananc cel putin o salata pe zi si cel putin de doua ori pe zi fructe +2l apa in afara de ceaiuri.
la mine merge intotdeauna solutia asta. ma dezumflu automat.:-)))
hai ca m-am intins la povesti.
duminica frumoasa gagici!
babyblue spune:
nu pot lua furosemid k am tensiunea foarte mica.
dar in tot cazul voi bea ceva ceaiuri diuretice, ca sunt umflata rau.:(
si da,am mancat sarat rau in ultima vreme, pastrama de oaie f sarata, branza cam sarata, cred ca am facut ceva exces.
pupici la fete.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
luminita, eu am fost cu sotul meu in olanda, am stat in amsterdam si in harlem, cateva saptamani.
in harlem, vb ta eram ca la sanatoriu.
mergeam in piata,luam peste,locuiam intr-o casuta,la ultimuletaj, totul alb, o mansarda draguta, ne deplasam cu bicicleta.....am venit de acolo super odihniti.
dc ar fi sa ma duc undeva sa scriu ceva, o carte sau sa lucrez la teza, as merge intr-un orasel din ala de la marea nordului....a fost super super frumos...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
sorinake spune:
buna, fetele!
Am inceput aseara sa iau medicamentele si sa fac injectiile si m-am simtit rau-rau azi noapte! Nu stiu daca am dormit 3 ore adunate!
Eu is topita dupa Olanda. M-as plimba cu vaporasul pe canale non-stop.Noi am fost intr-o statiune de langa Rotterdam, ceva cu K
MayanMistica spune:
Fete dragi si frumoase va pup si eu.M a plecat cu un prieten sa patineze , eu nu m-am dus ..i-am lasat pe ei doi ca intre baieti plus ca asa mai stau si eu putin linistita
Aseara am fost la un special de dans , am ajuns cam pe la 1 noaptea acasa.Sa va arat si pozele cu torturile la care am muncit doua zile ca apucata.
http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/Cakes/100_4208.jpg
http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/Cakes/100_4202.jpg
luminita42 spune:
Mayane, frumoasa munca! e de mancat? :-))) pare o opera de arta!!!
N.B.Auzi da' de ce are calu' erectie?
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue dc ar fi sa ma duc undeva sa scriu ceva, o carte sau sa lucrez la teza, as merge intr-un orasel din ala de la marea nordului....a fost super super frumos... _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Babyblue, asa sa faci , e un gand frumos
MayanMistica spune:
Lumi draga , calu n-are erectie din pacate .Cele trei semilune sunt emblena orasului Vorschoten , oras unde a luat fiinta clubul de dans Coast Riders.
Ideea cu acel cal vine de la faptul ca sunt calareti ( riders) si uite asa s-a format acea emblema care mi-a dat mie o groaza de bataie de cap.
lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorinake buna, fetele! Am inceput aseara sa iau medicamentele si sa fac injectiile si m-am simtit rau-rau azi noapte! Nu stiu daca am dormit 3 ore adunate! Eu is topita dupa Olanda. M-as plimba cu vaporasul pe canale non-stop.Noi am fost intr-o statiune de langa Rotterdam, ceva cu K http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ |
Se pare ca suntem mai multe senioare indragostite de Olanda Chiar ca acolo lumea este linistitita!! Fara stresu cat casa din Bucuresti.Probabil in Amsterdam este mai multa animatie........dar in nordul tarii (in Friesland) este o viata atat de linistita!Chiar ca acolo am dormit si eu bine noaptea!
Mayan ,chiar este de mancat tortul ala??! Este super!
Luminita,vorba ta, sora ta sa-l lase acum..........ca nu se merita sa stai cu unul care are bazdaci la creierSi sa rezolve neparat problema ratelor...
Sorinake,Bafta multa!
fetele
Am pus niste poze,este baietelul prietenei mele care este plin de energie...
http://picasaweb.google.com/lilicondoiu/Olanda#
guzelnico spune:
Lyly esti foarte- foarte dulcica. Iar baietelul chiar pare nazdravan.
Bebita, plimbarica a fost foarte frumoasa, am descoperit un loc linistit langa mare. Cred ca si vara e interesant de mers: faleza, spatiu verde, mici terase).
La intoarcere am cumparat carne (fripturi de vita si cotlete de miel) si am facut gratar acasa. Asta pt ca acolo pe faleza lumea facea gratar iar sotul meu e tare pofticios.
Lumi, eram sigura ca te vei adapta super-rapid.
Libra, ignora vaca, gandeste-te la minunea din burtica. Maine fii doar un zambet, indiferent ce ti-ar zice ea. Spune-i ca o intelegi ca e stresata din cauza responsabilitatilor ce apasa pe umerii ei fragili. Spune-i ca apreciezi felul in care i-a vorbit sotului care a venit acasa foarte incantat de cunostinta cu ea. Hai, nu cred ca trebuie sa te invat io cum sa manipulezi, pardon, cum sa conduci frumos o discutie.
Mayan, si io tot cu erectie am vazut calu' dar m-am gandit ca ai facut tu o gluma sugubeata.
Sorinuka, suna doctorul maine si vezi ce-ti spune.