Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
dayanara spune:
oana multumim de vesti!
ce bine ca bebe e mai mariso, in caz sa naste mai devreme va fi totul bine
ramy bafta la analize, sa iasa totul ok
briza felicitari pt bebe grasun
ina, stokke e bun pana la 15 kg...l.am probat si pe ivan :))
mi.ar iesi un pic mai ieftin pt ca nu iau landou, n.am nevoie
ca sa nu mai zic ca pe langa loola, mai am si un britax :)))) cred ca o sa mi le arunce leo pe geam pe toate
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Selina - stai linistita, nici eu nu am luat absolut nimic pt bb. Si nu voi lua decat dupa ce trec de saptamana 34.
Nici macar lucrurile pe care le am deja nu le-am spalat inca, sunt in continuare puse la pastrare
.
Ce bine ca ai cutiile organizate pe varste, buna idee. Sa incerc si eu, sa vad cum ma organizez.
Briza - felicitari pentru grasunel
.
Yaia - inteleg ca nu sunteti inca hotarati sa ramaneti definitiv in FI? Mie mi-ar place sa ajung pe acolo, dar doar cativa ani, dupa asta cred ca mi-ar trebui o cura zdravana de soare (gen AU
) ca sa-mi revin. Am inteles insa ca Helsinki e foarte frumos vara, si in general Finlanda e superba.
Iti poti gasi un job rezonabil daca stii doar engleza?
Freedelia - multumesc frumos! 
Cred ca acum zburzi pe langa baietii tai
.
Ah, vroiam sa va mai scriu, dar a venit preotul prin bloc si a sunat la usa ca nu stiu ce, si fetele mele dorm!!! A sunat de vreo 3-4 ori lung, si a mai si batut in usa tare. N-am nimic impotriva sa-si sfinteasca pe cine si ce vrea, dar sa nu mi se bage pe gat! Si mai ales la ora asta.
Ma duc sa vad daca nu mi le-a trezit
.
CoriMami spune:
Buna,
eu am avut in farmacie produsele Bubchen si stiu ca sunt de calitate pt ca erau mamici f multumite care veneau special pt ele.
Am si eu o intrebare pt mamele cu experienta:
daca nasc in martie, pot sa sper la o vacanta in GRECIA in octombrie? eu as rezerva de pe acum ca e ieftin, dar sotul face scandal, ca nu e cazul sa calatorim cu un copil de 6-7 luni, care trebuie alaptat, etc.
29+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
andira spune:
Cori - poti sa mergi linistita, eu am nascut in aprilie si am plecat in Grecia in septembrie, cu masina.
Irina a dormit mare parte din drum si a fost super cuminte, iar exact partea cu alaptatul e cea mai usoara, pentru ca nu stai sa faci lapte, incalzesti apa, sterilizezi biberoane etc. De schimbat am schimbat-o in masina, si-l puneam pe sot sa mearga mai incet, pt ca pentru asta o scoteam din scoica si eu eram fara centura. Dar n-am avut nici o problema.
Eu zic sa mergi linistita, pentru noi a fost o vacanta reusita.
Daca mai vrei detalii, iti mai dau.
Am fugit la fete.
sensibila spune:
Fetele ma alatur si eu celor care nu au cumparat mai nimic pt bebe !
Eu am doar 1 hanorac, si 5 perechi de sosetute, un album foto si un kit pt amprenta piciorusului si a manutei cand se naste. Atat.
Mai trebuie sa mentionez ca fiind primul copil nici nu am alte hainute ramase !
Si la semnatura gasiti si numele la care ne-am hotarat !
e in burtica
+31
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
honeybaby spune:
Am venit de afara si am facut de papa.
M-am dat pe gheata
. E bine , cu gheata asta merg si eu mai repede decat altii ca in rest sunt ca melcul, toata lumea ma depaseste.
Am vazut-o pe o tipa cum a aterizat pe burta dupa ce a tras-o catelul ( un setter). Eu era in cizme cu toc cui.
Ma bucur ca Andra e bine si bebe a grasun bine
Roxana- si mie imi merge prost rau forumul.
Daca nu intelegeti nimic din mesajele mele este pt ca imi este greu sa le editez.
Ma apuc sa-mi pun vopseua in par
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
asteropipan spune:
DANAYARA , INA 3040, HONEYBABAY 

Denisa eu am optat pt portocaliu ca am zis ca e ok culoarea si pt baietei daca avem noroc ca cel de al 2lea bebe sa fie baiat.
in prima faza am vrut rosu dar si portocaliul acesta mi-a placut si era si cu 100euro mai ieftin decat cel rosu ![]()
BRIZA_MARII felicitari pt vestile bune de la eco. 
CORI_MAMI eu nu cred ca o sa ai probleme in vacanta in octombrie daca va hotarati.bebe o sa fie marisor 7luni.eu vad aici straine care vin in vacanta vara cu bebei de 2-3 luni.serios.
si noi in decembrie sigur o sa mergem undeva in vacanta de sarbatori,la zapada ,nu stim inca AUSTRIA,ELVETIA... o sa vedem.
al meu sot a stat ca pe ghimpi anul asta acasa de sarbatori.in 5 ani de cand suntem impreuna a fost primul an
ca mi-a fost mie frica de gripa noua de cazaturi, si alte alea...DAR SIGUR BEBE VA FI CU NOI IN VACANTA DE IARNA ANUL ASTA 
abia astept ![]()
pupici 
30+
AMR 9
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
dayanara spune:
denisa abia astept sa vad ce culoare te faci :)
mare atentie la gheata si mai ales cu tocuri 
cori si eu cred ca poti pleca , eu vreau sa vin in iulie-august in romania si mai ales pana in 6-7 luni pana incep diversificarea e floare la ureche , lapte si atat
roxana
28
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
asteropipan spune:
fetelor am uitat sa va spun ce ma patit azi mai devreme.
eu parca sunt mama animalelor.de toate imi e mila si daca pot si am cu ce incerc sa le si hranesc. si unde are sotul meu depozitul vis-a-vis sunt ingraditi 4 catei. 2 sunt mari si sunt legati cu lantul si 2 micuti pui de creo 3-4 luni.scumpi foc. si mi s-a facut asa mila de ei ca cel care ii are nu ii ingrijeste si nu stiu cata papa le da ca sunt asa de slabi saraci.in fine cam de pe 20dec de cand i-am descoperit
le tot duc mancare in fiecare zi.asta am facut si azi.mi-am pus manusile chirurgicale si arunca-le peste gard mancare.celor mici insa am incercat sa le dau prin gaurile de la gard,cand unul dintre ei m-a apucat si de deget. O MICA MUSCATURA
din care curgea si sange.si m-am speriat asa de tare ca nu au vaccinurile facute (normal) saracutii , si imi e teama sa nu pateasca ceva bebelina. pana la urma am sunat dr si mi-a zis sa fac vaccinul ANTITETANOS.
am intrat in panica mai rau ca nu stiam daca e bine in sarcina sa-l faci.dar am citit pe net ca ar fi indicat prin luna a7a sa-l faci.in fine sunt multe opinii exprimate in leg cu vaccinul dar bine macar ca nu face rau la bebe 
dar o cam bagasem pe maneca
m-am cam speriat.
acum sunt linistita cu doar o mica durerea la popou
de la vaccin ![]()
![]()
cam atat cu peripetiile mele pana acum ![]()
30+
AMR 9
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
honeybaby spune:
asteropipan- e ok vaccinul . Si aici se face la gravide.
Stai linistita ca nu pateste nimic bebe
.
Roxana - si eu sunt curioasa ce culoare imi iese. Ar trebui sa fie un blond inchis.
Eu as avea chef de ceva suvite in mai multe nuante de blond cu cafeniu ceva, dar aman operatiunea dupa sarcina.
Au sosit biberoanele Dr Brown's pt bebeluna. Sper sa nu le folosim, dar mai bine sa le avem. Am luat ca taranul de 240 ml si mi se par asa mari.
Pe voi va doare capul de la vopseau de par ??
Pe mine ca doare groaznic capul, chiar daca e fara aminiac. De la aia cu aminiac nu mai zic. E tortura pt mine sa ma duc la coafor.
Denisa,
27 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna