bichon maltez.AJUTOR!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluMaya spune:

te rog ajuta-ma si pe mine , am aceeasi problema ca si a ta ...acum cateva zile am luat un bishon si femeia mi-a spus acelasi lucru....vad ca u ai trimis de mult mesaju de aceea te rog sa imi spui si mie ce sa fac ... i dau apa sau nu ? multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Orice suflet trebuie hidratat, mie medicul chiar mi-a recomandat sa urmaresc sa bea apa.

Maare atentie cu el, al meu s-a dovedit a fi fooarte sensibil il chema Blacky

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Cu roseala la ochi am avut si noi problema asta la cele doua catele, si nu sunt bichon, dar noi le-am schimbat dieta din mancarea comerciala in dieta cruda, adica carne, oase si organe crude. Si problema roseli,patatului la ochi a disparut.
Nu trebui sa schimbi in dieta cruda daca nu esti de acord cu asa ceva, dar atata timp cat va sta pe mancarea comerciala va avea roseala aia.
Poate sunt produse de curatare mai bune in Romania, dar aici in Japonia nimic nu a functionat.
Incearca odata sau de 2 ori pe saptamana sa-i dai o capsula de ulei de peste (somon ori macrou) ajuta mult blana si pielea catelului. Eu le dau la ale mele cate o capsula mica de 2 ori pe saptamana.
Dar cel mai bine intreaba veterinarul daca este ok sa-i dai ulei de peste, aici in Japonia e recomandat de catre veterinari.
Sa aveti parte de bichon, sunt adorabili la varsta asta mica. Ca si sugestie de nume, e haios numele de Champ.

Referitor la apa, bineinteles ca trebui apa mereu la dispozitia catelului din momentul in care nu mai e alaptat de catre mama lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Daa, si noua ne recomandase sa luam mancare speciala, adica nu din aceea care se gaseste in supermarket, gen Chapi sau Darling ci din aceea Biomill, ProPlan, mai era ceva ce ne recomandase noua veterinarul dar nu mai tin minte..

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

Vreau sa cumpar un pui de bichon,are cineva idee unde gasesc unul mai ieftin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

pentru blana si nu numai este super uleiul de somon salbatic de la Nutrivet. Mie mi l-a recomandat crescatorul si folosesc la greu, la toti cainii (3).

Referitor la mancare, incercati sa luati numai din gama superpremium (deci in nici un caz din supermarket), eu folosesc acum Royal Canin, dar ne-a mers foarte bine si cu ProPlan, ProPac si Belcando.

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Noi ii lasam lui Alfie apa peste zi si bea el cind are nevoie. Mincare Royal Canin, am incercat vreo 3 sorturi toate ptr puppy dar pe asta din urma o maninca fara probleme. La ochi si al nostru se pateaza, am inteles ca e caracteristic ptr bichoni, dar il curatam cu o solutie luata din State.

Mergi la inceput