LMA Licurici de ian-feb 2009! (78)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara de la noi!

LA MULTI ANI Matei!!
LA MULTI ANI Florence!!

LA MULTI ANI Antonia si Liviu, licuricii care azi implinesc 11 lunite!

LA MULTI ANI Szmonic!!!

Ufff ce nu-mi plac zilele de luni! Si mai sunt 19 saptamani de tras (ma rog, 18 daca scad saptamana de vacanta). Si mai e pana la sfarsitul saptamanii... si colac peste pupaza mai si lucrez sambata!

Idaira, eu am facut supa-crema dupa reteta asta:
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/borsuri_supe_ciorbe/supa_crema_de_rosii-3008/
(dar fara sare si piper). A iesit foarte buna, dar mai "lunga"... asa ca am pus fideluta (ramasese o jumatate de punga adusa de cumnata mea din Romania). Ne-a placut la toti

Multa sanatate la toti bolnaviorii... mari si mici

Irina, sper ca va simtiti mai bine si tu si papacelul!!

Iulia, ce vacanta faina ati avut!! Super pozicile...si voi frumosi tare!!

Lisa, eu il las pe Mister sa tina in mana o lingurita in timp ce-i dau eu papica... dar inca nu papa cu ea. Ia bucatele cu manuta (biscuiti, fructe) dar mai asteptam pentru mancatul cu lingurita de unul singur.

Anca, deci se lasa cu chef in weekend! Fainut! Noi ar trebui sa mergem la o nunta in martie la Londra...speram sa si ajungem.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

lisa, am timp de gym doar in timpul saptamanii, cand plec de la serviciu. Avem beneficiu de la serviciu abonament la un club fancy (cu piscina, tenis, spa, si gym) care e aproape de servici si avem microbuze care ne pot duce/aduce de la sv la club la fiecare 15 min , asa ca e totul la indemana, dar si chiar asa greu ma urnesc..ma duc la workout doar cu gandul la jacuzzi si steamer-ul de dupa..eu sunt innebunita dupa steamer. Imi ia cam 1 ora toata distractia, din care doar 20 min e de workout

pyc, ma bucur sa aud ca Paul a fost ok, sper sa fie si Andy. Mai ingrijorata am fost la prima doza, dar reactionat si el f bine. Tocmai am facut programare pt luni.

iulia, e bine sa se obisnuiasca cu mai multe locuri si oameni. E mai bine asa mai flexibila. Am niste prieteni care au stat mai mult cu copilul acasa si cand avea vreo 2 ani jumate l-au adus si ei in excursie, nu a dormit deloc, nu cunostea patul..a doua noapte au cedat si s-au intors acasa. Si noi il luam pe Andy cu noi si ii si place, sper sa nu se schimbe

dark, suna yami supa aia, poate o incerc si eu. sa stii ca nu esti singura care uraste ziua de luni, ma alatur si eu, poate facem un club

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

LA MULTI ANI LICURICILOR CARE IERI SI ASTAZI AU IMPLINIT UN ANISOR:
TUDOR
MATEI
FLORENCE

miere am vazut pozele, frumos baiatul, dar nici cu mamica nu mi-e rusine. Iti sta foarte bine cu caciula albastra
flowerbee ultima oara cand am avut nevoie sa aspiram mucii a fost un chin, pentru ca nici Thea nu mai statea deloc, nici nu puteam sa o tin ca e "fortzoasa", desi avea cu trei luni mai putin decat acum
pyc felicitari lui Paul pentru progrese, faptul ca potriveste formele mi se pare uimitor
Naty ai doua minuni de fete, Ioana arata superb in costumul de balet
ttenzika, noi nu am facut nici o eco pana acum si nici nu am de gand sa fac asa, de capul meu
Dark nici nu stiu, sa felicit pe Mister ca papa bine, sau pe mami ca a inceput sa faca mancare buna
Anna Vladut e un scumpic, ca de obicei, iar tortul...
Iulia frumoase locuri ati vazut, va invidiez
Lisa pupam Anushca plimbareata...pai cum, mami sa nu faca si ea sport?
Thea nu mananca cu lingurita, mi-a fost frica sa incerc, sincera sa fiu

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Intru si eu in miez de noapte (la noi), in Romania cred e aproape dimineata. Eu nu mai am timp sa intru asa de des;de cand a inceput Daria sa umble nu prea mai am liniste, trebuie sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Si cand ma gandesc ca pana la varsta de 9 luni statea cumintica pe canapea si eu imi faceam treaba linistita in bucatarie, s-au dus vremurile acelea .

LA MULTI ANI LICURICILOR DE IERI SI DE AZI!!!!

Dark, bravo pentru papatul lui Mister, sigur mancarica gatita in casa e mult mai buna decat cea la borcan.Si mai ai putintica rabdare ca scapi tu de serviciu, 18 saptamani nu e mult .
Ttenzika, noi n-am facut eco de genul asta, oricum aici se face doar daca e ceva suspect.
Naty, frumusele foc cele 2 printese ale tale .
Iulia, pai cred si eu ca esti obosita cand am vazut pe unde ati fost , si la cald si la frig .Ca de obicei Carla zambareata si vesela, ea se simte bine oriunde .

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

CAPITOLUL 79

Mergi la inceput