Bravo Tana, Cristies!!! Pufuleti Ian-Feb (96)
Raspunsuri - Pagina 11
blue_rain spune:
FelicitariCristies!
Ai nascut repede! Si ne-ai si tinut la curent cu tot ce se intampla, real time
Asteptam poze cu bebe scump Alexis!
tzontzo manager 37+
poze
poze Tzontzo
Beatrice1982 spune:
nu pot sa dorm.....................
nici tu?????
Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
Beatrice1982 spune:
mi-e foame!!!!!!!!
tre sa pap ceva........
am stat o ora in pat degeaba!!!!!!!!!!!!!!!
m-am gandit numai la prostii
Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei
blue_rain spune:
Bea eu acum m-am trezit, ca se trezise bebe. I-o fi fost foame, habar nu am.
Pe la cat ai programarea la medic?
Apropos, aseara m-am apucat sa-mi pun si eu lucruri in geanta pentru spital. In proportie de 90% lucrurile mele sunt puse, mai lipseste geanta cu hainutele pentru scoaterea lui bebe din spital, da' intai pe alea trebuie sa le spal, calc etc. Sper sa-mi aduca azi sotul detergentul special pentru bebe de la soacra mea, mi-a cumparat ea o cutie, ca vazuse intr-o farmacie ca intreba cineva de detergent pentru bebe
Intrebare 1: cu ce il scot (in ce il imbrac/ pun pe bebe cand il scot din spital)?
Intrebare 2: chilotii de babe la care va referiti voi sunt boxerii? Eu mi-am luat cateva perechi dragute din astia. Astia sunt gogosarii? Sau am nevoie de altii?
tzontzo manager 37+
poze
poze Tzontzo
blue_rain spune:
Acu doarme puclesu mic , dupa ce a facut un taraboi prin burta de numa numa!
tzontzo manager 37+
poze
poze Tzontzo
Beatrice1982 spune:
raspuns intrebare 1:
-eu nu stiu daca am facut bine........dar am pus asa.........
*un body
*o salopeta mai subtirica......
*o salopeta mai maricica si mai grosuta.....
*si cosmonautul..........
*caciula si sosete si mnusi..dar manusi nu prea o sa trebuiasca, pentru ca cosmonautul are maneca ce se poate intoarce......
intrebarea nr 2.................habar nu am..........
la 10 am programare...........
Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei
dastefa spune:
si eu sunt pe aici de vreun ceas dar am avut de recuperat
bravo crities! bun venit bb alexis
fetelor voi ati vazut ca sunt deja 12 baieti si doar 4 fete?Deacum in colo poate se mai "inroseste" si odiseea noastra
Bea lasa mocovii acasa si drum bun.Ajungi la spital cheauna
Mihaela 37+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
blue_rain spune:
Merci de raspunsuri. Treci inapoi la somn, ca tu in maxim 3 ore tebuie sa te pregatesti de drum.
tzontzo manager 37+
poze
poze Tzontzo
bAly spune:
Mai fetelor da voi chiar nu aveti somn.
De fapt si eu noaptea trecuta am stat treaza de intre 3 si 5. Ma dor toate oasele de la bazin in jos tot incercind sa dorm pe parti si nici macar pernuta intre picoare nu ma ajuta cum m-a ajutat la sarcinile trecute. As dormi pe spate, dar nu pot respira prea bine.
Am citit in capitolul trecut ca abia asteptati sa nasteti sa dormiti pe burta....o sa fie si asta destul de complicat din cauza tzitzelor pline cu laptic. Dar oricum o pozitie de nani tot se gaseste numa bebei sa ne lase atunci.
Hai ca va las o cafea caldutza si cred ca o tai si eu la nani acus, ca altfel iarasi cind tre sa trimit copii la scoala nu m-as mai ridica din pat.
Vine Surpriza
Alina 35+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)
blue_rain spune:
Dastefa, da' am inteles ca e o generatie a baietilor Se zice ca s-au nascut in ultima perioada mai multi baieti decat fetite.
tzontzo manager 37+
poze
poze Tzontzo