sunt insarcinata?

sunt insarcinata? | Autor: boryxela

Link direct la acest mesaj

buna ziua,mi-am notat toate simptomele pe care le am de un timp incoace ca sa nu omit nimic si va rog sa ma lamuriti,daca e doar o dereglare sau e posibila o sarcina:pe 18 octombrie a fost prima zi a ultimei menstruatii normale,pe 7-8 noiembrie am inceput sa am o saptamana in care am fost extenuata fara a face nimic,de fapt nici nu am fost in stare sa fac ceva,dormeam toata ziua;noroc ca m-a tinut asa doar o saptamana;pe 17 noiembrie mi-a venit menstruatia din nou,dar de data aceasta nu a fost normala,primele doua zile a fost putina si roza,a treia zi nu am avut deloc,iar a patra zi mi-au curs 2 picaturi de sange,iar apoi inca o zi am avut niste pete maronii;in luna decembrie mi-a venit pe 16,primele 2 zile a fost normala,iar a treia zi a fost foarte putina si maronie;sanii imi sunt umflati cam de o luna,iar sfarcurile mi se tot intaresc si sunt mai iesite inafara ca de obicei;urinari frecvente am cam de doua luni deja(urina normala,fara arsuri sau dureri);de vreo saptamana ma cam doare spatele in zona lombara;ma deranjeaza unele mirosuri cu care inainte nu aveam treaba,nu mai pot manca dulciuri,pe care inainte le adoram,am inceput sa am pretentii la mancare,nu mai pot manca orice ca inainte,nu mai vrea organismul;in ultimele zile am avut niste furnicaturi in zona abdomenului,dureri usoare si cateva crampe;cand ma trezesc imi este rau;cateodata am si pofte.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Si n-ai facut pana acum un test de sarcina sau un test de sange (beta hcg)??? Eu cred ca turbam de curiozitate
Iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu, dar ia macar un test barza. Nu suna a sarcina, mai degraba a dereglare, dar e fff posibil sa fie ciclu peste sarcina. Plus ca ar fi bine sa excluzi diverse alte problemutze, asa ca fuga la testare! Succes si tine-ne la curent!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Sunt deacord cu VIoleta - fa macar unt est de urina! sunt ieftine 8-14 ron. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Sau unul de sange sa spulberi orice indoiala.
Eu cred ca esti insarcinata

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput