Bobocei de sept-oct 2008 (238)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Pofta mare Lumi...!

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumesc mult pentru suport, sunteti niste scumpe

Feedback-ul de pana acum - a mancat la 10.30 doua cutiute cu fructe, asta insemnand 200 g si pana acum la 18 nimic. Iaurt nu la 13, mancare nu la 17 asa ca asteptam cerealele de seara. Ma simt super nasol, pe cuvantul meu . Nu tin neaparat sa manance carne, chiar nu ma mai intereseaza aspectele acestea, vreau doar sa manance CEVA, ou, peste, legume, carne, ORICE. De 4 luni n-a luat nimic in greutate. Acum ii dau Pikovit asa ca un aport minim de vitamine tot are, adica sper sa fie asa.

Piolica, Carla nu are mancare preferata, toate mesele sunt dezastru, cu rugaminti, dat din picioare si din maini, scuipat si alte manifestari de genul acesta. Mancare in manuta ii dau degeaba, gusta 1-2 bucati iar a treia o culeg de pe jos. De mestecat poate mesteca dar nu vrea si pace.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cristina multumesc , chiar nu stiam ce e

acu il iau de pe odc

merge super naspa forumul

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Anca81, eu ii dau Serenei Calciu Visol..are vitamine si calciu..eu zic ca face pofta de mancare..mai bine decat Pikovitul..parerea mea....acum...nu toti copii sunt lafel..dar in general calciul face pofta de mancare...lafel si fierul..poate are anemie..si are nevoie si de fier...zic eu...

Exista vitamine care au si fier..cum ar fi SANASOL...destul de bune..dar Calciu visol..e ieftin..si da rezultat..la toate prietenele l-am recomandat si a fost bun...Bafta si multa sanatate

Mergi la inceput

Da..merge greu de tot..ce-o avea..are momente cand merge ok...n-o fia atata activitate..?

Mergi la inceput

Fetele..ne retragem si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

nikolici imi pare rau vad ca nici K nu se simte bine.....oooofff...fir-ar sa fie..de probleme.... micutza sa se faca bine....am vazut si eu cum dormiti....un pic cam vraiste .....si bineinteles ca tu esti la perete si k la margine

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

DAAAA pentru ca mie inca imi este frica de BAU BAU.Asa ca dorm la perete:)

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumi da cred ca de aia a facut febra......si totusi...a facut acum cateva zile....ce tie si cu bolile astea

alessia mia zis sa ii dau antibiotic daca se agraveaza situatia cu gatu.....dar mai nou au inceput sa ne curga si mucii....super tare

nocom mi-ai dat de lucru....numai la link-urile alea ne uitam....si cine a mai venit si cu gummy bear????...ca acum ma zapaceste....sa i le pun intr-una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

lumi da cred ca de aia a facut febra......si totusi...a facut acum cateva zile....ce tie si cu bolile astea

alessia mia zis sa ii dau antibiotic daca se agraveaza situatia cu gatu.....dar mai nou au inceput sa ne curga si mucii....super tare

nocom mi-ai dat de lucru....numai la link-urile alea ne uitam....si cine a mai venit si cu gummy bear????...ca acum ma zapaceste....sa i le pun intr-una

eu am intrebat ce e

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput