Bravo Tana, Cristies!!! Pufuleti Ian-Feb (96)
Raspunsuri - Pagina 8
linioara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 Bea m-ai intrebat cum se calculeaza indemnizatia de CIC, eu stiu doar din teorie, ca nefiind contabil mai greu cu cifrele astea . Dar se face asa: veniturile nete pe luna 1 + veniturile nete pe luna 2+....+ veniturile nete pe luna 12 (pt ultimele 12 luni)/12= baza de calcul. Baza de calcul * 0,85% = indemnizatia CIC. Catalutza 33+ Irina |
CUM? CIC e 85% din net? Io am crezut ca din brut
De asta am si zis ca lucrez pana nasc
De asta ziceau fetele ca le convine sa stea in concediu de maternitate, ca ala e 85% din brutul de pe ultimele 6 luni, nu?
Am imbulinat-o!
lorex spune:
Vai de capu' meu ca greu se mai intra pe forumul asta.
Ploua cu pufuleti si s-a redus vizibilitatea sau ce se-ntampla??
CRISTIES??
uau!!!
LET'S GO CRISTIES!!!!!
Hai TANA!!!!!!!!!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile cu IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
maria11maria spune:
pup fetele!
i-am dat si eu sms lui cristies, nu mai dorm noaptea de mult, asa ca i-am spus ca poate sa imi dea sms oricand, si va tin la curent!
hai cristies!
maria, 38+
rlc_sandor spune:
Tana
Cristies
FelicitariMamidepuiuti.Refacere rapida.
Roco,felicitari mami pt minunea de baietel, e foarte frumos
Plateea,sunt alaturi de voi zi de zi,mai greu cu scrisu'
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 32+Andrei Casian
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui linioara
CUM? CIC e 85% din net? Io am crezut ca din brut De asta am si zis ca lucrez pana nasc De asta ziceau fetele ca le convine sa stea in concediu de maternitate, ca ala e 85% din brutul de pe ultimele 6 luni, nu? Am imbulinat-o! |
Linioara dar poti sa lucrezi linistita pana nasti, daca poti, si intri in concediul de maternitate (de sarcina si lauzie de fapt) dupa nastere si atunci timp de 126 de zile esti platita cu 85% din brut si abia dupa terminarea celor 126 de zile intri in concediu de cresterea copilului care se plateste cu 85% din net. Numai ca trebuie sa ai grija ca atunci cand nasti sa fii deja in concediu...asta o poti rezolva cu medicul de familie, sa-ti treaca data dinainte de nastere.
38+ cu strumfita Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
lucia2000 spune:
Mi-am trecut programarea de pe 22 la cezariana pe prima pagina si acum trec si eu la somn.
Voi puneti in fiecare zi aceeasi melodie pt bebe?
Am vazut intr-un documentar ca o recunoaste dupa ce se naste si il linisteste.
Eu am luat 4 cd-uri de pe net cu cantece pt bebelusi.
Asa ca de maine incepem sa pregatim melodia pe care ne vom linisti cand vom fi agitati dupa ce ne nastem
Somnic usor.
36+ Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui analessya13 Danyelana, nu mi-au recoltat nici un fel desecretie. S-a folosit un tampon exact ca betioarele pt urechi, insa mult mai mari si doar a atins peretii vaginal si rectal. Probabil nu se face peste tot. |
Analessya, si mie tot cu doua betisoare mi-a luat, pe care le-a pus intr-un tub dar aici se numeste frotir nu tampon si de aia mi-am dat si e cu parerea
Acum 37+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
analessya13 spune:
Danyelana, sunt sigura ca despre asta e vb. Yasmine, am reusit sa le iluminam?
Danyelana, cat are Arthur? Ce nume frumos! Voiam si eu, dar nu ii place sotului.
carmita_baby spune:
Bravo Mamidepuiuti, felicitari! Bun venit Alexander Gabriel, sa ai laptic din belsug!
Hai Tanaion! Hai Cristies!
Nastere usoara fetelor!!!
33+ Lorena
Mello motanelul iubit
danyelana spune:
Analessya, bebe Arthur avea 3 kg lunea trecuta ca ieri nu a mai putut sa-l masoare pt ca e foarte coborat in bazin. Ma bucur ca iti place numele ales.
Acum 37+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire