Boboteaza si Sf Ioan in gradina cu pitici (58)
Raspunsuri - Pagina 12
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Luminita si Mayan, olandezele noastre, cred ca e ceva in aer pe-acolo pe la voi, de sunteti asa cu capsa pusa. Sa aveti o zi minunata! Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Ma Nico, da' io azi nu-s cu capsa pusa!! :-)
ieri fusei mai indispusa- in genere imi scade nivelul de energie, mai ales cand nu dorm bine - dar azi sunt chiar ok!
So, de unde iti venii diagnosticul?...ca ma facusi curioasa!
guzelnico spune:
citat din mesajul lui Libra Dupa ce ne lamurim cu laparo, propun sa discutam despre FIV, nu atat despre costuri cat despre starea psihica necesara a familiei. |
Sunt de acord! Nu degeaba urez io celor care incep procedura pt FIV "RABDARE si PUTERE!".
soricica spune:
fetele , eu ma pregatesc sa plec spre munte.
va doresc un week-end cat mai frumos, mai linistit si plin de clipe frumoase....
mami_vreau si eu uimi doresc ca prima varianta sa fie reusita .
va pup
mami_vreau spune:
citat din mesajul lui babyblue salut fetelor! ce mai faceti? a facut cineva inseminare la medlife? cine face acolo si cum vi s-a parut? ma puteti ajuta cu sfaturi? eu nu vreau sa mai fac la marinescu, mi se pare ca a fost extrem de superficial si grabit.mai rau m-am deprimat dupa iA, ca nu mi-a iesit si a fost si nasol toata atmosfera. _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
nici eu nu comunic bine cu marinescu! nu suntem pe acceasi lungime de unda! eeeee... si nici cu madam geta nu ma laud!
eu am facut histeroscopie la medlife, la albu! mie mi-a placut de el... si tipa de care v-am zis mai devreme a facut fiv 1 tot cu albu iar pe-al doilea tot cu el trebuia sa il faca da' n-a mai apucat! si ea e multumita!
nu stiu nimic insa de inseminare!
Laura
guzelnico spune:
citat din mesajul lui luminita42 Azi am avut o zi proasta gagici, in sensul ca m-am simtit obosita toata ziua. Nimic special. E prima luna in care nu fac stimulare si parca toate-s date peste cap, nu burta umflata , nu dureri de ovulatie, parca nu functioneaza ceva. |
De-aici am tras io concluzia "stiintifica".
Daca pana la ora prezentei ti-a revenit energia, uita "diagnosticu'"meu.
P.S. Ahaaaa, m-am prins, te refereai la ziua de ieri dar io am vazut doar ca mesajul tau a fost transmis in data de 8/11 (acum abia am observat ora 00:50).
mami_vreau spune:
citat din mesajul lui soricica fetele , eu ma pregatesc sa plec spre munte. va doresc un week-end cat mai frumos, mai linistit si plin de clipe frumoase.... mami_vreau si eu uimi doresc ca prima varianta sa fie reusita . va pup uka |
hei, hei, hei... eu tipap sa faci test ACUM!!!
Distractie placuta la munte!
Laura
luminita42 spune:
citat din mesajul lui babyblue salut fetelor! ce mai faceti? a facut cineva inseminare la medlife? cine face acolo si cum vi s-a parut? ma puteti ajuta cu sfaturi? eu nu vreau sa mai fac la marinescu, mi se pare ca a fost extrem de superficial si grabit.mai rau m-am deprimat dupa iA, ca nu mi-a iesit si a fost si nasol toata atmosfera. _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Babyblue, eu am facut la medlife, o singura data, din trei cicluri de stimulare,cu doctorita deliana predoi.
despre medlife este ok, ca e mai civilizat (curat, cald, camera pentru sotu cand da proba ...:-), oficiu de primire etc)
cred ca tu ai mai fost pe la ei sau nu-mi amintesc eu bine?..:-)
uita-te un pic si la subiectul "FIV la medlife", sunt acolo si bune si rele descrise. fetele il recomandau pe dr. dragos albu, poate stiu ele ceva! eu nu cred ca-l stiu. era un dr. albu pe la echo, dar nu stiu sigur daca era dragos albu.
despre doctorita mea, nu pot sa zic decat ca a fost neinspirata cu mine. la HSG a fost la inaltime, dar la selectia medicamentelor de stimulare, nu prea. avea si explicatii cam "subtiri", nu prea documentate :-(
Poate stii ca IA este scumpa acolo. Ultima oara (in sept.) am platit 900 ron, pachetul echo era peste 400 ron, in care intra minimul de echografii necesar. In rest este ok, o IA nu ridica probleme pt ei, totul este sa fie inspirati cu medicamentele de stimulare.
multi pupici!
MayanMistica spune:
Fetele maine am specialul de dans si ditai tortul de 100 persoane de facut.Am facut deja jumatate din el , acum mai coc alta jumatate..
Azi noapte m-am visat cu exa lui M deci va dati seama ce zi wonderful am
guzelnico spune:
Soricica, distractie placuta si sa va intoarceti sanatosi!
Mayan-dulcinico, spor la treaba! Sunt sigura ca tortul tau ii va da gata pe toti. Nu uita sa pui poza sa salivam si noi, macar la imaginea minunatiei.
Si mai las-o-ncolo pe fosta! Sau orneaza tortul cu frisca si propune o bataie cu ea. Aplica-i fostei niste "bucati" ... de frisca, sa te pomeneasca.
blue_flower spune:
Ellysor te-au speriat fetele!!!
hai sa iti zic cum a fost la mine: eu am facut laparoscopie si driling ovarian la Giulesti, cu Marinescu.
M-am dus joi dimineata, la 7, m-a internat, mi-a zis ca sa nu fi mancat nimic de dimineata, nici apa sa nu beau, la ora 3, ca atunci a avut timp doc. am intrat in operatie.
Despre gaze si alte prostii, mai bine nu stii. Eu nu am stiut si nu mi s-a intamplat nimic. Eu asteptam sa adorm, ca ma durea capul de la lipsa de mancare si apa. M-au suit pe masa, mi-au bagat o chestie in vena, NU AM FACUT CLISMA, si mi-a zis tanti doc anestezista ca o sa miroase a usturoi. Apoi am facut nani.
Cand m-a trezit eram inca pe masa de operatie, ca acolo te trezeste, sa vaza ca ...te-ai trezit :), m-au pus pe un pat cu rotile si m-au dus la Terapie Intensiva.
Eu am solicitat sa nu imi scoata sonda, ca venise Marinescu la un moment dat, mai pe seara, sa imi zica ca e totul ok si ca sa imi scoata sonda. Sonda mi-a fost aplicata dupa ce am adormit. Eu am cerut sa nu mi-o scoata, de ce sa ma stradui sa ma duc la baie cand pot sa stau in pat si sa fac pipi fara efort?!!
Am dormit de la 4-5 pana pe la 7, cand a venit barbata-miu sa ma vaza, apoi iar am dormit pana pe la 4 dimineata, cand m-am plictisit si am inceput sa ascult radio la castile de la telefonul mobil. A, da, cica nu ai voie cu tel mobil in Terapie Intensiva, dar daca dai 50 lei..ai voie sa faci orice.
La ora 6 dim m-au dus in salon pe un carut cu rotile, am mai motait nitel si pe la 10 l-am chemat pe sot sa ma ia acasa ca eu m-am plictisit.
Am ajuns acasa pe la 12 ziua si m-am apucat sa imi fac supa. Nu ma durea nimic.
Gazul de care povesteste lumea nu e normal sa iti ramana in tine, desi ramane o mica-mica cantitate. El este scos la sfarsitul operatiei. Eu nu am fost balonata aproape deloc.
Da, recunosc ca am inceput sa am mici dureri/junghiuri/jene in clavicula dreapta si l-am intrebat pe vecinul meu, care e chirurg, de ce ma doare. Asa am aflat ca exista gaz introdus si ca ramasitele migreaza in cavitatea toracica si pot da unele dureri minore. La mine au disparut pana a doua zi.
Nu fi speriata. Nu doare nimic. Acuma na, depinde si de organism.
Ca sa fiu sincera, eu cand m-am internat joi era o tipa in salon care facuse laparoscopie de marti si inca voma la greu si nu se dadea singura jos din pat. Da na....aia e un caz extrem.
Tu nu esti asa!!!!
hai, curaj. Sonda urinara e cea mai minunata chestie posibila. Faci pipi fara efort. Nu m-a durut nici o secunda, nici macar cand mi-a scos-o. Tub de dren nu am avut. La laparoscopiile simple nu se pune.
35+