JUCARII PT COPII

JUCARII PT COPII | Autor: patrisuca

Link direct la acest mesaj

Care sunt jucariile preferate ale copilului tau?
fetita mea de 4 luni este innebunita dupa carusele. In schimb nu vrea sa tina ink jucariile in manuta, ii place numai cand i le arat eu. ii mai place tot ce inseamna muzik, se opreste din orice si sta ft atenta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Buna,
Daca ii plac carusele, cumpara-i o paturica pentru activitati, cu bari deasupra ei. O sa-i placa cu siguranta.Mai exista diverse jucarii cu muzica, care se pot prinde de pat. (de exemplu fetita mea are o lampita de veghe sub forma de oaie, de la litle tikes, care are 3 tipuri de muzica, pentru dans, pentru joaca si pentru somn).

Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

multumesc pt sugestii ft buna ideea!

Mergi la inceput

EU mai aveam o varianta de joc cu Eva. De la 3 luni, o puneam in scoica de la masina, pe canapea, langa mine si ii agatam de toarta scoicii tot felul de zorzonele. Se uita la ele, le studia, cu timpul cand a invatat sa-si controleze manutele, le apuca, se juca cu ele.

Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Pentru o fetita care o sa implineasca 2 ani, ce cadou vi se pare mai potrivit? Am studiat piata zilele astea si nu pot sa ma decid intre un plus mai mare(mi-au placut o elefantica mov si un calut roz), o ferma cu animale(care mi s-au parut putin cam mici) sau clasica papusa.
Multumesc anticipat pentru sfaturi si idei noi,
Mihaela

Mergi la inceput

Eu ti-as sugera un joc care sa o stimuleze. Ori o papusa care are diverse activitati, plange, rade, canta, etc....ori jocuri de construit....exista o masuta de exemplu, se gaseste prin selgros, are si scaunel si poti construi pe ea, are piese tip duplo, se cheama Ecoiffier, uite aici un link
http://idealbebe.ro/ecoiffier-masuta-si-cuburi-p-2592.html
.....ori o tricicleta pentru bebei, care are si cadru de suport.

Andra, mami de leoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La 4 luni nu tinea nici al meu jucariile in mana. Oricum, nici acum, la 10 luni, nu prea ne incanta jucariile. Sunt muuuult mai interesante cutiile, sticlele de plastic, tubul de dischete demachiante, pantofii cu arici. Dintre jucarii apreciem carticelele de panza si mingiutele pe care le aruncam si asteptam sa ni le aduca mami inapoi... de zeci de ori pe zi...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

EU mai aveam o varianta de joc cu Eva. De la 3 luni, o puneam in scoica de la masina, pe canapea, langa mine si ii agatam de toarta scoicii tot felul de zorzonele. Se uita la ele, le studia, cu timpul cand a invatat sa-si controleze manutele, le apuca, se juca cu ele.

Andra.

Andra, sper sa nu te superi dar as vrea sa atrag atentia ca scoica este conceputa pentru a asigura siguranta bb-lui in masina, din pacate pozitia bb-lui in scoica este nesanatoasa pt bb mici, deci este recomandabil a se pune bb in scoica exclusiv la drum cind primeaza siguranta; a o folosi in casa pentru distractia sau dormitul bb-ului nu e ok

Agnes si Alexa (21.06.2009)

Mergi la inceput