Buna ziua si LA MULTI ANI!
Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire, noroc si dragoste
Am si eu o mica problema, pentru o viroza medicul mi-a prescris antibiotic Klacid SR. Inca nu am terminat tratamentul, mai am de luat inca 2 zile. Am luat o pastila la 24h.
Intrebarea mea este, daca raman insarcinata zilele acestea (sunt si in perioada de ovulatie) poate afecta cumva bebelusul?
Ati putea spune ca este simplu si ca ma pot proteja, dar sincer as cam vrea sa muncim pentru bb
Insa nu cu orice risc, de aceea va intreb pe voi care stiti, cunoasteti, sunteti in cunostinta de cauza? Ce sa fac? Sa ma protejez sau nu?
Multumesc anticipat pentru raspunsurile/sfaturile voastre
in principiu nu afecteaza. Doctorii spun ca la inceputul sarcinii functioneaza legea "totul sau nimic" In sensul ca daca e sa fie afectata, sarcina nu rezista, se pierde, daca nu e afectata- embrionul se dezvolta normal. vad ca mai ai 2 pastile, zilele astea ar urma ovulatia..deci in principiu nu ar tb sa fie afectata o eventuala sarcina. Totusi, daca nu-i musai, eu as zice ca ar fi mai bine sa amani luna asta, ca sa stai perfect linistita. Bafta!
Mami de fetita si de baietel
eu am facut tratament in timpul sarcinii, in luna a 6-a, cu Augmentin 10 zile, si n-a fost nici o problema