Bobocei de sept-oct 2008 (238)
Raspunsuri - Pagina 19
kllemi spune:
ramo probabil de la sirop, sunt mucii........ca sunt mai mult apa, nu sunt vascosi....si sa sti ca un sfat nu este neaparat ca esti medicul lu' peste...chiar este binevenit.

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
300 spune:
Oau ce pe cine vad
kid, credem c ti-ai vandut calculatorul. Ai dreptate cu microbul ala dar la mine de ex. abstinenta a tinut vreo 2 saptmani anul trecut pe vremea asta.
Poze aveti?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Anda isi pazeste cada sa se umple sis a nu cumva sa faca baie vreunul din noi 
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Anda isi pazeste cada sa se umple sis a nu cumva sa faca baie vreunul din noi ![]() Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... |
hehe, ce dulce! si Razvan s-ar arunca imbracat, daca nu l-as tine cu fortza
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
alessia2005 spune:
Buna seara fetele..gata si noi cu papita....mancara fetele mele..ditamai farfuriile cu piure de cartof si gratar de pui...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Anda isi pazeste cada sa se umple sis a nu cumva sa faca baie vreunul din noi ![]() Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... |

si a mea la fel...si intre timp mai arunca cate ceva prin cada, ex:perie de par, hartie igienica...etc
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
alessia2005 spune:
Fetele..vad ca mai avem putin..si trecem iar in casuta noua..mai dar ce reoede..de ce oare doar 20 de pagini?..mi se pare cam putin...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Fetele..voi le umpleti cada...? eu ii fac baita Serenei..in cada..dar dus..nu umplu cada...mi-e cam teama...iar in cadita ei...nu-i mai fac..ca-i mare chinu..asa..dus..e mai rapida treaba...
Apropo..de cate ori le faceti baita iarna...? eu la 2 zile...
Mami de doua printese:
musettepink spune:
Intru si eu pe fuga ca trebuie sa spal copilul.
Cuscraaaaaa ai mai scris si tu,m-am uitat de 2 ori sa vad daca sigur esti tu
.Te sun maine.... am aflat ca ai petrecut Rev cu niste priteni ai nostri![]()

Corinna felictari,sa fie intr-un ceas bun.
Piolica welcome back,nu am apucat sa vad poze dar ma uit dupa ce culc copilul.
Lumi la fel,abia astept sa vad hunii da dupa ce termin cu copchilul.
Fug si revin,pupici
de
Luca
claudinna spune:
la noi e o intreaga poveste...am o baie maricica si nu se incalzeste prea bine, asha ca-i fac baie in camera. pun o musama pe jos si aducem un lighean mai mare in care are loc, dar cu picioarele stranse asha![]()
e mare veselie ca face fleashca peste tot...si chin sa tin usa inchisa sa se incalzeasca mai bine in camera...ca ar umbla prin casa...
acum ii fac pe cap cam la 5-7 zile si atunci aduc cadita lui...ca altfel ne-ar cocosa zilnic
anul trecut o caram in fiecare zi in camera...
dusul nu-l suporta, se sperie
cand suntem f obositi il dezbrac, il urc in chiveta si acolo facem un asha-zis dus...chiuveta este destul de mare si incerc sa ma mishc repede, sa nu raceasca
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)