Bravo Tana, Cristies!!! Pufuleti Ian-Feb (96)
Raspunsuri - Pagina 20
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucia2000 il transform eu pe alexis in baietzel pe prima pagina 36+ Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu |
asta da operatie de schimbare de sex, din prima zi si...in lipsa pacientului

nu am vazut-o nici pe tana la mamici de ianuarie (de pe 05, ca ea a fost inainte de miezul noptii
) cu puiuta ei.daca faci capitol, te rog sa o pui si pe ea la listuta de mamici.multumim mult ca te ocupi

Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 2 sapt.!!
ratusca_mica spune:
Eu l-am transformat pe Alexis in fata, imi cer scuze!!! 

Nu m-am uitat la culoarea caruciorului si Alexis mi-a sunat a fata la ora aia! 
Ratusca
36+ 
AMR 4 SAPTAMANI - 23 zile and counting (oare da la socoteala?
)
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
lucia2000 spune:
Off.
Merge server-ul asta de parca ar sta.
Capitol nou am reusit in sfarsit sa fac dar nu reusesc din cauza server-ului sa-l fac pe alexis baiat
36+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui ratusca_mica Eu l-am transformat pe Alexis in fata, imi cer scuze!!! ![]() ![]() ![]() Nu m-am uitat la culoarea caruciorului si Alexis mi-a sunat a fata la ora aia! ![]() Ratusca 36+ ![]() AMR 4 SAPTAMANI - 23 zile and counting (oare da la socoteala? )POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |
stai linistita, ca si eu m-am mirat un pic azi-noapte. in engleza Alexis chiar e utilizat in special la fete, dar in alte limbi nu stiu. o fi varianta greceasca? cum sunt Yannis, etc??
el sa fie sanatos, ca la conferinte si intalniri internationale oricum pocesc aia numele
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 2 sapt.!!
lucia2000 spune:
Mai intai:
Va invit la 
Capitol nou 
.
Sa fie unul cu vesti bune.
Ma ocup acum s-o trec pe tana la mamici de ianuarie, numai ca am nevoie de toate datele si nu le stiu: scor apgar greutate si lungime. Nasterea parca a fost cezariana?
36+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
lorex spune:
| citat din mesajul lui haircut Am fost si noi la dr azi, bb e intoarsa cu capul in jos, e aproximata la 3050g(+/-445g), placenta e gr I(a zis dr ca mai mananca mult si bine din ea sa fie totul bine in continuare 35+ Maia Ilinca |
Felicitari pt vesti bune! Piciorusul ce face, e mai bine?
Sii..la 37 de sapatamani vrei si tu sa nasti, ce-aveti fetelor, ce va grabiti asa?
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 32+ ....10 kile
cu
IURIA www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
valiburu spune:
Buna viitoare mamici de pufuleti!
Va rog sa ma primiti si pe mine pe ultima suta de metri chiar daca nu am fost harnicuta la scris si sa treceti la datele mele ca vom avea un baietel.Desi voi naste prin cezariana ,deocamdata nu am primit niciun raspuns clar ,pentru ca medicii din Galati nu sunt de acord cu cezariana la rece si medicul care ma urmareste pleaca in concediu dupa 20 ian si m-a plasat altui medic care mi-a spus ca ma asteapta la spital cu contractii si dilatatie 2 ,iar de cezariana mai discutam.Sunt cam ingrijorata pt. ca am miopie -4,5 si nu vreau sa ma trezesc ca trebuie sa nasc natural.Toata sarcina am mers si la Sp.Universitar la prof.Horhoianu care mi-a spus ca ma asteapta la spital pe 20 ian.,insa mi se pare cam greu sa mai fac drumul Galati-Bucuresti si sa fiu departe de familie.
Am remarcat ca multe dintre voi aveti fixate datele la cezariana si nu inteleg reticenta medicilor care considera cezariana la rece un risc.Voi ce parere aveti?
Felicitari proaspetelor mamici Tana si Cristina,iar celor care se pregatesc nastere usoara si bebelusi sanatosi!
Vali cu George Filip 36+

sa fie totul bine in continuare