Boboteaza si Sf Ioan in gradina cu pitici (58)
Raspunsuri - Pagina 10
luminita42 spune:
Amy , mortala poezia!..
care-i sursa?
ori o compusesi acushica?..:-))
Fetelor, ellyshor interesanta discutia cu laparo...Te cam ia cu racori.
Eu nu am facut in viata mea -destul de lunga- nici o operatie.
Acu' nu stiu de ce va impedicati de clisma, da-o incolo, daca ramaneti gravide si veti face cezariana sau chiar de nasteti natural tot o clisma va asteapta ...din pacate.:-(
io am nascut natural, pe vremea aia, ca aveam 22 de ani. drept sa va spun atunci mi-au bagat furtunul ala pentru clisma, dar m-au luat prin surpridere si nu am protestat ti-e jena, dar lor nu le pasa asa ca te faci si tu ca ploua...ma rog chiar ploua ..din ..fund
eu drept sa spun as suporta o clisma decat sa nu mananc, sunt rea de foame, chestiune de preferinta.
In rest, ca observatie generala, cred ca la clinicile private, laparo decurge mai bine.
Mare atentie ca doctorul/doctorita sa aiba specializare si experienta in laparo. Ca na...poate fi un bun si responsabil ginecolog, dar nu atat de versat in tehnica asta.
Merita sa te interesezi elly.
pupici deocamdata!
guzelnico spune:
Ada29- Z8 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z18 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z? CM
AniG- Z25 CM
Babyblue- Z19 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA
Bebenov- Z25 CM
BlueFlower-+35
Brunadria- Z5 CM
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z12 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z15 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z9 CM
Guzelnico- Z21 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra-+7
Lumy_Clt-+15
Luminita42- Z15 CM;
Lyly_mar- Z16 CM
Mami_vreau- Z18 CM
MayanMistica- Z27 CM
Menics- Z?
Micomic- Z4 CM
Mona40- Putere si curaj!
Simonia- Z34 CM
Sorinake- Z2 CM, HSG pe 29.09
Soricica- Z27
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)
IVF Herbal Support (postat de Mona)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana io nu pot scrie, doarme tarzan cu V. astept inca o minune in viata mea!!! |
Atunci sa-ai spunem Varzan.
guzelnico spune:
citat din mesajul lui amy2007 Aduto, nasico...mi-e dor de voi . |
Te astept, draga mea Amy.
guzelnico spune:
citat din mesajul lui Ellyshor Nico si Amy si celelalte fete care au mai facut laparo....va rog eu cand puteti si aveti timp sa-mi scrieti si mie cateva impresii...si cam ce ar trebui sa stiu inainte de procedura. Concluzii...detalii...trucuri |
Te servim, cum sa nu. Imediat caut si iti fac trimitere si la impresiile mele "artistice".
mami_vreau spune:
soricica nu te-oi fi gandit tu la o eventuala sarcina da' hai sa iti spun ca am o pritena al carei sot are oligoastenospermie severa, au facut un fiv care nu a reusit, se pregatea de fiv in feb si a aflat acum ca a ramas naturel!!! asa ca.... TEST, TEST, TEST!!!!!
amy tare solutia cu lucratu' de acasa! ascult-o pe uka
lumi la mine chiar asa s-a intamplat! nu am facut eu clisma da' am rabdat de foame de imi venea sa mananc si varu' de pe pereti! cand le vedeam pe fetele din salon mancand...
Laura
guzelnico spune:
citat din mesajul lui galliciana la 5 pana m-am dezmeticit vine azi sormea cu alexia in vizita astept inca o minune in viata mea!!! |
Sa smotocesti galuscuta si pentru noi.
guzelnico spune:
citat din mesajul lui Lumy_Clt F buna cafeaua!! |
N-am inteles partea cu cafeaua ... Sper ca ti-ai pus doar cativa stropi de cafea in paharul cu lapte.
In afara unei mici oboseli suntem bine. In lipsa miscarii au inceput sa mi se umfle picioarele... |
Incearca suc de morcovi la greu.
Incepusem sa ma ingrijorez ca nu mai ai semnatura. Dar stie nasica sa schimbe nr de sapt in fiece sambata. Corect?!
Pupam si noi trupa vesela.
Libra spune:
Azi m-am trezit cu fundul in sus ca am musafiri din Italia. Exact asta imi trebuia dar... na, daca-i musai, cu placere.
Gluma zilei, poate chiar a anului trecut, e ca s-a inteles pe aici ca am facut FIV gratuit. In Romania. M-am amuzat si cand s-a spus ca "la spital de stat e mai ieftin" (circula legenda ca dr. nu iau spaga), dar asta cu gratuitatea e muult mai tare!
Dupa ce ne lamurim cu laparo, propun sa discutam despre FIV, nu atat despre costuri cat despre starea psihica necesara a familiei.
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
guzelnico spune:
citat din mesajul lui Ellyshor Apropo de laparo....stiu ca au fost mai multe discutii si cand au facut fetele procedura(Nico si Amy)...dar neuronul meu a retinut doar ca.....in tp procedurii se umfla burtica cu gaz si ca o sa alerge aia prin sala de operatie dupa mine pt ca o sa plutesc ca un balonas de sapun Nico m-a invatat asta!!! Babyboom...vino la mami...acum |
Ai retinut bine! Si pe nepotica mea tot io am invatat-o diverse "prostioare" de cand era mica-mica:
- sa faca baie cu stropitoarea (ca sa nu-i mai fie frica de dus)
- sa bata in perete cand vecinii fac galagie
- sa picteze cu degetelele
- sa faca valuri in cada (finalizate adesea cu tzunami ... in afara cazii)
- sa lipeasca abtibilduri pe masuta de mancare (si acum s-a extins pe dulapuri, frigider etc.)
etc.