femeie moarta la clinica stanca
Raspunsuri - Pagina 8
Ennni spune:
Condoleante familiei si putere multa tatalui sa-si poata creste printesa. E intr-adevar tragic ce se intampla in Ro in sec. XXI
XIO vai de pacientii care vor ajunge pe mana ta.
Chiar e deplasata remarca ta la acest subiect conform careia "cezariana nu se face la cerere". La cate probleme a avut biata femeie, cezariana nu ar fi fost sub nici o forma un "moft" ci sansa ei la viata (avand ca exemplu cazul doamnei care spunea ca a avut aceeasi problema si e bine mersi si ea si copilul - scuze ca am uitat id-ul celei care a postat)
Eni
de Raymond
si Roland
(01.02.2009)
baby-boom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ennni Condoleante familiei si putere multa tatalui sa-si poata creste printesa. E intr-adevar tragic ce se intampla in Ro in sec. XXI XIO vai de pacientii care vor ajunge pe mana ta. Chiar e deplasata remarca ta la acest subiect conform careia "cezariana nu se face la cerere". La cate probleme a avut biata femeie, cezariana nu ar fi fost sub nici o forma un "moft" ci sansa ei la viata (avand ca exemplu cazul doamnei care spunea ca a avut aceeasi problema si e bine mersi si ea si copilul - scuze ca am uitat id-ul celei care a postat) Eni de Raymond si Roland (01.02.2009) |
Da Ennni, dar sa stii, cezariana nu se face la cerere, vine Xio si ne zice imediat!
Nu ma pot abtine sa nu remarc rautacios, stiu, dar nu inteleg cum s-a ajuns pana la pagina 8 a acestui subiect, marea majoritate a raspunsurilor fiind total offtopic si alimentate de personajul Xio!
Sunt curioasa daca in continuare se va abtine sa raspunda. Cred ca nu. Sper ca da!
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
hannen spune:
Am citit articolul si am ramas cu niste semne de intrebare .Asa ca om de rind ce ma aflu,sunt curioasa daca e adevarat ca "in ginecologie hemoragia inseamna moarte"????Si daca in cazul unei hemoragii prima masura care se ia,este extirparea uterului???
Adica cu alte cuvinte nu este nicio diferenta ca nasti in 2010 sau ca ai nascut pe timpul strabunicii ,ba chiar in epoca de piatra.Nu?
Sunt curioasa cite mame DC au singerat abundent,au avut hemoragii /fisuri/rupturi de uter si cite dintre ele au uterul extirpat si cite au murit.
Xio,nu ma trimite la cartea de ginecologie ca nu posed.
Eu sunt prima pe lista,uter fisurat/rupt in trei locuri.Uter prezent!Inca in viata(in ciuda dusmanilor
)
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
XIO spune:
| citat din mesajul lui Ennni Condoleante familiei si putere multa tatalui sa-si poata creste printesa. E intr-adevar tragic ce se intampla in Ro in sec. XXI XIO vai de pacientii care vor ajunge pe mana ta. Chiar e deplasata remarca ta la acest subiect conform careia "cezariana nu se face la cerere". La cate probleme a avut biata femeie, cezariana nu ar fi fost sub nici o forma un "moft" ci sansa ei la viata (avand ca exemplu cazul doamnei care spunea ca a avut aceeasi problema si e bine mersi si ea si copilul - scuze ca am uitat id-ul celei care a postat) Eni de Raymond si Roland (01.02.2009) |
Draga mea , dupa cum am explicat in taote aceste mesaje "off topic", remarca mea referitoare la cezariana era pt. pers. care cred ca se face ca si cumpararea unei paini.
Despre caz cred ca am fost destul de clara cand am explicat ca nu cunosc nimic , deci nu ma pot pronunta , si cele cateva situatii posibile in imaginatia mea in care erau vinovati medicii si in care era o situatie delicata.
Referitor la remarca ta , nu pot decat sa rad , sa rad si iar sa rad.
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
Olina87 spune:
| Draga mea , dupa cum am explicat in taote aceste mesaje "off topic", remarca mea referitoare la cezariana era pt. pers. care cred ca se face ca si cumpararea unei paini. |
Ennni spune:
| citat din mesajul lui XIO Draga mea , dupa cum am explicat in taote aceste mesaje "off topic", remarca mea referitoare la cezariana era pt. pers. care cred ca se face ca si cumpararea unei paini. |
Indiferent cine ce crede, remarca ta era absolut deplasata la acest subiect, cu atat mai mult cu cat toata lumea stie ca da, cezariana se face ca si cumpararea unei paini (doar ca e mai scumpa ca o paine). Sa nu fim ipocriti si hai sa recunoastem ca se fac cezariene la cerere, dar bineinteles pe foaie va aparea un motiv bine intemeiat pt care s-a facut cezariana (chiar tu ai recunoscut ca nu vei naste natural, deci vei face cezariana la cerere - asadar se poate). Dar pt ca ai vrut tu sa te dai rotunda cu cunostintele tale intr-ale medicinei, da-i 'nainte. Si spor la ras....
petra spune:
Este normal ca o cezariana sa fie asemuita cu virgula cumpararea unei paini de catre Xio, atata timp cat ea nu a dus o sarcina 9 luni, cu bucurii si temeri, si cat timp nu a adus pe lume un pui indiferent de cale - naturala sau cezariana.
Xio draga, prieteneste iti spun, fii mai atenta cind arunci asa cu vorbe din astea pentru ca atata timp cat nu ai trecut pe undeva nu poti spune ca ai fost pe acolo.
Revenind la subiect, aceasta femeie nu a avut nici o sansa tot din cauza unui medic croit -chitit ca cezarienele nu se fac la cerere. Poate cererea nu a fost captusita bine pentru domn doctor, stim noi cu ce .
psichoMom spune:
Eu, pana cu vreo 4-5 zile inainte de a naste eram chitita sa nasc normal... sa sufar, sa faca pe mama eroina... Pe urma, nu stiu ce mi-a venit, breusc m-am sucit. Mi-am sunat dr si i-am spus ca vreau sa nasc prin cezariana. Numiti-o cum vreti: moft, noroc chior, instinct matern, viziune a la mama omida... nu stiu. Mi-a zis: Hai incoace si vedem...
Cert este ca m-am dus acolo, asa cum va spuneam, m-a bagat fara discutii la eco inainte de internare, si ia uite cum moftul meu s-a transformat in urgenta chirurgicala. Aveam placenta lipita de uter iar grabitul de fi-miu era deja coborat rau de tot, hotarat nevoie mare sa iasa...
Xio... Imi place de tine cum iti aperi parerile si cateodata ai si dreptate sa o faci... Acum, insa, ca si la multe alte subiecte legate de cazuri medicale, unde tii tu neaparat sa-ti etalezi cunostintele si sa-ti aperi colegii... esti deplasata...
Ah! Inca o chestie: nu ti-a cerut nimeni parerea despre teoria cezarienei. Stim si noi, astea de-am fost pe-acolo ca teoretic nu se face la cerere... TEORETIC. Aici nu era vorba despre o cezariana la cerere ci, ca si in cazul meu, despre o urgenta chirurgicala pe care niste indolenti nu au vazut-o... Nu trebuia sa o ceara mama, trebuia ca medicul sa o vada. Aici e miezul problemei....
Ennni spune:
| citat din mesajul lui psichoMom Ah! Inca o chestie: nu ti-a cerut nimeni parerea despre teoria cezarienei. Stim si noi, astea de-am fost pe-acolo ca teoretic nu se face la cerere... TEORETIC. Aici nu era vorba despre o cezariana la cerere ci, ca si in cazul meu, despre o urgenta chirurgicala pe care niste indolenti nu au vazut-o... Nu trebuia sa o ceara mama, trebuia ca medicul sa o vada. Aici e miezul problemei.... |
psichoMom bine punctat. Si ca sa o mai luminez putin pe XIO vreau sa-i spun ca cezarienele la clinicile particulare chiar se fac si la cerere. Draguta intra tu pe site-ul oricarei clinici particulare si vei vedea ca au un pret pt cezariana la indicatia medicului si alt pret pt cezariana la cerere. Oare astia de lucreaza pe la clinicile particulare au invatat din carti si tratate de medicina separate fata de cei ce lucreaza la stat???
Eni
de Raymond
si Roland
alinai123 spune:
Inteleg ca a fost caz de placenta accreta (PA).
Doua intrebari pentru Irina C. care a spus ca este medic rezident sau pentru oricine poate sa dea un raspuns avizat:
PA se poate detecta in timpul sarcinii prin examen ecografic de rutina (in Romania)?
Diagnosticul (sau suspiciunea) de PA este indicatie de cezariana?
Multumesc anticipat pentru raspuns!