Fulgusori de nov-dec 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Of, al doilea mesaj... sper sa nu dispara si asta

La multi ani, Kreliutzo! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

La multi ani si bebelusilor cu onomastica azi! Sa fiti sanatosi, destepti si fericiti!

Sunt in urma cu raspunsurile:
Monisule, am pus adeverinta pe gmail. Este gasita pe net, caci scanerul nu il am instalat, dar e la fel ca cea din dosar.

O mami ma intreba de regim: supa de pui/curcan cu legume l apunga si fara ceapa, pui fiert/gratar, peste fiert/cuptor, legume congelate fierte, cartofi fierti, lapte/iaurt cu cereale, banane si pomelo, si patiserie gen merdenele...a si 2 cafele/zi , cam asa. E naspa ca ti se cam ia de asa regim...

Pup fetele!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multe lunite Maya![/b]

La multi ani,Krelia!
[b]Multa sanatate,fericire si cat mai multe zambete alaturi de familia ta frumoasa!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Dragele mele,
As vrea sa-mi spuneti si mie cam cat dureaza masa de noapte la voi ca mie teama sa nu gresesc pe undeva. La noi dureaza cam 1 h 1/2 si se intampla astfel: ne trezim urland de foame, mufam la san terorista; dupa 5 minute de supt viguros si cu inghitituri de aer la greu ca suntem super lacome, adormim frumos sugand din cand in cand. Pt ca sa nu ne doara burtica si sa nu mai doarma nimeni asa adormita o luam sa scoata aerul dar pt. ca doarme pe ea nu scoate nimic. Incepem sa tragem de ea sa se trezeasca reausim cu greu da-i si freaca pe spate ca pe lampa lui Aladin si daca avem noroc scoate o ragaitura.Dupa asta o luam de la inceput. Ce ma sfatuita sa fac?

si mai am o nedumerire: am citit ca laptele praf se arunca dupa 3 saptamani sau 30 zile de la deschiderea cutiei dar pe cutie nu scrie nimic de asa ceva. Noi avem foarte rar de 2 ori pe luna un pic de completare 20 ml max 30 ml si nu stiu ce sa fac ca ar insemna sa arunc cutia plina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

GATA....."dulcele meu" este la cuptor.....sper sa nu dau gres tocmai acum cand tre' sa fac cinste

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bai..va bat...ma faceti sa bociti si ma vee cupkilu cu ochii umflati ....

saru'mana..sunteti niste scumpe si niste dragute, toate!

floricik, Ancutza, broscuta, siminelu, MyLady, dienutze, Lumi, dana - si din nou, va multumesc.

simina, chiar..ia baga info cu ristorantu'..cu meniu...pret..alea alea...ca si noi vrem sa ne urnim din loc la cautari

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika, unde faceti botezul?

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani draga Krelia, sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de baietii tai!!!

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Kreliutzulee ce sa zic mama?? Eu am ales un mini -resturant pe care-l stiam si unde se papa bine, este pe la Timpuri Noi si se num "de cartier" -papa bun si ieftin". Meniul consta in: tava cu aperitive (multe si bune) , un fel de mancare (la alegere) cu garnitura si salata si tort .Cost 80 lei. Daca punem si bautaura in calcul (si o punem ca nu vreau sa ma mai complic sa cumpar eu) am ajunge cam la 130/pers.Azi ne ducem sa fixam continutul meniului si sa dam avans
aaa...si muzica lor...simplu..pe calculator

nu te doare capul..nu???

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Noi ne-am hotarat sa facem botezul in aprilie. Pe 24 venim in tara sa cununam si atunci vom boteza si baiatul. Probabil cu o saptamana inainte sau dupa nunta. Asa ca mai am timp sa ma inspir de la voi.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Ramonika, unde faceti botezul?

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE

la Hanul Dacilor, langa Plopii fara sot.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput