noi ne-am hotarat sa ne vaccinam, pe copil nu ca are abea 4 ani si nu intra in grila de vaccinare, din afara nu putem sa ii aducem pt ca sunt cu circuit inchis...sper sa fie ok.Am mai facut antigripal in trecut si am reactionat foarte bine.Acum daca stau sa plec urechea la teoria conspiratiei "ca vor sa ne ucida in masa" o iau razna, cu sau fara vaccin oricum nu mai prind pensia.
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
Acum am strans mai multe informatii si sunt convinsa ca NU trebuie sa-l fac. Fiecare pe pielea lui. Eu cred ca este o manipulare, campanie, ...
Contine multe substante care ar trebui sa va dea de gandit.
Am vaccinurile in frigider si nu l-am facut pt ca sunt racita , am gatul varza, asa ca am stat pe net sa ma mai documentez in leg cu vaccinarea , cred ca o sa ramana in frigider mult si bine.
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
Eu nu inteleg de ce sunt atat de multi morti din cauza gripei porcine dar pe certificatele de deces nu scrie acest lucru si de ce acum 2 zile Dr Streinu i-a spus Andreei Esca ca nu se pot vaccina decat cei peste 16 ani iar acum vaccinul este disponibil si pentru copii (chiar cei sub 9 ani trebuie sa faca 2 doze).