Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *130*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Pana una alta am pus un filmulet sa vedeti cum ne miscam noi toata ziua http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4251231524/ , m-a terminat de spate trebuie sa stau dupa ea non stop, iar pt. ea singura preocupare e sa se agate de tot ce prinde si sa se ridice

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Multumesc pentru urarile de ieri cand Raresu a facut 10 luni. Deja ne gandim la motz, cum il organizam.

Si noi am inceput sa ne gandim la petrecerea de 1 an a printesei.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

saby - super tare
vezi, asta conteaza ca-i vioaie si dulcica
capul sus ca pana la 3 ani mai avem (asa ma ami incurajeaza si pe mine unii altii ca cica atunci isi mai revin cu mancatul balerinele astea)

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

ana, serile trecute n-am reusit sa pun poze, iar azi cand sa ma pun pe treaba, nu-mi accepta parola. Vrea cineva sa mi-o zica si mie?

Si fetele, eu nu primesc surpriza de la anca, dar sunt curioasa tare. Nu vrea nimeni sa ma lumineze? Zau ca nu spun nimanui!

Dar ce plimbareti sunt baietii vostri!!! Al meu in patru labe primii pasi si apoi taras ca e mai rapid. Cu asta am o problema, ca stam la parter si e rece pe jos, nu-l pot lasa mult, mai ales ca merge ce merge si apoi se aseaza pe burta sa studieze modelul de pe covor. Special pt asta ne-am cumparat covor, care s-a dovedit o buna investitie inca de cand a picat copilul in cap pe el.

A, ana, tare imi plac filmuletele cu Luca si Mura.

Gina lui Ian, unde e? A venit, a "incurcat-o" pe Sophiphi, ca Lena pe mutzu(care era cat pe ce sa calce stram, noroc cu Ilinca).

Keutu cheliutu

Sint aici, va citesc neincetat.
Ma laud ca n-am ratat nici macar o pagina
De scris, nu scriu pentru ca, pur si simplu, nu-mi...vine Oi fi fost eu mai "sensibiloasa" in ultima perioada dar mi-a disparut sentimentul de apartenenta, in spetza pentru ca mi se parea ca vorbesc ca Moise-n pustiu. Nu sint suparata, dovada faptul ca bintui zilnic pe aici si admir super ghiocei si mamici puse pe fapte mari. Va pup pe toate

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

saby - nu dispera, nu dispera ca stiu exact in ce stare esti
dr ce spune?
a avut totusi ceva crestere, nu?
important este sa nu scada

si noua ne plac fff mult pastele, mananca orice cu ele. Daca n-ar fi problema cu constipatia as fi in stare sa-i pun si-n fructele de dimineata.

avem 8 luni

Da, luna asta a luat 250g, chiar foarte bine avand in vedere ca am fost si la regim, oricum suntem tot sub greutatea care ar trebui sa o aiba la 9 luni dar asta nu e chiar o problema atata timp cat ea se simte bine si e activa, probabil ca ne mai salveaza laptele cu cereale de seara si cel din timpul noptii ca pe timp de zi nu mananca mare lucru, cred ca daca asi lasa-o o zi intreaga nemancata nu ar fi o problema pt ea. Cat despre paste nu stiu ce sa zic, sigur dupa ce mai mananca de doua ori se plictiseste si de astea si nu o sa mai vrea, imi cunosc odorul

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

cami - noi am primit recomandarea de lapte cu 1.5% grasime
folosesc laptele bio care se gaseste prin hipermarketuri iar acum, cu sarbatorile astea de s-au golit toate rafturile, am ajuns la laptele ecologic de Ladorna

avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Magdy, cred ca eu n-as risca. Dar eu nu pot hotari nici pt mine!Azi zic ca fac inca unul si maine ma gandesc ca daca nu fac fata?
Of, nu mai pot scrie!

Edit ca uitasem un "pot"!

Ina
Anca iti raspund si tie deseara, numai sa reusesc sa-l adorm.

Mergi la inceput

inapreda - treci la smotocit - ma ocup eu in lipsa ilincai
cum poti sa spui ca nu esti bagata in seama?
toata lumea stie cine-i impecabilu', cat e de dulcel si scumpel
parca daunazi ne hlizeam toate pe aici si apoi ai disparut de intrasem la idei ca tu esti si acum in sarbatori, dar n-am zis nimic ca .. de... poate ai inceput si tu anul bine
deeeeci, lasa prostiile si mai arata vre-o pozisoara, mai povesteste meniul de astazi, peripetiile de la baita ca noua ne este dor de voi si chiar va simteam lipsa

avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citesc aici despre greutati de manechine dar de "categoria grea"nu prea am vazut...
Stefan al meu (8 luni si o sapt.) are 9800 gr.si 73 cm.M-am uitat pe graficul ce l-ati atasat pe forum si e la limita max.(mai degraba pe la 9 luni se incadreaza)...
Doctorita a zis ca nu e gras deloc, are oasele mari si "carnea batuta" (ca si tac-su).
E, mai cineva la categoria grea ca am citit numai "pana"
Am pus si niste poze, ce ziceti, e gras ca io-s chioara il vad cel mai frumos, sexos,destept etc, etc...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
noua ne-a recomandat dr (inca de acum 2 luni dar tot a intervenit una alta - adica raceli/varicela...) colostru cu probiotice pt cresterea imunitatii, pt vitamine, minerale si POFTA DE MANCARE (ca rimeaza)

de unde iei asa ceva?

Eu am citit pe aici de Infant Formula, vitamine naturale. I-am luat dar inca nu i-am dat, mi-am propus sa ii dau de miine. Mai da cineva?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput