Fulgusori de nov-dec 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

ntzi , ntzi,ntzi,Ramo nu esti tu "cucoana'...a fost decretata de ceva vreme de altcineva........s-o vad daca apare!!!

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ramonika - sa intri pe mess sa vb de medicamentul ala

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Fetelor, va multumesc din suflet de comm la pozici. Eu daca sunt tot timpul cu el nu imi dau seama ca e mare si sunt mereu stresata ca nu creste . Acum ,dupa ce am citit postarea DIANEI_R, m-am mai linistit. Si el trece prin criza asta de 2 luni. Asa nazuri face la mancare... de nu mai stiu cum sa fac cu el. I-am schimbat laptele, tetinele, am deja 8 biberoane(6 firme diferite) in cautarea celui perfect... o zi doua e totul bine si papa de rupe, dupa aceea iara isi ia lumea in cap si se joaca cu nervii mei. Incepusem sa-l banui si de afectiuni neurologice, ca asa se arcuieste cand incerc sa-i dau sa pape, se intoarce practic cu capul in jos pe perina si eu cu biberonul dupa gurita lui si dupa ce face o juma de ora scandal, plange de foame si papa tzitzica uitandu-se in ochii mei de imi vine sa imi smulg parul din cap, ca sunt o proasta si m-am enervat pe el. Ce mai imi iubesc puiul de cioara , asa ca si fiecare dintre voi.

Am admirat si eu cu mama pozele Mayei...daca as putea sa transpun in cuvinte murmurele de admiratie ce le-a scos mama cand a vazut pozele ei..cred ca am da toate apa la soareci. Abia astept sa vad poza de un an cu codie si fundite .

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Lavi felicitari pt cele 5 Kg si cei 57 cm. M-am uitat pe lista si am vazut ca la lungime nu e completat nimic la Rares la nastere. El cat a avut? Aba astept si eu sa vad pozele de la cabana.

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

sar'mana

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Lumi . Ce dor imi era sa aud si de la voi. Succes in gasirea unui carnet de vaccinari. Cand aveti de gand sa mergeti la tati?

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani, Krelia! Sa fi sanatoasa si voioasa!

La multi ani pentru cele 3 luni, Maya, fetita frumoasa de Simina!

La multi ani pentru cele 2 luni, Dragos si Emil, baietei mult asteptati de mami eroina - Ariadna!

La multi ani pentru cele 2 luni, Sophia Ioana, fetita draga de Laura B!

La multi ani pentru 2 luni, Maria, fetita scumpa de Lili_a!

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

am intrat doar ca sa va salut...sa nu uitati de mine...am multe de povestit..dar cand o fi timp..
SPECIAL PENTRU DANCUTZA
saru-mana draga mea si un pupic cat casa pentru micutza ta Cezara

Pupici si din partea mea.

Mami de amazoana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Dancutza mie mi-au trimis pe card 200 lei din decembrie , trebuie sa intre si cei pt indemnizatie (nov si dec)

Tu ai optat de la inceput prin banca? Barbati-miu a bifat prin posta. Eu vreau sa-mi bage banii in cont. Accepta orice banca sau doar anumite banci? Tu cum ai procedat?

Mami de amazoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

simina, bravo....ai scapat
eu ma gandeam sa propun un bufet suedez.....in momentul de fata imi surade ideea unei mese pline cu papa de unde fiecare sa-si aleaa ce vrea ...sa vedem mai incolo cum oi gandi...poate ma sucesc

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput